15 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای مدیران سایت‌های وردپرسی بعضاً سؤالاتی تحت عنوان کدام افزونه سرعت سایت من را پایین آورده است؟ کدام افزونه مصرف CPU هاست من را بالا برده است؟ پیش آمده است و وقتی راه حلی برای آن پیدا نمی‌شود باعث خستگی هم می‌شود. وقتی شما این سؤال از دیگر دوستان وردپرسی خود می‌پرسید اولین راه حلی که به شما پیشنهاد می‌دهند تست کردن افزونه‌هاست ولی خب چک کردن افزونه‌ها وقتی تعداد آن‌ها بالا می‌رود کار راحتی نیست ،اگر شما از این مشکل رنج می‌برید یا نه می‌خواهید سایت خودتان را چک کنید با ما همراه باشید .

امروز با معرفی افزونه Plugin Performance Profiler که بیشتر به افزونه P3 معروف است و پیشنهاد اکثرهاست و شرکت میزبانی وب نیز هست چگونگی چک کردن سایتتان را بررسی می‌کنیم و البته با آزمایش آن بر روی سایتی با 43 افزونه نصب شده سعی می‌کنیم با بخش مختلف این افزونه وردپرس آشنایی پیدا کنیم.

آموزش استفاده از افزونه وردپرس P3 Plugin Performance Profiler

پس از نصب این افزونه از طریق P3 Plugin Performance Profiler به قسمت ابزارهای پیشخوان بروید و در آن جا گزینه Plugin Performance Profiler را در منوی اصلی مشاهده می‌کنید که برای دسترسی به محیط این افزونه باید بر روی آن کلیک کنید. حالا شما با گزینه‌هایی روبرو هستید که برای شروع بر Start Scan کلیک کنید.

P3-Plugin-performance-profiler.jpg

از بین دو گزینه Auto و Manual من گزینه Auto را پیشنهاد می‌دهیم ، بعد از کلیک بر روی گزینه Auto Scan، چند دقیقه صبر کنید.

Scanning.jpg

پس از بارگذاری و تمام شدن Scan شما با یک نگاه کوتاه به گراف و آمار میتونید پلاگین های مشکل ساز را پیدا کنید

P3-Result_thumb.jpg

و البته از آمارهای دیگر هم با استفاده از گزینه‌های نوار ابزار بالای گراف می‌توانید استفاده کنید.

Detailed-Breakdown_thumb.jpg

history.jpg

در این تست برای پی بردن به میزان خطای گزارش من دوبار اسکن انجام دادم که نتیجه را در عکس زیر مشاهده می کنید.

1st-scan.jpg

2nd-scan.jpg

همان‌طور که گفتم به دلیل ارائه گراف‌های منظم شما نیاز به کار پیچیده ای ندارید و با خواندنشان به نتایج خوبی می‌رسید که حالا با یک نگاه کوتاه به این دو نتیجه پی می‌بریم که خطای گزارش آنقدر نیست که بخواهیم آن را در نظر بگیریم.

پس از این دو اسکن و بررسی گراف‌ها دو افزونه the Pretty Link Pro و Ajax Edit Comments دو افزونه ای بودن که حجم زیادی از زمان بارگذاری و فشار را به خود اختصاص داده بودند و اگر به گراف‌ها هم دقت کنید این را به راحتی متوجه می‌شوید برای همین این دو افزونه را حذف و تست سوم را انجام دادم که نتایج آن را در عکس زیر مشاهده می‌کنید.

After-removal.jpg

فکر کنم در همان نگاه اول تفاوت را احساس کردید ولی یک بار دیگر با هم تغییرات را مرور می‌کنیم.

  • زمان بارگذاری افزونه‌ها از 0.551 به 0.272 ثانیه در هر بازدید رسید.
  • MySQL (Database) Queries از 83 به 58 کاهش یافت.

شاید در نگاه اول تغییرات زیادی در سرعت مشاهده نکنید ولی با این عملیات بار سنگینی را از روی منابع سروری خودتان برداشته‌اید البته باید یادمان باشد که ممکن است افزونه ای که به عنوان افزونه تأثیر گذار مشخص شده است افزونهٔ حیاتی وب شما باشد آن زمان شما با یک دسته بندی افزونه های خیلی مهم که بودنشان مهم است و افزونه‌هایی که بود و نبودشان تأثیری ندارد تصمیم می‌گیرید کدام را پاک کنید.

در آخر فقط یک نکته دیگر در مورد افزونه می‌ماند آن هم گزینه History ، در زمان هر تست از شما اسم آن تست را می‌خواهد که نتایج آن را برای شما ذخیره می‌کند که با این عمل شما می‌توانید نتایج را با هم مقایسه کنید این افزونه یکی از بهترین افزونه های بررسی افزونه‌ها است ، شاید به طور خیلی دقیق بررسی نکند ولی به نظر من در همین حد برای بررسی سایت کافی است چون شما تنها قصد پیدا کردن افزونه را دارید و بعد از آن حذف که در همین حد اطلاعات دقیق به شما می‌دهد.

لینک افزونه در مخزن وردپرس : http://wordpress.org/extend/plugins/p3-profiler/

منبع : tortak.com

ویرایش شده در توسط Amir.
14

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چرا در آموزرش نگذاشتید

آموزنده بود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه لطف کنید عکس ها رو هم در خود انجمن آپلود کنید عالی می شه

و یا مدیران عنوانی با انتقال عکس ها از سرور دیگر رو قرار بدن راحت تر هم می شه

تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام چرا در آموزرش نگذاشتید

آموزنده بود

آقا ایمان اصلا یادم نبود .

اگه لطف کنید عکس ها رو هم در خود انجمن آپلود کنید عالی می شه

و یا مدیران عنوانی با انتقال عکس ها از سرور دیگر رو قرار بدن راحت تر هم می شه

تشکر

اره موافقم . منتهی من دسترسی ویرایش ندارم یه مدیر یا ناظر باید اینکار رو انجام بده !

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

امیرعزیز کافیه روی دکمه ایجاد آموزش در زیر پستتون کلیک کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا سرعتش واسه من خیلی کمه نیم ساعته نصفش رفته وساه همه همینه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Profile Overhead: اقا این مبروط به چیه 18 ثاینه لود رو کند کرده و تامب مستر خیلی مصرف داره جیاگزینش چیو نصب کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Profile Overhead: اقا این مبروط به چیه 18 ثاینه لود رو کند کرده و تامب مستر خیلی مصرف داره جیاگزینش چیو نصب کنم؟

دوست عزیز برای دریافت پاسخ به تاپیک جدید باز کنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مربوط به این تاپیک هست چر اباز کنم یه جدیدشو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز اگه دقت کنید این تایپیک در مسیر زیر باز شده

بخش وردپرس ← افزونه ها ← معرفی افزونه ها

اینجا فقط جای معرفی افزونست اگه مشکلی با افزونه یا سوالی پیش اومد یک تایپیک جدید باز کنید تا مشکل سایتتون برطرف بشه.

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اخوی من این پلاگین رو نصب کردم ولی وقتی اسکن رو میزنم صفحه تیره میشه و کل دکمه ها غیرفعال میشن و باید با استفاده از کلید ESC کنسلش کنم.

مشکل از چیه فکر میکنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تداخلی بوجود میاد!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا تداخلی بوجود میاد!

مثلا چه تداخلی؟
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال زیاد جی کوئری هست و درصد کمتر عملکرد افزونه با یکی از افزونه های دیگه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان این افزونه رو نصب کردم اما وقتی اسکن رو میزنم خطای زیر رو بهم میده : Cannot read profiles directory

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط mehran-b
      سلام بر دوستان و ستون های انجمن
       
      در حال طراحی یک پلاگین خبرخوان هوشمند هستم که دو مشکل واقعا نمیدونم از کجاست مطرح میکنم انشاالله حل بشه.
      مود اول یه ارورلاگ هست مربوط به یکی از تیبل های پلاگین که همون ارور Error Code: 1062. Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY' هست در حالی که من قبلش چک میکنم که وجود نداشته باشه همچین ردیفی در جدول و بعد insert میکنم.
      استرکچر تیبل به این شکل هست:

      خوب همون طور که مشخصه ارور مربوط به ستون hash هست و ستون id یونیک و دو ستون status و time صرفا index هستند و یونیک نیستند.
      کدی که باهاش چک میکنم که همچین رکوردی هست و اگر نبود insert میکنم اینه:
      foreach($post_link as $link) : if($wpdb->get_var($wpdb->prepare("SELECT id FROM $table_name WHERE hash = %s", hash('sha256', $link))) === null) $wpdb->insert($table_name, array('hash' => hash('sha256', $link), 'link' => $link, 'status' => 'Q', 'source_name' => $source_name, 'time' => date("Y-m-d H:i:s")), array('%s', '%s', '%s', '%s', '%s')); endforeach; خوب میریم سراغ موردی بعدی مورد بعدی هم یه ارورلاگه که مطمئنم مربوط به افزونه ام میشه ولی به یکی از فایل اصلی وردپرس اشاره میکنه ارورلاگ اینه:
      Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/htdocs/XXXXXXX/wordpress/wp-includes/class-wp-list-util.php on line 153 البته به یه موردی اشاره کنم که wp_list_pluck رو مستقیم توی کدهای افزونه استفاده نکردم ولی شاید توابع دیگه وردپرس که استفاده کردم توی پلاگین از این تابع استفاده کنند.
      توابعی که از وردپرس استفاده کردم توی پلاگینم اینا هستند:
      get_option(); wp_die(); apply_filters(); register_activation_hook(); $wpdb::get_var(); $wpdb::get_charset_collate(); dbDelta(); wp_insert_category(); add_action(); add_menu_page(); get_current_screen(); update_option(); add_option(); wp_remote_get(); wp_remote_retrieve_response_code(); wp_nonce_field(); $wpdb::insert(); wp_insert_post(); wp_set_post_terms(); wp_update_post(); wp_get_post_terms(); $wpdb::get_row(); $wpdb::update(); تشکر از راهنماییتون.
      یا حق
    • توسط younram
      سلام /
      من یک افزونه میخوام که وقتی چند ویرایشگر رو تعریف کردم . هیچ کدام از ویرایگران مطالب هم دیگر رو نبینند .
      و هر کاربری که وارد CMS وردپرس بشه فقط مطالبی رو بتونه ببینه که خودش قرار داده و دیگر مطالب نمایش داده نشه .
      ممنون میشم راهنمایی لازم رو بهم بدید .
      با تشکر
    • توسط محمدحسن
      سلام، اصل مطلب اینه. من یک سایت با افزونه wpml راه اندازی کردم.حالا میخوام تو حالت فارسی با یکی از افزونه های فارسی ساز و شمسی ساز اعداد رو فارسی و تاریخ رو شمسی کنم و در حالت انگلیسی به صورت پیش فرض بشه یعنی این افزونه فارسی ساز غیرفعال بشه ... مثلا یا افزونه جلالی یا افزونه پارسی دیت

      لطفا یه کد مناسب یا افزونه مناسب یا اگر کسی تنظیمی در WPML بلد هست بگه ... ممنون میشم
    • توسط sajadszm
      با سلام!
      تقاضا دارم نحوه ی کار با  شرت کات وب سایت  taknod.com را توضیح دهید!
    • توسط sajadszm
      با عرض سلام و احترام خدمت دوستان وردپرسی!
      افزونه ی ذکر شده در وب سایت خود فعال نموده ام و همه ی مطالب آن کاملا آماده شده است.با استفاده از ای پی دیگری جهت آزمایش آن وارد شده و ثبت نام کردم!لینک مخضوض به خود را وارد دریافت نموده و پس ز جستجوی آن با صفحه ی پیوست شده به مطلب روبرو شدم!مشکل از کجاست؟