12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام 
من یه قالب ورد پرس طراحی کردم و مشکلی که دارم اینه که بعد از انتقال روی هاست وقتی روی ادامه مطلب کیلک میکنم اررور 500 میده :wacko:  . روی لوکال مشکلی نداره و صفحه بدون اررور لود میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @saramaniaa.13

 

یک دور بخش تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو بروزرسانی کنید انشاا... مشکلتون حل میشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابتون. اینکارو انجام دادم متاسفانه تاثیری نداشت. فکر نمی کنم مشکل از این قسمت باشه چون پوسته های دیگه ای که هستن توی پوشه ی تم این مشکل و ندارن. توی فایل single.php کد خاصی باید باشه؟؟؟؟؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

ممنون از جوابتون. اینکارو انجام دادم متاسفانه تاثیری نداشت. فکر نمی کنم مشکل از این قسمت باشه چون پوسته های دیگه ای که هستن توی پوشه ی تم این مشکل و ندارن. توی فایل single.php کد خاصی باید باشه؟؟؟؟؟ 

کد خاصی که نه هر چی باشه بالا میاد 404 نمیده.

وقتی توی تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو روی ساده تنظیم میکنید مگه درست نمیشه این ارور 404؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کد خاصی که نه هر چی باشه بالا میاد 404 نمیده.

وقتی توی تنظیمات -> پیوندهای یکتا رو روی ساده تنظیم میکنید مگه درست نمیشه این ارور 404؟

نه متاسفانه ارور 500 میده "This page isn’t working"

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، saramaniaa.13 گفته است :

نه متاسفانه ارور 500 میده "This page isn’t working"

پس کدهای توی single.php هم مشکل داره.

فقط ادامه مطالب ارور 500 میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

بله فقط ادامه مطلب

کدهای single.php رو پیوست کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کدهای single.php رو پیوست کنید.

من یه echo  هم گذاشتم اول فایل ولی اونو هم نشون نمیده

single.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

من یه echo  هم گذاشتم اول فایل ولی اونو هم نشون نمیده

single.php

کوئری ای که زدی خیلی پیچیدست احتمال خطا میره.

فایل رو خالی کن.

بعد ببین بازم 500 میده یا صفحه سفید میاره برای مطالب.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 49 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

کوئری ای که زدی خیلی پیچیدست احتمال خطا میره.

فایل رو خالی کن.

بعد ببین بازم 500 میده یا صفحه سفید میاره برای مطالب.

مشکل رو پیدا کردم از کوئری نبود. اما یه اشکالی توی کد پی اچ پی بود. فایل رو که خالی کردم echo اجرا شد و با بررسی خط به خط  تونستم پیدا کنم خطارو.

بازم ممنون.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

مشکل رو پیدا کردم از کوئری نبود. اما یه اشکالی توی کد پی اچ پی بود. فایل رو که خالی کردم echo اجرا شد و با بررسی خط به خط  تونستم پیدا کنم خطارو.

خدا رو شکر که حل شد.

در 8 دقیقه قبل، saramaniaa.13 گفته است :

بازم ممنون.

خواهش میکنم.

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط seyed reza
      سلام خسته نباشید.
      من به تازگی یک قالب html رو به wp تبدیل کردم ولی برای ساخت فایل های page.php و single.php و single-product.php به مشکل خوردم چون php بلد نیستم
      صفحه اصلی و صفحه فروشگاه درسته ولی صفحات دیگر مثل حساب کاربری مشکل داره
      چند بار از قالب های دیگه اون قایل هارو جایگذین کردم ولی اکثرشون رو کلا نشون نمی داد و یکی رو هم بدون css ( یعنی فقط html ) نشون داد که عکسشو میزارم
      ممنون میشم یکی کمکم کنه فایل هارو بسازم.
      درضمن فایل رو واسه قالبی که با ووکامرس ست باشه میخوام
      ممنون

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط Aliyeh
      سلام، چطور می توانم افزونه نقشه گوگل sitemap رو در WordPress نصب کنم و تغییرات رو اعمال کنم؟