22 پست در این موضوع قرار دارد

درود بر شما

من در حال نوشتن یه افزونه هستم 

فایل های مرتبط رو با این کدها میخوام در فایل اصلی افزونه بیارم تا کدهای داخل اون پوشه ها رو بخونه

با این کد : 

include_once book_inc_dir.'frontend.php'  ;
	
if (is_admin() ) {
 	include_once vip_inc_dir.'backend.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'ajax.php'  ;
 	include_once vip_inc_dir.'pages.php'  ;
 } 

 اما بعد از سیو کردن با همچین اروری مواجه میشم :

 

 


Warning: include_once(./inc/frontend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(): Failed opening './inc/frontend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 30

Warning: include_once(./inc/backend.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening './inc/backend.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 33

Warning: include_once(./inc/ajax.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(): Failed opening './inc/ajax.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 34

Warning: include_once(./inc/pages.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-content\plugins\wpvip\wpvip.php on line 35

Warning: include_once(): Failed opening './inc/pages.php' for inclusion (include_path='C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\wpvip\wp-

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @f.rahimi

 

اون book_inc_dir و vip_inc_dir دقیقا چی هستن؟

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم ، به این شکل

define('vip_dir',plugin_dir_path(_FILE_));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(_FILE_));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));
 

اون متغیر هم book_inc_dir نیست ، بد تایپ کردم ، متغیر vip_inc_dir  هست 
پوشه های inc , css ,js,img هم داخل پوشه پلاگینم ایجاد شدن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

متغیر هایی هستن که برای دسترسی راحت تر تعریف کردم

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:

_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

ثوابت جادویی در PHP با دو آندرلاین شروع و با دو آندرلاین به پایان می رسند.

در نتیجه:


_FILE_ // Incorrect
__FILE__ // Correct

 

موفق باشید

متشکرم .:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، f.rahimi گفته است :

متشکرم .:)

خواهش میکنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام مجدد ، من یه تابع رو توی پوشه اصلی افزونه فراخوانی کردم با این کد 

 if (is_admin()) {
 	add_action ('admin_menu','vip_add_menu ');
}

 

الان میخوام تو فایل backend که توی پوشه inc هست همچین تابعی رو تعریف کنم 

<?php function vip_add_menu () {
  add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
  add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
  add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page'); } ?>

ولی این ارور رو میده 

 

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_add_menu ' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289

 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

درود @f.rahimi

 

خوب شما اسم تابع رو باید همون چیزی که به اکشن دادی بزنی اینجا یه چیز دیگه زدی.

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

اینجا بد تایپ کرده بودم 

اونجا همینه

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیدا نمیکنه تابع vip_add_menu رو.

این تابع رو منتقل کنید به فایل اصلی پلاگین ببینید درست میشه.

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

نه همونجا هم همین ارور رو میده

اینو هم تست کردم

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.

if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

پیداش نمیکنه دیگه کال بک رو.

میشه بدنه تابع رو مستقیم جای پارامتر کال بک بدید.


if(is_admin()) {
 	add_action('admin_menu', function() {
		
		add_menu_page ('عضویت ویژه','ویژه','manage_options','vip_main','vip_dashboard_page');
		add_submenu_page('vip_main','عضویت ویژه' , 'صفحه اصلی','manage_options','vip_main');
		add_submenu_page('vip_main','محصولات' , 'صفحه اصلی','manage_options','product_page','vip_product_page');
		
	});
}

 

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

خب اینجوری میارتش ولی من چجوری تابع رو باید فراخوانی کنم که از اون فایل بخونتش  ؟
چون کدای اون فایل خیلی زیاد میشن 

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

خوب برای اون مورد قطعا یه جا رو اشتباه کردید که من نمیدونم الان کجا رو شما اشتباه کردید.

if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { 
    exit; // Exit if accessed directly
}
define('vip_dir',plugin_dir_path(__FILE__));
define('vip_inc_dir', trailingslashit(vip_dir.'inc'));
define('vip_url',plugin_dir_url(__FILE__));
define('vip_css_url', trailingslashit(vip_url.'css'));
define('vip_js_url', trailingslashit(vip_url.'js'));
define('vip_img_url', trailingslashit(vip_url.'img'));

include_once vip_inc_dir.'frontend.php';
    
if (is_admin() ) {
     include_once vip_inc_dir.'backend.php';
     include_once vip_inc_dir.'ajax.php';
     include_once vip_inc_dir.'pages.php';
     
}

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

این همه کدای قبل از فراخوانی تابعه
من توی پوشه افزونه جز فایل افزونه چهار تا پوشه دارم inc .img . js , css 
که فایل های php که توی کد هست توی پوشه inc هستن 

این بخش مشکلی نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

این بخش مشکلی نداره.

دیگه چیزی قبلش نیست جز همینا اخه 

 ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه 

چون اخه تابع هایی که برای زیر منو تعریف کردم هم توی پوشه frontend گذاشتم 

بالان که توی فایل اصلی تابع انجام شد 

برای تابع های زیرمنوهام همین ارور رو میده

 

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'vip_product_page' not found or invalid function name in C:\xampp\htdocs\vip\wp-includes\class-wp-hook.php on line 289
 
 
 
 
ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

ولی احتمالا پوشه ها رو نتونسته بخونه

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 4 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اگر فایل ها رو پیدا نکنه یه وارنینگ میده.

موافقم چون با یکم تغییر کدا الان خوند تابع های زیرمنو رو از  فایلpages 

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

ویرایش شده در توسط f.rahimi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، f.rahimi گفته است :

فقط این backend رو نمیخونه احتمالا

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

فایل backend هم include کرده پیداش نکنه داخل داشبورد وارنینگ میده.

نمیدونم دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Samaonline
      سلام
      کدهارو که بررسی کردم، فهمیدم تابع زیر وقت زیادی از بالا اومدن سایت رو میگیره:
      update_meta_cache()
      اگه این تابع رو پاک کنم چه اتفاقی میفته؟
      اصلا نیاز بهش هست؟
      مرسی
    • توسط amhoes1378@gmail.com
      سلام من یک پوسته وردپرس می نویسم سوالی داشتم که هیچ جا جوابش پیدا نشد ممنون میشم کمکم کنید
      من میخوام تعداد آیتم های یا همون <li> های داخل فهرست وردپرسم محدود باشه
      مثلا کاربر نتونه بیش از مقداری که من تعیین کردم در پوسته ی خودم آیتم به فهرست اضافه کنه
      همین 
      تشکر
    • توسط M a H D i
      با درود
       
      من یک وردپرس شبکه راه اندازی کرده ام (مثلا حدود 10 سایت) حالا میخواهم وقتی کاربری در سایت اصلی (صفحه اصلی سایت مثل: exam.ir) یا در ساب دامنه های دیگر نام نویسی کرد در بقیه ساب دامنه ها هم با همان نام کاربری بتواند لاگین کند و نیازی به ثبت نام مجدد نداشته باشد.
      آیا امکان پذیر می باشد؟
       
      باتشکر
    • توسط M a H D i
      باسلام و احترام
       
      برای ساخت لیکدونی (مثل سایت سافت98) از چه افزونه ای میتونیم استفاده کنیم؟ (اگر راه بهتری هست لطفا ذکر کنید)
      میخواهیم مطالب خبری از چند سایت را در قسمتی از سایت خودمان به نمایش بگذاریم و وقتی روی آنها کلیک می شود به همراه تولبار سایت ما نمایش داده شود.
      در اینترنت جستجو کردیم و به چند افزونه رسیدیم
      my link dump
      WP Link Builder
      با تشکر
    • توسط maryam1
      بسم الله الرحمن الرحیم
      با سلام و خسته نباشید خدمت همه شما عزیزان
      دوستان بعد از خرید هاست و دامنه اولین کارهایی که برای سئو یک سایت باید انجام داد چه کارهایی هستند؟ منظورم اینه که کارهایی که مربوط به سئو میشه رو انجام داد و با خیال راحت شروع به نویسندگی سایت کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید
      با تشکر از همه شما عزیزان
      موفق باشید در پناه الله
      یا علی مدد