• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
hashemi

خطا 404 در همه صفحات وبسایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود

امروز که سایتم رو بازکردم با خطا 500 مواجه شدم و پس از مشاهده فایل ارور لاگ خطاهای زیر رو دیدم و شروع کردم به اینکه یکی یکی افزونه هایی رو که در فایل لاگ گفته رو غیرفعال کنم

تا رسیدم به این خطا که نمیدنم چطوری رفعش کنم

جالب اینجاست من چند وقته روی سایتم هیچ تغییری ایجاد نکردم و نمیدونم چرا و به چه دلیل اینطوری شده

لطفا راهنمایی کنید من رو

با سپاس

 

[28-Jun-2018 05:07:16 UTC] PHP Warning:  include_once(/home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/gateways/class-wc-payment-gateway-echeck.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 318

[28-Jun-2018 05:07:16 UTC] PHP Warning:  include_once(): Failed opening '/home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/gateways/class-wc-payment-gateway-echeck.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 318

[28-Jun-2018 05:07:23 UTC] PHP Fatal error:  require_once(): Failed opening required '/home/koprice/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/includes/query/class-gf-query.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 165


[28-Jun-2018 05:09:08 UTC] PHP Warning:  require_once(/home/koprice/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/includes/query/class-gf-query.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/gravityforms.php on line 165


[28-Jun-2018 05:19:44 UTC] PHP Warning:  include_once(): Failed opening '/home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/gateways/class-wc-payment-gateway-echeck.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 318


[28-Jun-2018 11:34:58 Asia/Tehran] PHP Fatal error:  Class 'Persian_Woocommerce_Gateways' not found in /home/koprice/public_html/wp-content/plugins/persian-woocommerce/include/gateways/class-payir.php on line 8

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پرداخت آنلاین دارین در سایتتون؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 6/28/2018 at 13:03، فرهاد گفته است :

پرداخت آنلاین دارین در سایتتون؟

بله
پرداخت آنلاین pay.ir برای گراویتی فرم و خود ووکامرس که به نصب بسته persian-woocommerce نصب میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

غیر فعالش کن و تست کن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری