8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان خسته نباشید 

من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 

همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...

مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 18 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

سلام دوستان خسته نباشید 

من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 

همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...

مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟

وقت بخیر

احتما قالب سایت شما از دو فایل Css میخونه یعنی وقتی لوگین میکنین از یه استایل میخونه ولی زمانی که لوگین نمیکنین از یه استایل دیگه

برفرض مثال قبل ورود یه div موجود در سایت رو بررسی کنید بعد از قسمت inspect نگاه کنین ببینین از چه استایلی میخونه بعد داخل پنل لوگین بشین بعد همون div رو بررسی کنین ببینین از چه استایلی میخونه

مشکلی داشتید بپرسید من پاسخگو هستم

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

احتما قالب سایت شما از دو فایل Css میخونه یعنی وقتی لوگین میکنین از یه استایل میخونه ولی زمانی که لوگین نمیکنین از یه استایل دیگه

برفرض مثال قبل ورود یه div موجود در سایت رو بررسی کنید بعد از قسمت inspect نگاه کنین ببینین از چه استایلی میخونه بعد داخل پنل لوگین بشین بعد همون div رو بررسی کنین ببینین از چه استایلی میخونه

مشکلی داشتید بپرسید من پاسخگو هستم

موفق باشید

فکر نکنم مشکل چیزی که شما میگی باشه اگه فقط css بود اثرات افزونه ای که پاک شده دیگه نمیموند . من برگه نخست سایت رو از تنظیمات کلا تغییر دادم ولی الان بازم اون برگه قبلی میاد این مشکلات از css نیست 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 10 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

فکر نکنم مشکل چیزی که شما میگی باشه اگه فقط css بود اثرات افزونه ای که پاک شده دیگه نمیموند . من برگه نخست سایت رو از تنظیمات کلا تغییر دادم ولی الان بازم اون برگه قبلی میاد این مشکلات از css نیست 

شما از افزونه ی ذخیره سازی کش مثله wp-rocket  استفاده میکنین؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

شما از افزونه ی ذخیره سازی کش مثله wp-rocket  استفاده میکنین؟

 

از wp super cache استفاده میکنم 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mohamad7072 گفته است :

از wp super cache استفاده میکنم 

درود

غیر فعال کنین چک کنین ببینین اکی میشه یا ن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

درود

غیر فعال کنین چک کنین ببینین اکی میشه یا ن

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mohamad7072 گفته است :

ممنون دوست عزیز مشکل حل شد

سپاس گذارم 

مشکلی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA