• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

6 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام 

من توی یک دوره انگلیسی در رابطه با قالب وردپرس که دیدم. در مراحل اول کار با کد زیر 

<?php

while(have_posts()) {
 the_post(); ?>

<h2> <?php the_title()  ?> </h2>
<?php the_content(); ?>
<hr>
<?php }
 ?>

نتیجه ای که به طرف میده این هستش

bck_untitled.png

ولی وقتی من از همین کد استفاده میکنم به جای خروجی مثل بالا که نوشته ها رو برگردونه، با اینکه من تعداد زیادی هم نوشته دارم خروجی مثل عکس زیر به من میده، دوستان میتونید بگبد علت چیه؟ من از وردپرس نگارش 4.9.6 و xampp v3.3.2 استفاده میکنم.

g1pk_wordpress.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول اینکه شما باید خروجی سورس کد رو بررسی کنید نه قسمت ظاهری رو

دوم اینکه حلقه رو نبستین 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @مسعود

 

لوپ مشکلی نداره درسته.

توی کدوم فایل وردپرس هست این لوپ؟

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @مسعود

 

لوپ مشکلی نداره درسته.

توی کدوم فایل وردپرس هست این لوپ؟

 

موفق باشید

توی فایل ایندکس قالب فقط همین کد رو نوشتم. 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 ساعت قبل، فرهاد گفته است :

اول اینکه شما باید خروجی سورس کد رو بررسی کنید نه قسمت ظاهری رو

دوم اینکه حلقه رو نبستین 

مرسی ، می تونید بیشتر راهنمایی کنید، حلقه که درست بسته بشه به چه صورت میشه؟ چون اون خروجی که توی سوالم گذاشتم دقیقا با همین کد گرفته شده.

ویرایش شده در توسط مسعود
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، مسعود گفته است :

توی فایل ایندکس قالب فقط همین کد رو نوشتم. 

فایل style.css رو با سر برگش هم بسازید استایل خاصی نمیخواد توش بنویسید.

فایل index.php فقط همون حلقه توش باشه نباید مورد خاصی باشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      درود
      برای نوشتن یه حلقه ساده که بارها نوشتم به مشکل خوردم بیشتر از 2 ساعته که هرکاری میکنم یه ستون اضافه میسازه که کار و خراب میکنه؟! لطفا کمک کنید.
      خروجی مطلوب به صورت html به صورت زیر باید باشه:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <p id="about-p"> لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد. </p> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img src="assets/images/about.gif" alt="درباره ما"> </div> </div> </div> </div>  
      حلقه ای که من نوشتم:
      <div class="container"> <div class="row"> <?php while (have_posts()) : the_post(); ?> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2><?php the_title(); ?></h2> <?php the_content('<p id="about-p">', '</p>'); ?> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <?php the_post_thumbnail(); ?> </div> </div> </div> <?php endwhile; ?> </div> خروجی که این حلقه به من میده:
      <div class="container"> <div class="row"> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <h2>درباره ما</h2> <div class="col-lg-7 col-md-7"> <div class="text"> <p id="about-p">لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.</p> </div> </div> </div> </div> <div class="col-lg-5 col-md-5"> <div id="about-image" class=""> <img width="2436" height="2436" src="http://localhost/tarahan_abzar_01/wp-content/uploads/2018/04/about.gif" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt=""> </div> </div> </div> </div>  
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      برای نمایش پست ها در برگه خانه با WP_Query به مشکل خوردم و نمیدونم مشکلش کجاست.
      من یه برگه ساختم با اسم page-home.php و داخلش کد زیر را وارد کردم:
      <?php get_header(); ?> <?php $lastBlog = new WP_Query('type=post&posts_per_page=1'); if( $lastBlog->have_posts() ): while( $lastBlog->have_posts() ): $lastBlog->the_post(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; wp_reset_postdata(); ?> <?php if (have_posts()): while (have_posts()): the_post(); echo "فرمت این پست هست: " . get_post_format(); ?> <?php get_template_part('content',get_post_format()); ?> <?php endwhile; endif; ?> <?php get_sidebar(); ?> <?php get_footer(); ?> لطفا راهنمایی کنید. ممنون
    • توسط amerllica
      با سلام
      به دلایل نامعلومی بعد از لاگین موفق در وردپرسم دوباره به صفحه خود redirect‌ میشه.
      مقالات زیادی خوندم و کارهای زیادی انجام دادم. حتی همه افزونه‌ها رو غیر فعال کردم. البته از طریق mysql
      ولی باز هم redirect میشه. تم رو هم تغییر دادم توسط تغییر نام directory ولی باز هم نشد.
      فایل .htaccess رو کلا پاک کردم نشد. 
      موضوع به کش مرورگر هم ربط نداره چون با چندین مرورگر و دستگاه امتحان کردم.
      همه کارهایی که توی نت میشه رو امتحان کردم ولی نمی‌گذاره برم توی پیشخوان مدیریت.
      سایت من:
      https://insurance2176.com
      اگر کسی خواست دسترسی سایت یا حتی سی‌پنل رو هم بهش می‌دم.
    • توسط ErfanMola
      سلام دوستان , من میخوام در قالب وردپرسی که ساختم , همه موضوعات رو در یک حلقه به شکل دلخواه ام بگیرم
      تابع
      get-category فقط موضوع اول رو میگیره
      در ضمن اگه امکانش هست , تابعی باشه که به صورت زیر بگیره موضوعات رو :
      <li><a href="linke Mozoo">نام موضوع</a></li>  
    • توسط thismoment
      چطور میشه محتوای یه برگه رو در یه جایی از قالب اونم خارج از لووپ نشان داد