reza_yki

حذف قسمتی از آدرس url

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام من می خوام یه عکس رو حذف کنم تو کنترل پنلی که برای قالبم زدم به شکل زیر:

<?php
								$url = esc_url($yp_options ['yp_logo']);
                                $path = parse_url($url, PHP_URL_PATH); // Remove "http://localhost"
                                $fullPath = get_home_path() . $path;
                                unlink($fullPath);

الان وقتی چاپ می گیرم آدرس رو این شکلی نشون می ده:
E:/Program Files/xampp/htdocs/wordpress//wordpress/wp-content/uploads/۲۰۱۸/۰۶/۵۵۱۱۰۳-۱TOqFD۱۵۰۲۲۸۵۰۱۸.jpg
الان wordpress/دوبار نوشته و اضافی چاپ میشه چی کار کنم این رو یک بار چاپ کنم؟
ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @reza_yki

 

چرا آدرس اشتباهه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @reza_yki

 

چرا آدرس اشتباهه؟

آدرس درست هست فقط یه پوشه رو دوبار نوشته

<?php
$fullPath = get_home_path() . $path;

get_home_path()

تا اینجا رو بر می گردونه:

E:/Program Files/xampp/htdocs/wordpress/

و $path هم یک بار دیگه این آدرس رو بر می گردونه:

/wordpress/wp-content/uploads/۲۰۱۸/۰۶/۵۵۱۱۰۳-۱TOqFD۱۵۰۲۲۸۵۰۱۸.jpg

این کد تا http://localhost رو حذف می کنه و فک می کنه آدرس سایت اینه در حالی که آدرس سایت اینه http://localhost/wordpress/

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، reza_yki گفته است :

آدرس درست هست فقط یه پوشه رو دوبار نوشته

در حال حاضر با یه substr کارت راه میوفته.

<?php
$fullPath = get_home_path() . substr($path, 11);

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 3 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

در حال حاضر با یه substr کارت راه میوفته.


<?php
$fullPath = get_home_path() . substr($path, 11);

 

فکر می کنم تو کد شما بصورت استاتیک این مشکل رفع میشه درسته؟ چون کار بصورت عمومی مورد استفاده قرار میگیره تو هر سایت معلوم نیست در کجا وردپرس نصب هست و مشکل دوباره ایجاد میشه

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، reza_yki گفته است :

فکر می کنم تو کد شما بصورت استاتیک این مشکل رفع میشه درسته؟ چون کار بصورت عمومی مورد استفاده قرار میگیره تو هر سایت معلوم نیست در کجا وردپرس نصب هست و مشکل دوباره ایجاد میشه

بله همین طوره.

برای کدی که همیشه کار کنه باید دید شما چطوری عمل کردید توی ذخیره سازی آدرس عکس شاید بشه جور دیگه ای عمل کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بله همین طوره.

برای کدی که همیشه کار کنه باید دید شما چطوری عمل کردید توی ذخیره سازی آدرس عکس شاید بشه جور دیگه ای عمل کرد.

من از uploader خود وردپرس استفاده میکنمو ذخیره سازی هم کاملا مثل ارسال تصویر شاخص هست فقط برش ها رو نداره

من این شکلی نوشتم:

$url = esc_url($yp_options ['yp_logo']);
                                        $path = str_replace(get_site_url(),'',$url);
                                        echo $path;
                                        $fullPath = get_home_path() . $path;
                                        dd($fullPath);

نتیجه هم این شد:

E:/Program Files/xampp/htdocs/wordpress//wp-content/uploads/2018/06/551103-1TOqFD1502285018.jpg

الان فقط یه  / اضافه هستش

 

ویرایش شده در توسط reza_yki
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر str_replace رو این شکلی کنی اسلش اضافی چی میشه؟

$path = str_replace(home_url('/'), '', $url);

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اگر str_replace رو این شکلی کنی اسلش اضافی چی میشه؟


$path = str_replace(home_url('/'), '', $url);

 

perfect :)

الان همونی که می خواستم شد ممنون وقت گذاشتی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، reza_yki گفته است :

perfect :)

الان همونی که می خواستم شد ممنون وقت گذاشتی

خواهش میکنم.

موفق باشی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری