hosien68

مدیریت دسته بندی ها

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر

من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  

از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی

در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم

پیوست خدمات2.pdf

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورت رو درست متوجه نشدم

منظورت اینجور چیزیه ؟

Capture.png

 

یا اینجور چیزی ؟

 

Untitled.png

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

اگه فایل پیوست pdf رو نگاه کنید متوجه میشید. دقیقا میخوام همونو پیاده سازی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال. این 2 مدل سایتی رو که نشون دادین مگه طرز نمایش دسته بندی ها فرق میکنه؟

تو اون 2 تا قالب فقط نحوه نمایش دسته بندی ها فرق میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، hosien68 گفته است :

یه سوال. این 2 مدل سایتی رو که نشون دادین مگه طرز نمایش دسته بندی ها فرق میکنه؟

تو اون 2 تا قالب فقط نحوه نمایش دسته بندی ها فرق میکنه

نحوه نمایش دسته بندی ها فرق نمیکنه...

تصویر اولی مربوط به آدرس صفحه‌ای هست که کاربر تو اونه و تصویر دوم مربوط به منوی کشویی دسته بندی هاست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 ساعت قبل، hosien68 گفته است :

سلام.

اگه فایل پیوست pdf رو نگاه کنید متوجه میشید. دقیقا میخوام همونو پیاده سازی کنم

اما اون که یک سری فلوچارته!!

فک کنم بشه از طریق فهرست ها درستش کرد...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 2 ساعت قبل، poyehcom گفته است :

نحوه نمایش دسته بندی ها فرق نمیکنه...

تصویر اولی مربوط به آدرس صفحه‌ای هست که کاربر تو اونه و تصویر دوم مربوط به منوی کشویی دسته بندی هاست

اکی.مرسی

من همون موردی رو که شما اشاره کردین رو میگم . یعنی همون "آدرس صفحه‌ای هست که کاربر تو اونه" میخوام به این صورت باشه

ویرایش شده در توسط hosien68
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، poyehcom گفته است :

اما اون که یک سری فلوچارته!!

فک کنم بشه از طریق فهرست ها درستش کرد...

درسته تو نگاه اول به صورت فلوچارته ولی اونا دسته بندی های سایت هست و اونایی که شماره گذاری شده زیر مجموعه هاش هست.  میشه یخورده بیشتر توضیح بدین از طریق فهرستها که میگین میشه درست کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 57 دقیقه قبل، hosien68 گفته است :

اکی.مرسی

من همون موردی رو که شما اشاره کردین رو میگم . یعنی همون "آدرس صفحه‌ای هست که کاربر تو اونه" میخوام به این صورت باشه

این مربوط به قالب میشه ، اکثر قالب های خبری این قابلیت رو دارن ( قابلیت آدرس بار ) ، قالب من پابلیشره و این امکان در تنظیماتش وجود داره :

میتونید این قالب رو در سایت من ببینید : www.poyeh.com

0-12.png

افزونه‌ای در این رابطه پیدا نکردم ، پس بهتره دنبال یه قالب بگردید که این قابلیت رو داشته باشه....

فک کنم با کد نویسی حل بشه ولی متاسفانه من کدنویس نیستم...

اگه میخواین من میتونم یه قالب مناسب واستون پیدا کنم : آدرس و موصوع سایتتون رو بدید... :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 59 دقیقه قبل، hosien68 گفته است :

درسته تو نگاه اول به صورت فلوچارته ولی اونا دسته بندی های سایت هست و اونایی که شماره گذاری شده زیر مجموعه هاش هست.  میشه یخورده بیشتر توضیح بدین از طریق فهرستها که میگین میشه درست کرد

از طریق منوی ( نمایش » فهرست ها ) در پنل مدیریت وردپرس اقدام به ساخت منو کنید ، البته این مورد فقط مربوط به ساخت منو میشه و ربطی به بخش "آدرس صفحه‌ای هست که کاربر تو اونه" نداره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