!Mojtaba

اضافه کردن آخرین پست ها از دسته بندی ها

50 پست در این موضوع قرار دارد

خب اینم از تیتر خوب !! :دی

خدمت به متخصص های عزیز که فک کنم کارش دو سوت باشه ! :دی

من میخام یه همچین چیزی رو به سایتم اضافه کنم !! تقریبا اگه برید به این ادرس http://www.zabbin.ir/ اون پایین قسمت گالری رو بردارم و این هارو جاش بزارم ! همین

اینم از عکس :

reljapdg1zjz2fgs2q7i.jpg

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اینو باید کد نویسی کنید، چون بر اساس همین پوسته طراحی شده، میتونید به طراح این پوسته مراجعه کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام اینو باید کد نویسی کنید، چون بر اساس همین پوسته طراحی شده، میتونید به طراح این پوسته مراجعه کنید.

سلام اینو باید کد نویسی کنید، چون بر اساس همین پوسته طراحی شده، میتونید به طراح این پوسته مراجعه کنید.

فک کنم هر کدوم از این ستون ها ( سیاسی ورزشی فرهنگی ... ) رو بتونیم به صورت یک منو تو همین سایز کد نویسی کنیم و بر نوع دسته بندی ها انتقال داده بشه !! نه ؟!

متخصص ها فک کنم وارد تر باشند !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله،هیچ کاری غیر ممکن نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره دادش ، هیچ کاری نشد نداره فک کنم هم آسون باشه و همون طور که گفتم چند تا منو باشه با اتخاب دسته بندی مطلب تو هر کدوم از اون ستون ها قرار بگیره !! منتهی وقط لازم داره !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کار سختی نیست و بیشنر کارش روی استایل کار هست. کافیه یک ردیف رو ایجاد کنید برای بقیه ردیف ها در کد فقط آی دی دسته تغییر میکنه.

اما در مورد کد این بخش. (در مورد یک ردیف صحبت میکنم)

پست سمت راست رو با کوئری میتونید نمایش بدید. مثلا آخرین پست هست پس کدش میشه چیزی مثل این:

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

3 پست وسط میشن 3 پست بعد از اولین پست که با offset در کوئری تنظیم میشه:


<?php
query_posts('cat=1&showposts=3&offset=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

و آخرین پست هم میشه پست بعد از 4 پست قبلی:

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1&offset=4');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کار سختی نیست و بیشنر کارش روی استایل کار هست. کافیه یک ردیف رو ایجاد کنید برای بقیه ردیف ها در کد فقط آی دی دسته تغییر میکنه.

اما در مورد کد این بخش. (در مورد یک ردیف صحبت میکنم)

پست سمت راست رو با کوئری میتونید نمایش بدید. مثلا آخرین پست هست پس کدش میشه چیزی مثل این:

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

3 پست وسط میشن 3 پست بعد از اولین پست که با offset در کوئری تنظیم میشه:


<?php
query_posts('cat=1&showposts=3&offset=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

و آخرین پست هم میشه پست بعد از 4 پست قبلی:

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1&offset=4');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

خب چند تا سوال :

یک ردیف رو ایجاد کنید : این ردیف رو از کجا باید اضافه کرد ؟ باید یه فایل نوت پد باز کرد ؟

(در مورد یک ردیف صحبت میکنم) : الان این کد هایی که گفتید ... ای مثلا برا یک ردیف بود ( مثلا ورزشی؟ )

سوال بعدی : این 3 ریدیف کدی که گذاشتید ... این 3 تا رو باید پشت سر هم قرار گذاشت ؟

به طور طرز قرار گیریش تو ذهنم هست که چطوری و از کجا باید قرار بدم ! مثلا باید این هارو بابد به بادی اضافه کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد html این بخش رو ایجاد کنید تا بهتون جاگذاری کدی که دادم رو بگم.

شما توی هر ادیتوری که دوست دارید کدها رو می نویسید بعد هم استایل رو میدید و یکی از باکهسا رو ایجاد می کنید. بعد اون کدی که نوشتم رو در کدهیا html جا گذاری می کنیم.

بعد که یک ردیف درست شده برای بقیه ردیف ها کد رو کپی می کنید و فقط خاصیت cat در کوئری تغییر میکنه.

