• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

ارور عجیب گوگل وبمستر !

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید.

ببخشید یه مشکل خیلی عجیب برای ما به وجود اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.

گوگل وبمستر بعضی از صفحات سایت ما رو ارور 404 ( Not Found ) در صورتی که صفحات وجود دارن ببینید

http://shaboneh.ir/%d9%85%d8%af%d9%84-%d8%aa%d9%88%d9%86%db%8c%da%a9-%d9%88-%d8%b4%d9%88%d9%85%db%8c%d8%b2/

 

ولی توی گوگل وبمستر آدرس بالا با کدهای "حروف بزرگ" توی بخش crawl errors نمایش داده میشن

http://shaboneh.ir/%D9%85%D8%AF%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B4%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%B2/

x31p_mehdi_fakhimzadeh8.jpg

 

بعد من مجبورم هی این صفحاتی که توی گوگل وبمستر ارور میدن رو ریدایرکت کنم به آدرس "حروف کوچیک" که واقعا غیر حرفه ایه چون اینجوری صدها مطلب رو باید به صورت دستی ریدایرکت کنیم!! چاره چیه؟ چرا این ارور واسه ما نمایش میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @نگار صادقی

 

کد زیر رو در فایل functions.php قالب فعال سایتون قرار بدید.

 

MehranCaseInsensitiveUrl::instance();

class MehranCaseInsensitiveUrl {
	
	public static function instance() {
		
		new self();
		
	}
	
	public function __construct() {
		
		add_action('init', array($this, 'request_uri_strtolower'), 1);
		
	}
	
	public function request_uri_strtolower() {
		
		if(preg_match('/[A-Z]/', $_SERVER['REQUEST_URI'])) {
			
			$_SERVER['REQUEST_URI'] = strtolower($_SERVER['REQUEST_URI']);
			
			$_SERVER['PATH_INFO'] = strtolower($_SERVER['PATH_INFO']);
			
		}
		
	}
	
}

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهبه آقا مهران  سلام حالت خوبه؟

ممنون از راهنماییت.

 

این کد چکار میکنه؟ میشه یه توضیح مختصر بدی؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

بهبه آقا مهران  سلام حالت خوبه؟

خدا رو شکر به مرحمت شما خوبم.

در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

ممنون از راهنماییت.

خواهش میکنم.

در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

این کد چکار میکنه؟ میشه یه توضیح مختصر بدی؟

وردپرس تمامی نامک ها رو توی دیتابیس با حروف کوچیک سیو میکنه توی حالت نامک های فارسی هم که انکود میشه نامک ها بازم در رشته انکود شده حروف انگلیسی کوچیک قرار داره.

این کد عملیاتی که انجام میده اینه آدرسی که درخواست میشه از وردپرس رو چک میکنه اگر دارای حروف بزرگ انگلیسی بود حروف بزرگ رو به حروف کوچیک تغییر میده که دیگه 404 نشون نده.

 

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مهران ممنون از کمک تون ولی باز هنوز ارور اومده و چندتا مطلب دیگه رو توی قسمت crawl errors  به عناون نات فوند نشون داده در صورتی که وجود داره.

باز آدرس هاشون رو با کدهای حروف بزرگ فرستاده و من هی باید ریدایرکت کنم!!!

این مشکل عجیب نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 59 دقیقه قبل، نگار صادقی گفته است :

این مشکل عجیب نیست؟

الان من بررسی کردم هم با حروف بزرگ هم با حروف کوچیک انگار وردپرس تشخیص میده آدرس مربوط به کدوم مطلب یا صفحه است.

احتمالا توی آپدیت های اخیر این مشکل رو خود وردپرس رفع کرده.

حالا نمیدونم چطور گوگل داره گیر میده میگه 404 ئه موندم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر سه چهار روز 10 تا صفحه توی قسمت crawl errors ظاهر میشه که هیچکدوم حذف نیستن و وجود دارن و فقط کدها با حروف بزرگه که نات فوند میده ولی حروف کوچیک صفحه باز میشه!!

تا حالا همچین مشکلی نداشتیم یکی دوماه این اتفاق افتاده

هیچ افزونه ای یا تغییری هم توی قالب ایجاد نکردیم!

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 24 دقیقه قبل، نگار صادقی گفته است :

هر سه چهار روز 10 تا صفحه توی قسمت crawl errors ظاهر میشه که هیچکدوم حذف نیستن و وجود دارن و فقط کدها با حروف بزرگه که نات فوند میده ولی حروف کوچیک صفحه باز میشه!!

تا حالا همچین مشکلی نداشتیم یکی دوماه این اتفاق افتاده

هیچ افزونه ای یا تغییری هم توی قالب ایجاد نکردیم!

دقیقا لینک هایی که گوگل میده و 404 ئه رو برام بذار توی یه فایل تکست پیوست کن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیلی لطف میکنید که پیگیر هستی. ممنونم ازت.

