• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pichgooshti

مشکل با افزونه کَش

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من یه قالب خریدم که بخاطر اون باید ورژن PHP را تغییر میدادم. ورژن را تغییر دادم ولی سایت دیگه بالا نمیاد و این اخطار را میده:

Parse error: syntax error, unexpected 'new' (T_NEW) in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php on line 214

وقتی میرم پوشه db-cache-reloaded-fix را پاک میکنم باز این اخطارها را میده::wacko:

Warning: require_once(/home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php): failed to open stream: No such file or directory in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/db.php on line 94

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home1/pichgoos/public_html/wp-content/plugins/db-cache-reloaded-fix/db-module.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/pichgoos/public_html/wp-content/db.php on line 94

چکار کنم؟:unsure:

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برین ورژنphp  تغییر بدین به ورژن قبلی درست میشه

بعد تیکت بزنید به مسئول هاست بگید یه قالب با این ورژن گرفتم و باید ورژن php به این ارتقا بشه وقتی ارتقا دادم این مشکل پیش اومد .اونا بهتر می تونن کمک کنن

ویرایش شده در توسط simandcable
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hellsgate
      با سلام
      من سایت فروشگاهی دارم ((ووکامرس))
      که از سیستم سی دی ان و کش برای بارگزاری بهتر سایت استفاده میکنم
      وقتی به سیستم کش متصل میکنم سایت رو 3 تا صفحه سبد خرید , ثبت نام و ورود هم کش میشن که با توجه به اینکه برای هر کاربر متفاوته این 3 صفحه نباید کش بشه 
      با پشتیبانی صحبت کردم گفتند باید این 3 صفحه را به وسیله ای فریم یا آجاکسی فراخوانی کنی داخل سایت و ادرس اصلی ای فریم رو به عنوان صفحه هایی که بناید کش بشه معرفی کنی 
       
      دقیقا این کار باید چحوری انجام بشه؟
    • توسط Anoushiravan
      سلام دوستان گرامی

      سایت ما نسبتا کند هست

      ظا هرا مشکل زمان انتظار سایت زیاد هست (حدود 5 ثانیه)

      ظاهرا باید این زمان زیر 300 میلی ثانیه باشه اما تقریبا 4700 میلی ثانیه هست

      برای رفع این مشکل از افزونهwp ffpc  استفاده کردیم

      با فعال کردن حالت کش، سرعت سایت بسیار افزایش پیدا کرد

      اما مشکل دیگری ایجاد شده است

      اگر در فروشگاه مشتری کالایی را انتخاب کند و به صفحه پرداخت برود

      و سپس بخواهد کالای دیگری را هم خرید کند

      سیستم فقط کالای اولیه را به اون نشان می دهد و کالای بعدی در صفحه پرداخت مشاهده نمی شود

      برای حل این مشکل در قسمت
      Cash exceptions 



      یک کادری هست با عنوان
      Don't cache following URL paths - use with caution!



      که میشه بخش هایی رو از کش کردن استثنا کرد

      در این کادر این موارد رو اضافه کردیم

      ^/wp-|cart|checkout|my-account|shop|

      مشکل اینه که بعد از این مسئله، دوباره سرعت سایت به شدت کاهش پیدا کرد و مثل اول شد


       
      در حالی که ما صفحه اول رو استثنا نکرده بودیم و باید مثل سابق کش بشه


       
      از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟


       
      آدرس سایت هم www.ostadha.com هست


       
      پیشاپیش ممنونم


       
    • توسط mehrdad_k
      سلام
      من وقتی پست جدید میزنم وقتی با موبایل نگاه میکنم نمایش داده نمیشه !
      با کامپیوتر پست چدید نمایش داده میشه.
      از افزونه کش استفاده نمیکنم.
    • توسط S A J J A D
      سلام
      در سایت آنالیزگر GTmetrix سایتم رو چک کردم (Page Speed Grade: B (86 و (YSlow Grade: B (83% زده در قسمت Leverage browser caching چندتا مشکل هستش که یکم سرچ کردم میشه با افزونه W3 Total Cach حلش کرد ، سوال بنده اینه که آیا بدون افزونه میشه حل کرد یا خیر ! راه حلش چیه
      * خطا های که در قسمت Leverage browser caching نمایش داده :

      The following cacheable resources have a short freshness lifetime. Specify an expiration at least one week in the future for the following resources:
      http://roozsms.com/wp-content/plugins/i-like-this/js/i-like-this.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/css/font-awesome.min.css (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/images/header_bg.png (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/images/upload.gif (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/js/jquery.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/js/scripts.js (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/themes/RoozSMS/style.css (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/jok-jadid.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-falsafi-shariyati.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-ghamgin.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-happy-birthday-.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-khande.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-love-2.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-rooz-doctor.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms-tavalod.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-content/uploads/2014/08/sms_alone.jpg (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif (expiration not specified)
      http://roozsms.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif (expiration not specified)
      http://www.webgozar.com/counter/pic/stat5.gif (expiration not specified)

    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      کار اصلی سایت من با دیتابیس هست ، یعنی تقریبا هر دقیقه یه query به دیتابیس ارسال میشه.
      به جزء query هایی که مطالب جدید رو fetch میکنند ، تقریبا میشه گفت بقیه query ها فقط برای چک کردن هستند.
      خب تعداد زیاد query ها به دیتابیس ، باعث فشار به سرور میشود.
      حالا سوال من این هست که :
      1 - از کش دیتابیس استفاده کنم یا نه ؟
      2 - تاثیری داره یا مشکل برام درست میکنه ؟
      3 - همه query ها رو کش کنم یا فقط بعضی از query ها ؟
      4 - اگر میتونه مفید باشه ، شما چه اسکریپت php برای این کار پیشنهاد میدید ؟
      پیشاپیش ممنون