عنوان تاپیک ویرایش شد./

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کد html این بخش رو ایجاد کنید تا بهتون جاگذاری کدی که دادم رو بگم.

شما توی هر ادیتوری که دوست دارید کدها رو می نویسید بعد هم استایل رو میدید و یکی از باکهسا رو ایجاد می کنید. بعد اون کدی که نوشتم رو در کدهیا html جا گذاری می کنیم.

بعد که یک ردیف درست شده برای بقیه ردیف ها کد رو کپی می کنید و فقط خاصیت cat در کوئری تغییر میکنه.

عنوان تاپیک ویرایش شد./

آقا مرتصب شما هنوز نمیدونی ما سوپر مبتدی هستیم ؟ !

شما کد html این بخش رو ایجاد کنید : کدش رو باید خودم بنویسم ؟ بعد اینکه کد درست شد باید کجا بذارمش ؟ تویه فایل نوت پد ؟ بعد کجا آپلودش کنم ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Notepad برنامست!

شما باید در فایل پوسته برای مثال index.php (فایل متنی php) با هر برنامه ای که دوست دارید ، این کار انجام دهید

و در پوسته خود آپلود کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Notepad برنامست!

شما باید در فایل پوسته برای مثال index.php (فایل متنی php) با هر برنامه ای که دوست دارید ، این کار انجام دهید

و در پوسته خود آپلود کنید

اسم فایل چی باشه ؟

بعد یه سوال هر 3 تا کد رو تو یه فایل بزارم !؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما یک فایل درست کنید و اصلا این بخش رو بصورت html پیاده کنید. با هر چیزی که میتونید. این زیاد مهم نیست.

بعد که درست شد این کدهایی که دادم رو برای نمونه در کدتون قرار میدم تا اصول کار رو متوجه بشید. دیگه بعد از اون کار ساده باقی میمونه که قرار دادن این بخش در پوسته شماست.

حالا شما قسمت اول رو انجام بدید تا بریم مرحله جاگذاری.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتض من اینطوری فهمیدیم !!

الان اون 3 تا کد رو آپ کردم تو هاستم و الان تو ویرایشگر قالب وردپرس این سه تا فایل که اسمشون : doc1.php و 2 و 3 هستن اومدن : عکس :

qjkx4cpaesrmfmfnwpxj.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشتباهه!

شما کدهای html رو نوشتید و استایل دادید؟ اگر نوشتید اون فایلی که درست کردید رو اینجا بزارید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشتباهه!

شما کدهای html رو نوشتید و استایل دادید؟ اگر نوشتید اون فایلی که درست کردید رو اینجا بزارید.

نه !! همون سه تا کدی که دادی رو آپ کردم ! با یه اسم و پسوند ! همین !باید پاکش کنم ؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اقا مرتضی یه خبر خوب که دارم تازه متوجه میشم !!

فقط یه چندتا سوال بودش که وقتی بع اون مرحله ها رسیدم مطرح میکنم !! فقط یه سوال !

خب اقا مرتضب اون هارو درست کردم فقط الان مطلب دسته ویژه که 2 تا بیشتر مطلب توش نیست رو نشون میده و اونم به این شکل :

معرفی ۷ ادویه مفید

در این مقاله قصد داریم 7 ادویه‌ی مفید را معرفی کنیم که علائم برخی از بیماری‌ها را بهبود بخشیده و برخی از مشکلات جزئی که در سلامتی ما ایجاد می‌شود را درمان می‌کند. پس این 7 ادویه را دریابید!

امام زمان

شروع به کار وب سایت ذابین دات آی ار

update

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما اول به صورت ساده (برای وردپرس نه) یک فایل اچ تی ام ال ایجاد کنید و بهش استایل بدید تا همون چیزی که دلتون میخواد بشه.

بعد فایل رو اتچ کنید تا بهتون بگیم کدها رو کجا اضافه و یا کم کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خب ...

من تو اینجا : /templates یک عدد فایل باز کردم به نام zendegi.html و این کد هارو درونش قرار دادم :

<h3 class="front">زندگی</h3>

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>


<?php
query_posts('cat=1&showposts=3&offset=1');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

<?php
query_posts('cat=1&showposts=1&offset=4');
if(have_posts()): while(have_posts()): the_post();
?>
<?php the_post_thumbnail(); ?>
<h2><?php the_title(); ?></h2>
<?php the_excerpt(); ?>
<?php
endwhile; endif;
wp_reset_query();
?>

و ادرس این رو یعنی : <?php include TEMPLATEPATH. '/templates/zendegi.html'; ?> درون فایل home.php قرار دادم تا نمایش داده بشن !!