پیوست کردم آدرس ها رو به صورت مرتب گذشتم به این شکل که:

آدرس اول آدرسی که گوگل ارور "نات فوند" داده و آدرس زیرش آدرسی هست که توی سایت وجود داره و حروف کوچیکه

url.txt

 

آقا مهران علتش رو فهمیدم چیه

بعضی از سایتا اومدن صفحات سایت منو کپی کردن و لینک دادن بهم و لینکی که دادن کدهای حروف بزرگه

ببینید این عکس رو:

ltod_farnoosh_sheikhi_(4).jpg

 

مثلا این این سایت (http://tajerkala.ir/عکسهاي-ازدواج-همسرپرنس-هري/) اومده لینک داده به صفحه سایت من!! (که لینکش کد حروف بزرگه)

 

چاره چیه؟

 

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 38 دقیقه قبل، نگار صادقی گفته است :

چاره چیه؟

اینا که شما فرستادین اصلا یکی نیست.

url.thumb.jpg.87e5b32dcb3c4afcf3e7af7a7de43b0a.jpg

%d9%8a

برابره با ي (عربی)

%db%8c

برابره با ی (فارسی)

علتشم همونیه که گفتی دیگه اون سایتی که به سایت شما لینک داده با ي (عربی) لینک دادن ولی توی سایت شما آدرس ها با ی (فارسی) هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب چاره ای نیست برای این موضوع؟ چون مشکل از طرف سایتهای کپی‌کار هست پس چرا گوگل ارور رو برای ما نمایش میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، نگار صادقی گفته است :

خب چاره ای نیست برای این موضوع؟

افزونه فارسی ساز (وردپرس جلالی یا پارسی دیت هر کدوم رو که نصب دارید) آپشنی در این رابطه ندارن؟

در 5 دقیقه قبل، نگار صادقی گفته است :

چون مشکل از طرف سایتهای کپی‌کار هست پس چرا گوگل ارور رو برای ما نمایش میده؟

خوب سایت شما 404 داره میده باید به شما اطلاع بده.

البته این یک ارور 404 ئه صحیح محسوب میشه چون شما همچین آدرسی واقعا ندارید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، mehran-b گفته است :

افزونه فارسی ساز (وردپرس جلالی یا پارسی دیت هر کدوم رو که نصب دارید) آپشنی در این رابطه ندارن؟

خوب سایت شما 404 داره میده باید به شما اطلاع بده.

البته این یک ارور 404 ئه صحیح محسوب میشه چون شما همچین آدرسی واقعا ندارید.

افزونه فارسی ساز  نصب نکردم.

نقل قول

البته این یک ارور 404 ئه صحیح محسوب میشه چون شما همچین آدرسی واقعا ندارید.

خب یعنی هرکسی به هر آدرسی که توی سایت ما وجود نداره لینک بده باید به گوگل به ما ارور نشون بده؟

برای رفعش باید چیکار کنیم؟ باید این صفحات رو به زور بسازیم؟:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

افزونه فارسی ساز  نصب نکردم.

عحب.

در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

خب یعنی هرکسی به هر آدرسی که توی سایت ما وجود نداره لینک بده باید به گوگل به ما ارور نشون بده؟

بله دیگه گوگل به شما میگه فلان لینک رو توی فلان جا دیدم ولی 404 میده. یه حالت اطلاع رسانی داره.

در 3 ساعت قبل، نگار صادقی گفته است :

برای رفعش باید چیکار کنیم؟ باید این صفحات رو به زور بسازیم؟

کد زیر رو توی فایل functions.php قالب سایتتون قرار بدید.

MehranFixArabicUrl::instance();

class MehranFixArabicUrl {
	
	private $arabic_chars = array(
	
		'%d9%8a',
		'%D9%8A',
		'%d9%83',
		'%D9%83'
		
	);
	
	private $persian_chars = array(
		
		'%db%8c',
		'%DB%8C',
		'%da%a9',
		'%DA%A9'
	
	);
	
	public static function instance() {
		
		new self();
		
	}
	
	public function replace($str) {
		
		return str_replace($this->arabic_chars, $this->persian_chars, $str);
		
	}
	
	public function __construct() {
		
		add_action('init', array($this, 'request_fix_arabic'), 1);
		
	}
	
	public function request_fix_arabic() {
		
		if(isset($_SERVER['REQUEST_URI']))
		
			$_SERVER['REQUEST_URI'] = $this->replace($_SERVER['REQUEST_URI']);
			
		if(isset($_SERVER['PATH_INFO']))
		
			$_SERVER['PATH_INFO'] = $this->replace($_SERVER['PATH_INFO']);
		
	}
	
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahanm93
      سلام خدمت دوستان عزیز
      دوستان نمی دونم چرا در crawl errors بخش گوگل وبمستر یه سری (حدود 70 تا) Not found می گیرم.
      در صورتی که اصلا این صفحات که گوگل بهشون لینک میده در سایتم وجود ندارن نه به تگ ها مربوط میشن و نه به مطالبم .
    • توسط Mr.Mohamad
      سلام دوستان
      من تازه وردپرس نصب کردم
      یک نوشته ی تست ارسال کردم ، اما وارد لینک که میشم خطای Not Found میده
      هرچی ارسال می کنم چه برگه چه نوشته ، با این خطا مواجه میشم
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط rockman
      سلام
      دوستان سایت مپ رو با افزونه google xml sitemap ایجاد کردیم اما به ادرس سایت مپ که میریم و روی لینک ها که کلیک می کنیم ارور not found میده. چه کار باید بکنم؟
      ادرس سایت مپ : http://www.kamyabdl.com/sitemap.xml
      ممنون
    • توسط DariushGreat
      سلام
      وقتی از درون سایت روی لینک کلیک میکنم بدون مشکل دسته بندی و محتویات درون اون رو نشون میده، ولی وقتی از جای دیگه لینک میشه (مثل گوگل، یا مثلا همینجا اگر لینک بذارم) صفحه 404 ظاهر میشه و میگه برگه مورد نظر پیدا نشد!
      چطوری می تونم حلش کنم؟
      پ.ن: از افزونه Yoast استفاده میکنم برای سئو ولی غیرفعالش هم کردم اتفاقی نیافتاد
      ممنون از راهنمایی