• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

22 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما

من در حال نوشتن یه افزونه هستم 

فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه

با این کد : 

include_once book_inc_dir.'frontend.php'  ;
	
if (is_admin() ) {
 	include_once vip_inc_dir.'backend.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'ajax.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'pages.php'  ;
 } 

 اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :

 

 


Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم ، به این شکل

define('vip_dir',plugin_dir_path(_FILE_));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(_FILE_));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));
 

اون متغیر هم book_inc_dir نیست ، بد تایپ کردم ، متغیر vip_inc_dir  هست 
پوشه های inc , css ,js,img هم داخل پوشه پلاگینم ایجاد شدن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:

_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:


_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

متشکرم .:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، f.rahimi گفته است :

متشکرم .:)

خواهش میکنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد ، من یه تابع رو توی پوشه اصلی افزونه فراخوانی کردم با این کد 

 if (is_admin()) {
 	add_action ('admin_menu','vip_add_menu ');
}

 

الان میخوام تو فایل backend که توی پوشه inc هست همچین تابعی رو تعریف کنم 

<?php function vip_add_menu () {
  add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
  add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
  add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page'); } ?>

ولی این ارور رو میده 

 

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_add_menu ' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289

 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.

if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.


if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { 
    exit; // Exit if accessed directly
}
define('vip_dir',plugin_dir_path(__FILE__));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(__FILE__));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));

include_once vip_inc_dir.'frontend.php';
    
if (is_admin() ) {
     include_once vip_inc_dir.'backend.php';
     include_once vip_inc_dir.'ajax.php';
     include_once vip_inc_dir.'pages.php';
     
}

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

این بخش مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

این بخش مشکلی نداره.

دیگه چیزی قبلش نیست جز همینا اخه 

 ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه 

چون اخه تابع هایی که برای زیر منو تعریف کردم هم توی پوشه frontend گذاشتم 

بالان که توی فایل اصلی تابع انجام شد 

برای تابع های زیرمنوهام همین ارور رو میده

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_product_page' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289
 
 
 
 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

موافقم چون با یکم تغییر کدا الان خوند تابع های زیرمنو رو از  فایلpages 

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

نمیدونم دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeeddeeas
      سلام دوستان سایت زیر رو ببینید digiexchange.net --------------- این سایت با وردپرس هست و تا جایی که میدونم پرداخت ها کلا خرید و فروش دستی انجام میشه اولا این محصولات مثل فروش بیت کوین رو با چه افزونه ای راه اندازی کردن 2- بعد از ثبت نام باید توسط مدیر اکانت تائید بشه تا بشه خرید و فروش انجام داد 3-بعد از ثبت نام باید مدارک اپلود بشه 4-هر وقت سفارش ثبت مکیشه مثلا بیت کوین مقداری از موجودی کم میشه تا 7 دقیقه فرصت پرداخت داری و بعد کنسل میشه و مو جودی برمیگرده به موجودی اصلی ممنون میشم راهنمایی کنید با چه افزونه هایی راه اندازی شده
    • توسط soheil1
      سلام دوستان من قالبی دارم که دوتا فایل css داره یکی حالت شب و مشکی یکی روز و سفید. الان به صورت دستی میشه از تنظیمات قالب بین این دوحالت سوئیچ کرد میخوام بدونم راحی هست که کاربر با یک دکمه بین این دوحالت سوئیچ کنه یا مناسب با ساعت شبانه روز حالت شب و روز فعال بشه؟!
    • توسط mojtabavi07899
      سلام
      دنبال افزونه ای میگردم که بتوان به کاربران اعتبار داد وآنها بتوانند با این اعتبار به برگه ای خاص دسترسی داشته باشند و پس از هر بار ورود به آن برگه مقدار مشخصی از اعتبار آن ها کسر شود و پس از پایان اعتبار دیگر به آن صفحه دسترسی نداشته باشند در ضمن در صفحه ای بتوانند اعتبار باقی مانده خود را ببینند
      با تشکر
    • توسط radioahang
      با سلام سایت موزیکی دارم با سیستم وردپرسی یه مشگل داریم کسی می تونه راهنمایی کنه؟

      بعضی مواقع به صورت خودکار لینک بعضی از مطالب حذف میشه می خوام بدونم مشگل از کجاس 

      با اجازه مدیر انجمن ادرس سایت رو هم میذارم برای بررسی 

      radioahang.net
    • توسط naqavi
      با سلام
       
      میخوام برای افزونه کانتکت فرم 7، یک افزونه نوشته بشه که برای هر فرم، یک کد ساخته بشه به این صورت:
      پیشوند+تاریخ روز به صورت (970417)+کانتر (001)
      کانتر می بایست بعد از پایان روز، مجددا از یک شروع شود
      جهت راهنمایی، ما در حال حاضر از افزونه زیر استفاده میکنیم:
      Contact Form 7 Serial Numbers
      مشکل افزونه موجود، عدم سازگاری با تاریخ، و ریست روزانه کانتر می باشد
       
      با تشکر از وقت شما