• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
masoudsoudagar1992

تفاوت در نشان دادن متون در سیستم و موبایل

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام وقت بخیر.من مشکلی که دارم اینه که متن وبسایتم روی موبایل نمایش داده نمیشه به صورت صحیح ولی روی سیستم درسته و مشکلی نداره.عکسا رو براتون فرستادم

0917.jpg

0930.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، masoudsoudagar1992 گفته است :

سلام وقت بخیر.من مشکلی که دارم اینه که متن وبسایتم روی موبایل نمایش داده نمیشه به صورت صحیح ولی روی سیستم درسته و مشکلی نداره.عکسا رو براتون فرستادم

0917.jpg

0930.jpg

سلام 

برای رفع این مشکل کد زیر را به فایل style.css قالب اضافه کنید.

@media screen and (max-width: 768px){
	section.av_textblock_section p {
    	line-height: 4em !important;
 	}
}

خروجی باید به این شکل نمایش داده شود:

 

5b45aa3582e4c_ScreenShot2018-07-11at11_26_30.png.294f931b847c166ab11676b02dfa04ea.png

 

موفق باشید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من با گدها آشنایی چندانی ندارم چطوری باید این کد رو وارد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، masoudsoudagar1992 گفته است :

من با گدها آشنایی چندانی ندارم چطوری باید این کد رو وارد کنم

درود

وارد هاست سایتتون بشین

بعد به مسیر public_html > wp-content > themes > theme-name بشین بعد یه فایلی وجود داره به اسم style.css اونو ویرایش کنین بعد آخر کد ها کد زیر رو اضافه کنید و توی سایت کنترل اف 5 بزنین اکی میشه

@media screen and (max-width: 768px){
	section.av_textblock_section p {
    	line-height: 4em !important;
 	}
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، masoudsoudagar1992 گفته است :

من با گدها آشنایی چندانی ندارم چطوری باید این کد رو وارد کنم

ساده ترین راه قرار دادن استایل از آدرس زیر هست:

وارد پیشخوان یا پنل مدیریت سایت بشید. سپس: از بخش نمایش->سفارشی سازی->css اضافی یا css یا کاستوم css کلیک کنید و کد ها رو پیست کنید و تست بگیرید.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 7/11/2018 at 19:46، masoudsoudagar1992 گفته است :

کدها رو آخر css اضافی پیست کنم فقط؟

بله.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سوالی دیگه ای که دارم اینه که فوترم نشون داده نمیشه چطور بیارمش؟ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، masoudsoudagar1992 گفته است :

سوالی دیگه ای که دارم اینه که فوترم نشون داده نمیشه چطور بیارمش؟ممنون

درود

میتونین از کد زیر استفاده کنید و فوتر رو صدا کنید

get_footer();

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری