ashkan91

تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید

موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس

من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟

حاوی اسکرینشات

 

2222222222222222222.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 دقیقه قبل، ashkan91 گفته است :

با سلام و خسته نباشید

موضوع: تغییر دادن رنگ قسمتهای مختلف بدنه یک سایت بدون استفاده از بخش css اضافی وردپرس

من یک سایت دارم که از یک قالب مادر ارث میبرد . وقتی از قسمت ویرایشگر وردپرس قالب سایتم وارد بخش CSS پوسته مادر سایتم میشوم و اقدام به تغییر کد رنگ قسمتهای مختلف سایتم میکنم متاسفانه رنگ آن قسمتهای مذکور تغییر نمی کند و همچنان قسمتهای مذکور برنگ خودشان هستند علت چه هست؟ و آیا تنظیم جای دیگری را نیز باید تغییر داد یا خیر؟

حاوی اسکرینشات

 

2222222222222222222.jpg

وقت بخیر

اگه به درستی انجام داده باشین صد در صد اعمال خواهد شد

شما اسم کلاس رو با مادر قبلی خود صدا کنید سپس استایل خود را وارد کنید تا به درستی اعمال شود

اگرم نتونستین انجام بدین ادرس سایت + توضیحات رو ارسال کنین تا کد و مسیرشو خدمتتون ارسال کنم

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق و سربلند باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

اگه به درستی انجام داده باشین صد در صد اعمال خواهد شد

شما اسم کلاس رو با مادر قبلی خود صدا کنید سپس استایل خود را وارد کنید تا به درستی اعمال شود

اگرم نتونستین انجام بدین ادرس سایت + توضیحات رو ارسال کنین تا کد و مسیرشو خدمتتون ارسال کنم

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق و سربلند باشید

 

قربان شما ضمن تشکر از پاسخ شما، والا من روشم به این صورت هست که مسیر را از طریق inspact کردن روی قسمت های سایتم پیدا میکنم سپس کد رنگ را از آنجا پیدا کرده وتغییر میدم الان عکس از نحوه پیدا کردن مسیر خدمتتان میفرستم.

این که فرمودید شما اسم کلاس رو با مادر قبلی خود صدا کنید سپس استایل خود را وارد کنید تا به درستی اعمال شود یعتی به چه صورت؟

 

 

 

 

ویرایش شده در توسط ashkan91
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

در 10 دقیقه قبل، ashkan91 گفته است :

این که فرمودید شما اسم کلاس رو با مادر قبلی خود صدا کنید سپس استایل خود را وارد کنید تا به درستی اعمال شود یعتی به چه صورت؟

یعنی به این شکل که اگه یک div داشته باشیم به اسم milad و داخل اون یه div دیگه ای داشته باشیم به اسم ashkan اگه بخوایم به div اشکان color بدیم باید به این شکل صداش کنیم

.milad .ashkan{
color:#000;
}

به این شکل صدا گذاری میگن صدا گذاری با کلاس مادر 

در 11 دقیقه قبل، ashkan91 گفته است :

آدرس سایت من ordersara.ir

 

سایتتون در حالت تعمیر هستش نتونستم پیداش کنم

شما بعد از کد رنگ کد !important; اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه برفرض مثال به این شکل

.milad{
color:red !important;
}

اگه نشد هم سایتو از حالت تعمیر باز کنین خودم بررسیش کنم

!important; هم به این معنا هستش که اگه در جاهای دیگه به این کلاس رنگی داده شده اونارو در نظر نگیرو اینی که توی این بخش قرار میدمو در اولویت قرار بده

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

بازم مشکلی داشتین از من بپرسید پاسخ گو هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

درود

یعنی به این شکل که اگه یک div داشته باشیم به اسم milad و داخل اون یه div دیگه ای داشته باشیم به اسم ashkan اگه بخوایم به div اشکان color بدیم باید به این شکل صداش کنیم


.milad .ashkan{
color:#000;
}

به این شکل صدا گذاری میگن صدا گذاری با کلاس مادر 

سایتتون در حالت تعمیر هستش نتونستم پیداش کنم

شما بعد از کد رنگ کد !important; اضافه کنید تا مشکلتون حل بشه برفرض مثال به این شکل


.milad{
color:red !important;
}

اگه نشد هم سایتو از حالت تعمیر باز کنین خودم بررسیش کنم

!important; هم به این معنا هستش که اگه در جاهای دیگه به این کلاس رنگی داده شده اونارو در نظر نگیرو اینی که توی این بخش قرار میدمو در اولویت قرار بده

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین

بازم مشکلی داشتین از من بپرسید پاسخ گو هستم

موفق باشید

 

داداش احسنت خیلی واضح و شفاف توضیح دادید بله متوجه منظورتون شدم مچکرم. الان میرم تست میکنم.مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، ashkan91 گفته است :

 

داداش احسنت خیلی واضح و شفاف توضیح دادید بله متوجه منظورتون شدم مچکرم. الان میرم تست میکنم.مرسی

قربان شما

امری بود در خدمتیم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، miladalizadeh گفته است :

قربان شما

امری بود در خدمتیم

فدای شما.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با تشکر فراوان از جناب علیزاده عزیز. مشکلم حل شد 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام یه تگ i frame دارم که لینک یه صفحه سایت داره و محتوا اون سایت پخش میکنه حالا اگه بخوام توی صفحه اصلی که تگ ای فریم داره به محتوا تگم استایل بدم آیا میتونم یا باید حتما از توی خود لینک هدف استایل تعیین بشه ؟
       
      امیدوارم بتونم متوجه تون کرده باشم که چی شده
    • توسط WpFixer
      سلام
      عکس زیر رو نگاه کنید
      متن "سلام" هیچ div ای نداره
      چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

       
      اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.
      چیکار می کنید؟
      مرسی
    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟ 

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس