• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
albfa

درخواست کد خاص بولد کردن ! لطفا

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان .

من یک کد میخواستم که تمام نوشته های لینک دار در پست را : بولد و همچنین بند کنه .

ممنون میشم راهنمایی ام کنین .

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 10 ساعت قبل، albfa گفته است :

سلام دوستان .

من یک کد میخواستم که تمام نوشته های لینک دار در پست را : بولد و همچنین بند کنه .

ممنون میشم راهنمایی ام کنین .

سپاس

برای بولد شدن باید از استایل font-weight: bold; استفاده کنید، به این صورت:

.entry-content a {
	font-weight: bold;
}

.entry-content کلاس محتوای پست هست (ممکنه با توجه به قالبتون متفاوت باشه)

کد بالا کل لینک‌ها رو بولد می‌کنه.

منطورتون رو از بند متوجه نشدم، لطفا بیشتر توضیح بدید.

ویرایش شده در توسط Farshad
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، Farshad گفته است :

برای بولد شدن باید از استایل font-weight: bold; استفاده کنید، به این صورت:


.entry-content a {
	font-weight: bold;
}

.entry-content کلاس محتوای پست هست (ممکنه با توجه به قالبتون متفاوت باشه)

کد بالا کل لینک‌ها رو بولد می‌کنه.

منطورتون رو از بند متوجه نشدم، لطفا بیشتر توضیح بدید.

خیلی ممنون .

این کد که دادین را باید در کدام قسمت قالبم قرار بدم ؟

منظورم از بند همون نوشته های بدون h1 h2 h3  بود. منظورم اینه که یک کدی که هر گاه در نوشته ام مثلا یکی از h ها بود تبدیل بشه به همون متن ساده یا بند.

نمیدونم تونستم منظورم را بگم یا نه .

تصویر پیوست شد.

سپاس

 

Capللture.PNG

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، albfa گفته است :

خیلی ممنون .

این کد که دادین را باید در کدام قسمت قالبم قرار بدم ؟

خواهش می‌کنم، داخل style.css بذارید باید.

در 2 ساعت قبل، albfa گفته است :

منظورم از بند همون نوشته های بدون h1 h2 h3  بود. منظورم اینه که یک کدی که هر گاه در نوشته ام مثلا یکی از h ها بود تبدیل بشه به همون متن ساده یا بند.

آهان فکر کنم منظورتون اینه که تگ‌های H در یک خط جداگونه قرار نگیره.

هرچند این کاری که می‌خواید انجام بدید اشتباه هست و اصلا فلسفه‌ی تگ‌های H که اصطلاحا به اون‌ها Heading (به معنی تیتر) میگن اینه که در یک خط به صورت بلاک قرار بگیرن (هر تیتر باید در یک سطر باشه)

اما برای این‌ کاری که می‌خواید انجام بدید کافیه این کد رو قرار بدید در استایل پوسته

h1 , h2 , h3 , h4 , h5 , h6 {
	display: inline;
  	font-size: 13;
}

به جای 13 سایز فونت مورد نظر رو قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در 7/12/2018 at 19:45، Farshad گفته است :

 

آهان فکر کنم منظورتون اینه که تگ‌های H در یک خط جداگونه قرار نگیره.

 

 

خیر.

منظورم در کدام خط باشن نیست. مهم نیست در کدام خط باشن . منظورم اینکه همون هدینگ ها اگر در متن بودند به متن ساده (فونت ساده تبدیل بشوند)(همون بند. البته نمیدونم فونتش چند میشه ؟!!)

 

متاسفانه هر دو کد را به استایل اضافه کردم اما لینک دار ها بولد نشد و هدینگ ها هم به متن ساده قالب تبدیل نشدن !!

لطفا ببینید درست اضافه کردم کدها رو ؟؟

 

کد استایل قالبم :

 

ذدذ.PNG

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، albfa گفته است :

خیر.

منظورم در کدام خط باشن نیست. مهم نیست در کدام خط باشن . منظورم اینکه همون هدینگ ها اگر در متن بودند به متن ساده (فونت ساده تبدیل بشوند)(همون بند. البته نمیدونم فونتش چند میشه ؟!!)

آدرس سایتتون رو بدید لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، Farshad گفته است :

آدرس سایتتون رو بدید لطفا

پ خ شد:wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
.post-content a {
    font-weight: bold !important;
}

.post-content h1 , 
.post-content h2 , 
.post-content h3 , 
.post-content h4 , 
.post-content h5 , 
.post-content h6 {
    font-weight: normal !important;
    display: inline !important;
    font-family: tahoma !important;
    font-size: 13px !important;
}

کدهای بالا رو در انتهای فایل استایل قالبتون کپی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Farshad گفته است :

.post-content a {
    font-weight: bold !important;
}

.post-content h1 , 
.post-content h2 , 
.post-content h3 , 
.post-content h4 , 
.post-content h5 , 
.post-content h6 {
    font-weight: normal !important;
    display: inline !important;
    font-family: tahoma !important;
    font-size: 13px !important;
}

کدهای بالا رو در انتهای فایل استایل قالبتون کپی کنید.

اقا فرشاد ادرس را پ خ کردم . بررسی کنین لطفا .

متاسفانه تغییری ایجاد نشد.

کدی که دادین را در فایل استایل قالبم اضافه کردم .:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، albfa گفته است :

اقا فرشاد ادرس را پ خ کردم . بررسی کنین لطفا .

متاسفانه تغییری ایجاد نشد.

کدی که دادین را در فایل استایل قالبم اضافه کردم .:(

من الان نگاه کردم سورس سایتتون رو کد نبود داخل استایل متاسفانه.

این مورد دو دلیل میتونه داشته باشه، یا از پلاگین کش استفاده می‌کنید و یا اینکه کد رو در فایل اشتباهی قرار دادید.

لطفا اگر پلاگین کش دارید یکبار خالی کنیدش وگرنه دسترسی بدید (از طریق پیام خصوصی) خودم براتون اوکیش می‌کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Farshad گفته است :

من الان نگاه کردم سورس سایتتون رو کد نبود داخل استایل متاسفانه.

این مورد دو دلیل میتونه داشته باشه، یا از پلاگین کش استفاده می‌کنید و یا اینکه کد رو در فایل اشتباهی قرار دادید.

لطفا اگر پلاگین کش دارید یکبار خالی کنیدش وگرنه دسترسی بدید (از طریق پیام خصوصی) خودم براتون اوکیش می‌کنم.

سپاس

پ خ شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لینک‌ها بولد هستن و تگ‌های H معمولی به صورت متن ساده.

Screenshot (1).png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم دیگه منظورتون چیه و چجوری میخواین باشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، Farshad گفته است :

لینک‌ها بولد هستن و تگ‌های H معمولی به صورت متن ساده.

Screenshot (1).png

ممنون اقا فرشاد از وقتی ک میزارین

یعنی دیگه اون Hلینک دار که در تصویر نوشتین H3 نیست ؟؟
من اون متن Hلینک دار را بصورت H3 نوشته و ارسال کردم .

 

الان میخواستم مطمعن بشم که بصورت متن ساده (مثل سایر نوشته ها در زیر Hلینک دار که نوشتین) هست یا خیر ؟

 

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 12 دقیقه قبل، albfa گفته است :

ممنون اقا فرشاد از وقتی ک میزارین

یعنی دیگه اون Hلینک دار که در تصویر نوشتین H3 نیست ؟؟
من اون متن Hلینک دار را بصورت H3 نوشته و ارسال کردم .

الان میخواستم مطمعن بشم که بصورت متن ساده (مثل سایر نوشته ها در زیر Hلینک دار که نوشتین) هست یا خیر ؟

چرا H3 هست :)

منتها چون لینک هم بش دادید در ادیتور وردپرس به صورت بولد نشون داده میشه (گفتید می‌خواین لینک‌ها بولد باشن) اگر لینکش رو حذف کنید به صورت متن ساده نشون داده میشه.

البته توجه داشته باشید این موارد فقط روی ظاهر تاثیر میذاره، ینی شما وقتی H3 میزنی داخل متن حتی وقتی ظاهرش رو هم به صورت متن ساده در میاریم اما از دید گوگل و... این همون H3 هست.

اگر دقیق بم می‌گفتید قصدتون از انجام این تغییرات چی هست راحت‌تر می‌تونستم راهنماییتون کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Farshad گفته است :

البته توجه داشته باشید این موارد فقط روی ظاهر تاثیر میذاره، ینی شما وقتی H3 میزنی داخل متن حتی وقتی ظاهرش رو هم به صورت متن ساده در میاریم اما از دید گوگل و... این همون H3 هست.

عجب !! یعنی این هدینگ ها با کدهای قالب برای گوگل تغییر نمیکنن !؟

در ۱ ساعت قبل، Farshad گفته است :

چرا H3 هست :)

 

پس این کدها به چه دردی میخورن :(

من این کدها و تغییرات را برای گوگل میخواستم . . .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @albfa

 

در 23 دقیقه قبل، albfa گفته است :

من این کدها و تغییرات را برای گوگل میخواستم . . .

برای این موردی که شما میگید باید به وسیله PHP قبل از لود صفحه تغییراتی که گفتید اعمال بشه که باید گفت تغییراتی هم که مدنظره با کدهای ساده PHP ممکن نیست و پیچیدگی های خاص خودشو داره پس بهتره که از اول به همین شکلی که فرمودید پست رو بنویسید و منتشر کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 25 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @albfa

 

برای این موردی که شما میگید باید به وسیله PHP قبل از لود صفحه تغییراتی که گفتید اعمال بشه که باید گفت تغییراتی هم که مدنظره با کدهای ساده PHP ممکن نیست و پیچیدگی های خاص خودشو داره پس بهتره که از اول به همین شکلی که فرمودید پست رو بنویسید و منتشر کنید.

سلام اقا مهران

یعنی اگر قبل از لود صفحه تغییرات ایجاد بشه گوگل باز هم متوجه میشه یا ن(منظورم با همون روشی ک گفتین)

سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، albfa گفته است :

یعنی اگر قبل از لود صفحه تغییرات ایجاد بشه گوگل باز هم متوجه میشه یا ن(منظورم با همون روشی ک گفتین)

نه دیگه توی اون حالت دیگه گوگل نمیفهمه چون قبل از ارسال صفحه به خروجی تگ های هدینگ رو به بند تبدیل میکنیم و مثلا عبارات لینک دار رو میذاریم توی تگ strong. ولی خوب میگم پیچیده است حرکت ساده ای نیست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 ساعت قبل، mehran-b گفته است :

نه دیگه توی اون حالت دیگه گوگل نمیفهمه چون قبل از ارسال صفحه به خروجی تگ های هدینگ رو به بند تبدیل میکنیم و مثلا عبارات لینک دار رو میذاریم توی تگ strong. ولی خوب میگم پیچیده است حرکت ساده ای نیست.

 

خب دسترسی بدم شما میتونین اوکیش کنین برام؟

یا اینکه راهنمایی کنین تا انجام بدم خودم

یعنی خیلی کار میبره تا اینکارو انجام بدین..

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، albfa گفته است :

خب دسترسی بدم شما میتونین اوکیش کنین برام؟

این تیپ حرکت ها نوشتن کدش 3-4 روز زمان میبره !!!

بعد اصلا نیاز نیست وقتی شما خودت میتونی اون چیزی رو که میخوای بنویسی توی ادیتور و انتشار بدی.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.