• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 
من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده :wacko:  . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @saramaniaa.13

 

یک دور بخش تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو بروزرسانی کنید انشاا... مشکلتون حل میشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتون. اینکارو انجام دادم متاسفانه تاثیری نداشت. فکر نمی کنم مشکل از این قسمت باشه چون پوسته های دیگه ای که هستن توی پوشه ی تم این مشکل و ندارن. توی فایل single.php کد خاصی باید باشه؟؟؟؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

ممنون از جوابتون. اینکارو انجام دادم متاسفانه تاثیری نداشت. فکر نمی کنم مشکل از این قسمت باشه چون پوسته های دیگه ای که هستن توی پوشه ی تم این مشکل و ندارن. توی فایل single.php کد خاصی باید باشه؟؟؟؟؟ 

کد خاصی که نه هر چی باشه بالا میاد 404 نمیده.

وقتی توی تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو روی ساده تنظیم میکنید مگه درست نمیشه این ارور 404؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کد خاصی که نه هر چی باشه بالا میاد 404 نمیده.

وقتی توی تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو روی ساده تنظیم میکنید مگه درست نمیشه این ارور 404؟

نه متاسفانه ارور 500 میده "This page isn’t working"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، saramaniaa.13 گفته است :

نه متاسفانه ارور 500 میده "This page isn’t working"

پس کدهای توی single.php هم مشکل داره.

فقط ادامه مطالب ارور 500 میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

بله فقط ادامه مطلب

کدهای single.php رو پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کدهای single.php رو پیوست کنید.

من یه echo  هم گذاشتم اول فایل ولی اونو هم نشون نمیده

single.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

من یه echo  هم گذاشتم اول فایل ولی اونو هم نشون نمیده

single.php

کوئری ای که زدی خیلی پیچیدست احتمال خطا میره.

فایل رو خالی کن.

بعد ببین بازم 500 میده یا صفحه سفید میاره برای مطالب.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 49 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کوئری ای که زدی خیلی پیچیدست احتمال خطا میره.

فایل رو خالی کن.

بعد ببین بازم 500 میده یا صفحه سفید میاره برای مطالب.

مشکل رو پیدا کردم از کوئری نبود. اما یه اشکالی توی کد پی اچ پی بود. فایل رو که خالی کردم echo اجرا شد و با بررسی خط به خط  تونستم پیدا کنم خطارو.

بازم ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

مشکل رو پیدا کردم از کوئری نبود. اما یه اشکالی توی کد پی اچ پی بود. فایل رو که خالی کردم echo اجرا شد و با بررسی خط به خط  تونستم پیدا کنم خطارو.

خدا رو شکر که حل شد.

در 8 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

بازم ممنون.

خواهش میکنم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mostafa
      سلام،
      ما برای توسعه تیممون نیاز به یک PHP Developer داریم که به فرانت و وردپرس هم تسلط داشته باشه. کار به صورت ریموت و تمام وقت است.
       
      لطفأ رزومه رو به m@soufi.me ارسال کنید.
       
      با تشکر
    • توسط ariux
      درود بر شما دوستان گرامی .
      من تکه کدی دارم که به وسلیه اون میتونم با کمک یک Api اطلاعات مربوط به فیلم و یا سریال رو در سایت خودم به نمایش بگذارم . اما درخواستی دارم که به سرانجام رسوندش با توجه به اطلاعات اندک برنامه نویسی من شدنی نیست .
      این تکه کد  . 
      if(!empty($id = get_post_meta(get_the_ID(), 'id', true))) : if(empty($imdb = get_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", true))) { $json = @file_get_contents('http://www.omdbapi.com/?i='.$id.'&apikey=0'); if($json !== false) { $imdb = json_decode($json, true); update_post_meta(get_the_ID(), "_imdb_{$id}", $imdb); echo $json; } } endif;  
      و درخواست / پرسش من  : میخواستم بدونم آیا راهی هست که به وسیله اون این کد تبدیل به یک هوک بشه تا با کمکش
      1- هر بار برای دریافت اطلاعات کل کد در فایل قالب ها به صورت مجزا گنجانده نشه .
      2- امکانی فراهم بشه برای نمایش اطلاعات دریافتی خارج و داخل حلقه وردپرس . 
      سپاس بابت زمانی که برای پاسخگویی صرف میکنید . 
       
       
    • توسط hatami73
      با سلام ظاهر گرافیکی سایت زیر نظر منو جلب کرده ... از کجا میتونم بفهمم این سایت وردپرسیه ؟ 
      لینک
       
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان ، من یک قالب با بوت استرپ طراحی کردم و حالا میخوام که به وردپرس انتقال بدم ولی نمید.نم که چطوری باید اینکار انجام بدم و از چه توابعی استفاده کنم؟!!
      کسی میتونه کمکم کنه ؟!! و یا اگر وبسایتی میشناسین که در این زمینه میتونه بهم کمک کنه معرفی کنید؟!!!
      ممنون از همه شما
    • توسط sasan_dingo
      سلام دوستان، من میخوام وقتی پستم رو مینویسم و پابلیش میکنم نام permalink از کاستوم فیلدی که مشخص میکنم گرفته بشه نه از نام تایتل
      ممنونم