• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. خسته نباشید.

اقا میشه از فایل فلش بجای عکس در بکگراند سایت استفاده کرد؟ اگه بشه خیلللی خوب و جالب میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

شدنش میشه این لینک را برو

http://go.persianscr...ttp://aziran.ir

این قالب برای بادی پرسه بکگراندش هم فلشه

ولی اینکه چه طوری میگذارند از بزرگان این انجمن بپرسد

ویرایش شده در توسط runy
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این مستندات

http://blog.deconcept.com/swfobject/

دانلود

https://github.com/danro/swfobject-js

برای انتساب به بکگراند کل صفحه هم باید یک div با طول و عرض 100٪ و z-index پایین (این خاصیت الویت لایه های صفحه رو تعیین میکنه) برای مثال 1 تعیین کنید

position:fixed; left:0; top:0; z-index:1;

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عذر میخوام ولی متوجه نشدم! اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید خیلی ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت z-index ترتیب قرارگیری لایه های صفحه مثل layer های فوتوشاپ تعیین میکنه.

مطالعه کنید:

z-index چیست؟

و این مثال هم برای اضافه کردن فلش بعنوان پشت زمینه.

سوالی بود بپرسید.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی برنامه ارتیستر هم این کار را انجام میده می تونی فلش را به عنوان بکگراند کل یا قسمتی از قالب بندازی فقط باید کدش را بکشی بیرون چون بزرگان میگن کد های بیخود هم زیاد داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خاصیت z-index ترتیب قرارگیری لایه های صفحه مثل layer های فوتوشاپ تعیین میکنه.

مطالعه کنید:

z-index چیست؟

و این مثال هم برای اضافه کردن فلش بعنوان پشت زمینه.

سوالی بود بپرسید.

آقا سعید ممنون. توی لینک دومی کدهایی داده که کار نمیکنه و نمیدونم باید تو چه فایلی قرار بدم که پس زمینه کل سایت عوض بشه


<div style="width:480px;height:125px;position:relative;">
<div style="position:absolute; z-index:1;">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="480" height="125">
<param name="movie" value="flashmovie.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent">
<embed src="flashmovie.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="125" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</div>
<div style="position:relative; z-index:2;">
These are the HTML content.
</div>
</div>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بعد از تگ باز body قرار دهید

ممکنه در header یا فایلهای دیگر باشد

flashmovie.swf آدرس فایل فلش هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا خیلی ممنون. عرضم به حضورتون توی سایت های ایرانی این تاپیک اولین تاپیکی هست که در مورد این موضوع داره بحث میشه چون من یک ساعت با انواع کلیدواژه های مختلف سرچ کردم چیزی درمورد بکگراند فلش برای وردپرس نبود و اگه خودتونم سرچ کنید فقط همین تاپیک پیدا میشه.

من کد زیر رو پایین <body> در فایل هدر قرار دادم همونطور که ملاحضه میکنید z-index:1 برابر با 1 هست


<div style="width:480px;height:125px;position:relative;">
<div style="position:absolute; z-index:1;">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" width="225" height="225">
<param name="movie" value="http://www.morahem.com/021/bg.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://www.morahem.com/021/bg.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="225" height="225" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
</div>
<div style="position:relative; z-index:1;">
</div>
</div>

ولی به این شکل دراومد: و انگار که من یه فایل فش رو گذاشتم گوشه سایت و افتاده روی سایت و همونطور که میبینید بالای سایت هم فضای خالی هست!!! من میخوام که این فایل در بکگراند قرار بگیره و کل صفحه رو هم بگیره و همراه با اسکرول بالا و پایین بره . ممنون اگه کمک کنید. (ببخشید که زیاد شلوغی میکنم)

aa81zakrv981na350y99.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای اضافی حذف شدند

این کد رو بعد از تگ <body> قرار دهید


<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" style="position: fixed;width: 100%;height: 100%;left: 0;top: 0;">
<param name="movie" value="http://www.morahem.com/021/bg.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://www.morahem.com/021/bg.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="100%" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>

<div style="position:relative; z-index:2;">

و این کد رو rfg از تگ بسته </body> قرار دهید

</div>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا پارسا خیللللی ممنون مشکل حل شد دستت درد نکنه. مشکل اینجا بود که من کد رو زیر <body> قرار میدادم که باید کد رو داخل بادی میذاشتم به این شکل :


<body
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" style="position: fixed;width: 100%;height: 100%;left: 0;top: 0;">
<param name="movie" value="http://www.morahem.com/021/bg.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://www.morahem.com/021/bg.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="100%" wmode="transparent" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>>

اینو گفتم که کسانی که بعدا این تاپیک رو خوندن راحتر کارشون راه بیوفته. بازم ممنون آقا پارسا.

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری