• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
pouria7777

به هم ریختگی دسته ها

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان. خسته نباشید.

من برای دسته بندی پست هام به مشکل خوردم به نظرتون دلیل این به هم ریختگی چیه؟ اگه برای هر پست بیشتر از یه دسته قرار بدم این شکلی میشه . الان این جا 4 تا دسته هست . آموزش . سبک ها . شب . نجومی . ولی فقط لینک اولی یعنی آموزش درسته بقیه به آدرس پست لینک شدن!

Untitled.png.ba36fceef75bed2b87f7b8dcb94f85b9.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
float:right;
یا 
display:inline;

از یکی از این دو دستور استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

float:right;
یا 
display:inline;

از یکی از این دو دستور استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه

موفق باشید

        <div class="entry-header clearfix">
            <div class="article-meta-single">
                    <span class="post-cat"><?php echo wide_category(' , '); ?></span>
			</div>

این قسمت مربوط به کدنویسی CONTENT-SINGLE هست حالا نمیدونم کدی که گفتید رو کجا بزارم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 دقیقه قبل، pouria7777 گفته است :

        <div class="entry-header clearfix">
            <div class="article-meta-single">
                    <span class="post-cat"><?php echo wide_category(' , '); ?></span>
			</div>

این قسمت مربوط به کدنویسی CONTENT-SINGLE هست حالا نمیدونم کدی که گفتید رو کجا بزارم؟

وقت بخیر

کدی رو که عرض کردم باید در فایل Css مربوط به این کلاس ها قرار بدین

اول از همه ببینین کلاس مربوط به بخش دسته بندی ها دقیقا کدومه بعد فایل سی اس اسشو ادیت کنین و کدی که عرض کردم رو داخلش قرار بدین

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با چک کردن آنلاین میشه پیداش کرد؟ این قالب خیلی فایل css جدا جدا داره!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      سلام
      من یک دسته ساختم به این شکل زیر مجموعه دار
      طراحی وب -> طراحی تجربه کاربری -> شروع به کار با ...
      حالا اگه قرار باشه تو عنوان پست هر 3 اینها رو نشون بده خیلی طولانی میشه ... چجوری میتونم کاری کنم فقط یکیشو نشون بده
    • توسط saeedada
      دوستان کسی میدونه با چه افزونه ای میشه یه گالری عکس از عکس های یک دسته ایجاد کرد؟
      یعنی یک گالری پویا که با هر مطلبی که تو اون دسته گذاشته میشه عکس هاش تو گالری اضافه بشه.
    • توسط farzintabrizi
      سلام. و خسته نباشید.
       
      من از قالب zephyr استفاده میکنم.  دسته بندی ها رو درست کردم. واسه هر نوشته هم که وقتی دسته رو انتخاب میکنم درست لینکشو میده و باز میشه ولی وقتی خود دسته رو میخوام باز کنم لینکیش باز نمیشه.
      پیوندهای یکتارو هم اینجوری گذاشتم./%category%/%postname%/ 
      فایل .htacsses رو هم پاک کردم و دوباره خودش درست کرد ولی همچنان لینک دسته ها باز نمیشه و مثل عکس ضمیمه نشون میده. 
      مشکل از کجاست؟
       

    • توسط meyox
      سلام خسته نباشید میخواستم آرشیو نمایش پست های دسته هام به صورت لیزی لود باشه ولی بدون افزونه. پیشاپیش از اساتید سپاسگذارم
    • توسط minashah
      دوستان من تو بخش دسته ها در نوشته ها وقتی نام تکراری وارد میکنم این خطا داده میشه 
      واژه نمی‌تواند به بانک اطلاعاتی افزوده شود.
      اگه کسی میتونه کمک کنه