sina10

مشکل در فراخوانی جی کئوری در ودرپرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام
من دو تا فایل دارم (A.js , a.css)(فایل css برای ظاهر تغیرات)
که وظیفشون این هست در بالای نوشته 6 تا تب باز میشه
که مثلا : تب یک نوشته تنظیم 1 و تب دو تنظیم دو و...
ووقتی کاربر بر روی مصلا تنظیم 3 کلیک میکنه یه سری از کلمات که از پیش در جی کئوری تعریف شده ، به یه کلمه دیگه تبدیل میشه 
مثلا:
hi در تنظیم 1 همون hi هست ولی در تنظیم 2 میشه hello و... 
این تمام کار این اسکریپت هست


و اما مشکل اینجاست که من نمی تونم فراخوانیشون کنم


و وقتی که کد زیر به سایت از طریق تنظیمات قالب و افزون کد HTMl اضافه می کنم

  <script type="text/javascript" src="a.js"></script>
  <script type="text/javascript">
    $(function() {
        $("tabdilll").tabdil();
    });
  </script>

همه چی اوکی هست البته در پیش نمایش اما وقتی پست منتشر میشه ، این کدها دیگه عمل نمیکنه




ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنن
 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. وقتی view page source میزنید محتویات a.js رو میتونید ببینید؟ یعنی منظورم اینه که آدرس فایل رو درست دادین و مطمئنید که لود شده ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، فرحان گفته است :

سلام. وقتی view page source میزنید محتویات a.js رو میتونید ببینید؟ یعنی منظورم اینه که آدرس فایل رو درست دادین و مطمئنید که لود شده ؟

بله این موضوع چک کردم
متوجه نمیشم چرا در پیش نمایش همه چی درست عمل میکنه ، اما وقتی منتشر میشه دیگه عمل نمیکنه
شاید یه محدودیتی در اجرا داره ، نمی دونم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه احتمال دیگه که هست اینه که شما توی پوسته جی کوئری رو توی انتهای صفحه لود کردین.

کنسول مرورگر رو چک کنید اگه خطای نشناختن جی کوئری داده بود یعنی کد شما قبل از اسکریپت جی کوئری لود شده و باید جی کوئری رو توی هدر لود کنید تا مشکل حل بشه.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 20 ساعت قبل، فرحان گفته است :

یه احتمال دیگه که هست اینه که شما توی پوسته جی کوئری رو توی انتهای صفحه لود کردین.

کنسول مرورگر رو چک کنید اگه خطای نشناختن جی کوئری داده بود یعنی کد شما قبل از اسکریپت جی کوئری لود شده و باید جی کوئری رو توی هدر لود کنید تا مشکل حل بشه.

بله احتمالا این موضوع هم هست 
اما چون بقیه وب سایت ها هم در فوتر قرار دادن ، این مورد امتحان نکردم و گفتم شاید به این موضوع ربطی نداشته باشه ، حتما امتحان می کنم 

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

والا دیگه نمیدونم چی بگم، کدتونو بزارید توی document ready شاید حل بشه.

دوستان دیگه هم اگه چیزی به ذهنشون میرسه امیدوارم بگن شاید مشکلتون حل بشه.

موفق باشید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری