greeneye

افزونه نشان دادن دسته ها

27 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من این افزونه MY Category Order رو نصب کردم اما متاسفانه با مشکل مواجه شدم یعنی دسته هارو درست نشون نمیداد و مشکل داشت ، فکر کنم با پوسته ی من مشکل داشت

میخاستم بهم یک افزونه شیک معرفی کنید ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

افزونه برای نمایش دلخواه دسته ها نیاز دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون جناب

یک چیز مثل همین category order که بتونم به صورت درختی و شیک نشون بدم دسته ها رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچین چیزهایی مدنظرتون هست؟


http://wordpress.org/extend/plugins/wp-dtree-30/
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-parsi-navigation-trees/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما این افزونه هایی که دادید اصلا شیک نیست و قابل استفاده نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بخش استایل رو خودتون باید ویرایش کنید و بهشون استایل موردنظر رو بدید. معمولا این نوع افزونه ها فقط قابلیت درختی رو براتون فعال میکنن.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید خوب من میدونم به صورت درختی میاره اما مثلا این سایت رو شما نگاه کن

www.cketab.com

با همون my category order اینطوری کرده ،‌اما من که نصب میکنم بهم ریخته میشه و خراب ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم باید روی قالب سایتتون کار بشه عزیز.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مشکل داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهم ریختگی احتمالا ارکد استایل شما شاید باشه.

درست عمل میکنه ولی بهم ریخته هست یا کلا عمل نمیکنه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عمل میکنه ولی بهم ریخست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب پس مشکل در افزونه نیست

شما خودتون باید با css استایلی که می خواین رو بدید بهش

اگر آشنایی با css ندارید کارتون سخت میشه و بهتره بدید یکی براتون انجام بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اشنایی ندارم ، کسه خاصی رو سراغ دارید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کسی خاص تر از شما را نه

سایت آنلاینه؟

اگر آره افزونه را نصب کنید و قرار بدید تا بهم ریختگی و عللش قابل دیدن باشه بعد آدرس بگذارید

اگر نه

روی لوکال مراحل را انجام بدید از صفحه سورس کد بگیرید و به همراه فایل style.css بگذارید (توجه داشته باشید که تغییرات را باید خودتون اعمال کنید و دوستان فقط راهنمایی می کنند)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه عکس بگیرم از بهم ریختگیش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عکسش که مشخص نمی کنه زحمت بکشید یکی از دو کاری که گفته شد را انجام بدید کدهای قالب باید بررسی بشوند

برای سورس کد گرفتن روی صفحه ایراد دار راست کلیک کنید و گزینه View page source را انتخاب کنید و در صفحه جدید کنترل + A و کنترل +C یک نوت پد باز کنید و در داخل نوت پد کنترل + v صفحه را ذخیره و آپلود کنید با انضمام فایل style.css

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این style.css از کجا باید بیارم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این style.css از کجا باید بیارم ؟!

در هاستتون پوشه wp-content

themes

را باز کنید و بعد هم پوشه قالب خود را در آنجا فایل style.css را خواهید دید

تمام تغییرات آتی و فعالیت های شما با همان پوشه خواهد بود

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این Page Source

http://www.mediafire...ump15ycjy1yya8s

هاست مشکل داره شنبه درست احتمالا میشه اونو میزارم

سورس کد هم مشکل داره

دو نکته

برای اعمال تغییرات و مشاهده صحیح تغییرات از نمایشگر فایرفاکس - گوگل کروم و اگر مقدور نبود اینترنت اکسپلور استفاده کن اپرا و باقی بروسر ها برای اینکار مناسب نیستند

برای آپلود کردن نیازی نیست بری سراغ آپلود سنتر بر روی کلید ویرایشگر پیشرفته در زیر باتکس نوشتن در همین صفحه بزنی همینجا امکان آپلود است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سورس کد هم مشکل داره

دو نکته

برای اعمال تغییرات و مشاهده صحیح تغییرات از نمایشگر فایرفاکس - گوگل کروم و اگر مقدور نبود اینترنت اکسپلور استفاده کن اپرا و باقی بروسر ها برای اینکار مناسب نیستند

برای آپلود کردن نیازی نیست بری سراغ آپلود سنتر بر روی کلید ویرایشگر پیشرفته در زیر باتکس نوشتن در همین صفحه بزنی همینجا امکان آپلود است

من با موزیلا کار میکنم

فقط الان باید چکار کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم بعد از ظهر امروز اگر عمری بود در خدمتم فقط فایلی که قبلا در مدیافایر دانلود کرده بودی را هم زحمت بکش در همینجا آپلود کن البته قبل از آپلود فایل را باز کن و از خوانا بودنش مطمئن شو

احتمالا نیازی نیست بگویم فرمت txt وقتی فارسی را می شناسد که فرمت utf-8 داشته باشد در زمان ذخیره زیر باکسی که نام فایل را می نویسید یک منوی کشویی برای انتخاب فرمت است که روی ANSI قرار دارد و باید به utf-8 تغییر کند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چشم بعد از ظهر امروز اگر عمری بود در خدمتم فقط فایلی که قبلا در مدیافایر دانلود کرده بودی را هم زحمت بکش در همینجا آپلود کن البته قبل از آپلود فایل را باز کن و از خوانا بودنش مطمئن شو

احتمالا نیازی نیست بگویم فرمت txt وقتی فارسی را می شناسد که فرمت utf-8 داشته باشد در زمان ذخیره زیر باکسی که نام فایل را می نویسید یک منوی کشویی برای انتخاب فرمت است که روی ANSI قرار دارد و باید به utf-8 تغییر کند

سلام

ببخشید من الان دقیقا متوجه نمیشم چطوری باید با اون حالت فایل رو سیو کنم؟ فایل رو دانلود کنم و پیوست کنم ؟! باید همین کار رو بکنم؟ پسوند .css هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط sina-monfared
      سلام 
      در بخش دسته بندی محصولات؛ امکان استفاده از ابزار های ویرایش مربوط به این قسمت حذف شده است که در تصویر مشخص کرده ام.
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.


    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر
    • توسط abolfazlkh6
      سلام من سایتم چندوقته بالا نمیاد الان که از پشتیبان سایت پرسیدم گفت این مشکلای زیر وجود دارن کسی میتونه حلش کنه؟
      PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_escape_string() in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php:60 Stack trace: #0 /home/chahgavi/public_html/wp-settings.php(426): include() #1 /home/chahgavi/public_html/wp-config.php(90): require_once('/home/chahgavi/...') #2 /home/chahgavi/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/chahgavi/...') #3 /home/chahgavi/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/chahgavi/...') #4 /home/chahgavi/public_html/index.php(17): require('/home/chahgavi/...') #5 {main} thrown in /home/chahgavi/public_html/wp-content/themes/barad/functions.php on line 60  
    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.