( :دی )

و استایل هم بلد نیستم حتی یک درصد هیچی چیزی بهشت ندادم ( استایل ) فقط این رو نوشتم !!!

خب الان بقیش با شما که خورده خورده بریم جلو تا ایشالا این تموم شه

مثلا چطوری بهش بگیم که مزالب این دسته " زندگی ب" رو نشون بده ووو چیزا دیگه

الان هم اگه به سایتم مراجعه کنید اون پاینن بالا تر از گالری اینطوری نشون داده شده :

زندگی

معرفی ۷ ادویه مفید

در این مقاله قصد داریم 7 ادویه‌ی مفید را معرفی کنیم که علائم برخی از بیماری‌ها را بهبود بخشیده و برخی از مشکلات جزئی که در سلامتی ما ایجاد می‌شود را درمان می‌کند. پس این 7 ادویه را دریابید!

4.jpg

شروع به کار وب سایت ذابین دات آی ار

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بهتره با page template کار کنید

با این حالت میتوانید از توابع وردپرس هم کمک بگیرید

الان فقط مشکلتون استایل هست؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شما بهتره با page template کار کنید

با این حالت میتوانید از توابع وردپرس هم کمک بگیرید

الان فقط مشکلتون استایل هست؟

استایل + چطوری مثلا دسته بندی " زندگی " رو تو این منو نشون بدم + تیتر ها لینک دار نیست

بعد من که نمیخام صفحه ایجاد کنم !! یه ستون یا یه منو که تو همون صفحه اصلی مطالب یه دسته رو نشون بده !! اینی که شما گفتی برا ساخت صفحه مگه نیست ؟ !

الان میتونید به سایت نگاه کنید ...

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای لینک:

اینک کد را :

<h2><?php the_title(); ?></h2>

با

<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

جایگزین کنید

منظورتون از دسته بندی ، بلاکهای صفحه اول هست

میتوانید کپی بگیرید از بلاک و عنوان و کدهای محتوای بلاک را با بخش که ایجاد کردید جایگزین کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

برای لینک:

اینک کد را :

<h2><?php the_title(); ?></h2>

با

<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

جایگزین کنید

منظورتون از دسته بندی ، بلاکهای صفحه اول هست

میتوانید کپی بگیرید از بلاک و عنوان و کدهای محتوای بلاک را با بخش که ایجاد کردید جایگزین کنید

خب با این کد دومی :

<h2><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>

لینک دار شد ... برای همین دسته بندی هم متوجه نشدم باید اسم دسته بندی رو قرار بدم ؟

خب مشکل ای دی هم حل شد فقط یه نگاه به به نتیجه کارمون بندازید :

owdxyyin44nw1ayq1i9f.png

ویرایش شده در توسط honda.moji
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اینجا بیس کار رو ایجاد کردید.

عنوان دسته وارد شد و پست ها هم لینک دار و توضیحاتشون اضافه شد.

حالا باید استایل رو کمی تروتمیز کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا اینجا بیس کار رو ایجاد کردید.

عنوان دسته وارد شد و پست ها هم لینک دار و توضیحاتشون اضافه شد.

حالا باید استایل رو کمی تروتمیز کنید.

خب داداش این استایل رو شما پایه هاشو به من بگو مثلا بگو این کد فلان کار رو میکنه ... در ضمن اون قسمت اولش رو حتما بهم بگو چطوری مثلا مشخص کنم که این استایل برای این دسته هست م!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای استایل دادن پیشنهاد می کنم :

یک لایه برای کل مجموعه بسازید و با یک کلاس خاص نام گذاری کنید و برای هر دسته هم یک لایه دیگه یعنی


<div class="myCatBox">
<div class=myCat1">
کدهای یکی از دسته بندی
....
</div>
<div class="myCat2">
کدهای دسته بندی بعدی
....
</div>
....
</div>

حالا می تونید با استفاده از کلاس ها هر استایلی خواستید بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری