MAH230

بنر گوشه ای

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

می خوام یه بنر گوشه ای بزارم که فقط در نسخه موبایلی نشون داده بشه باید چه کدی استفاده کنم؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

انتهای کدهای css این کلاس رو اضافه گن و استایل های رو داخلش قرار بده

 

@media (max-width: 480px) {
your cods in here
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، فرهاد گفته است :

انتهای کدهای css این کلاس رو اضافه گن و استایل های رو داخلش قرار بده

 


@media (max-width: 480px) {
your cods in here
}

 

مرسی دوست من ولی لطف می کنی قسمت استایل هاش رو هم بفرمایید :D

یه فایل png گوشه پایین سمت چپ میزارم اینشو مشکل ندارم ولی جچوری تو نسخه دسکتاپ هاید بشه!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @MAH230

 

منظور @فرهاد جان اینه که اگر مثلا کلاس اون تبلیغ شما که الان گذاشتیدش گوشه پایین سمت چپ مثلا tabligh هست بیاید توسط display مخفیش کنید.

مثلا اگر الان کدش اینه:

.tabligh {
position: fixed;
bottom: 0;
left: 0;
}

بشه:

.tabligh {
position: fixed;
bottom: 0;
left: 0;
display: none;
}

بعدش توی سایز ویوپورت 480 پیکسل مثلا اینجا نقش سایز صفحه موبایل رو بازی میکنه از حالت مخفی خارج بشه.

@media (max-width: 480px) {
  .tabligh {
  	display: block;
  }
}

البته برای شناسایی دقیق اینکه دیوایس کاربر موبایله یا نه با سایز ویوپورت نمیشه باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید.

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 26 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @MAH230

 

منظور @فرهاد جان اینه که اگر مثلا کلاس اون تبلیغ شما که الان گذاشتیدش گوشه پایین سمت چپ مثلا tabligh هست بیاید توسط display مخفیش کنید.

مثلا اگر الان کدش اینه:


.tabligh {
position: fixed;
bottom: 0;
left: 0;
}

بشه:


.tabligh {
position: fixed;
bottom: 0;
left: 0;
display: none;
}

بعدش توی سایز ویوپورت 480 پیکسل مثلا اینجا نقش سایز صفحه موبایل رو بازی میکنه از حالت مخفی خارج بشه.


@media (max-width: 480px) {
  .tabligh {
  	display: block;
  }
}

البته برای شناسایی دقیق اینکه دیوایس کاربر موبایله یا نه با سایز ویوپورت نمیشه باید از جاوا اسکریپت استفاده کنید.

 

موفق باشید

زحمت جاوا اسکریپتشو برام می کشید؟

هزینشم در خدمتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 دقیقه قبل، MAH230 گفته است :

زحمت جاوا اسکریپتشو برام می کشید؟

از بخش خصوصی بهم پیام بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری