MK2

خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

در  اسلایدر revslider

با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.

مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 31 دقیقه قبل، MK2 گفته است :

با سلام

در  اسلایدر revslider

با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.

مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

تشکر

وقت بخیر 

لطفا ادرس وبسایت و اسم قالبی که ازش استفاده میکنید رو ارسال کنید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در 24 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر 

لطفا ادرس وبسایت و اسم قالبی که ازش استفاده میکنید رو ارسال کنید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

با سلام و تشکر از بذل توجه شما عزیز بزرگوار

با نصب آخرین نسخه مشکل حل شد.

 

مجدد سپاسگزارم.:)

ویرایش شده در توسط MK2
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، MK2 گفته است :

با سلام و تشکر از بذل توجه شما عزیز بزرگوار

با نصب آخرین نسخه مشکل حل شد.

 

مجدد سپاسگزارم.:)

درود

میخواستم عرض کنم خدمتتون که به آخرین نسخه ی موجود روز رسانی کنید تا مشکلتون برطرف بشه ولی خواستم ادرس رو ارسال کنین که اگه از موارد دیگه ای هم باشه راهنماییتون کنم

چون این ارور از چندین بخش میتونه باشه

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط ahmad25532
      سلام. این سایت با جوملاست ظاهرا
      http://hamagroup.ir/fa/
      داخل اسلایدرش یه سری خطوط هستند که در حال چرخش هستند. چجوری میتونم همچین چیزی تو سایت وردپرسیم بسازم. قالبم اسلاید رولوشن و لایر اسلایدر رو داره.
       
      ممنون
    • توسط hamedgh1373
      با سلام خدمت دوستان عزیز
      من با پوسته enfold سایتی طراحی کردم 
      برای اسلاید صفحه اول یک ویدئو قراردادم ولی اندازه ویدئو بزرگتر از اسلایدر میباشد
      آیا راحی هست که بتونم  اندازه ویدئو را با اندازه اسلایدر مچ کنم؟
      منظورم با تغییر در کدهای قالب هست
      آدرس سایت هم /https://www.stubook.cf
      با تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.