Ali Brm

عدم شخصی سازی قالب

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان

سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.

در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟

سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.

ممنون و متشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Ali Brm گفته است :

با سلام خدمت دوستان

سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.

در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟

سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.

ممنون و متشکر

سلام

من خودم در سایت ( poyeh.com ) از قالب پابلیشر استفاده می‌کنم :

کافیه که به این مسیر برید و Padding رو روی 0 قرار بدین : ( البته اگه پنل قالبتون فارسی باشه )

پیشخوان » قالب پابلیشر » تنظیمات قالب » سربرگ » استایل سربرگ و طرح بندی » پدینگ هدر

ویرایش شده در توسط پویه
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنماییتون. مشکل حل شد

بسیار سایت زیبایی دارید.

سوال دیگه ای که داشتم اینه که لوگوم بسیار بزرگ در بالای سایت قرار میگیره. ینی از چپ تا راست میچسبه برای همین بسیار بزرگ میشه

چیکار کنم که مثل سایت خودتون در بالا سمت راست که آرم و اسم پویه قرار داره عکس لوگوی سایتم اندازه مشخص داشته باشه؟

 

ویرایش شده در توسط Ali Brm
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mehdi256
      درود و خدا قوت
      دوستان یه سری سوالات داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
      من خوب یه قالبی رو نصب کردم که راضیم از و میخام باهاش کار کنم  ولی خوب بعضی بخش هاشو نمیخام یه یه سری بخش هاش یه تغییر جزئی باید انجام بدم مث رنگ و راست و چپ بودنش .. قالبمم از فارسی پشتیبانی میکنه و چپ چی و راست چین هست فقط بخش هایی از اونن میخام تغییر بدم  مثلا توی نمایش تبلتی یا موبایلیش میخام title  سایت و اون tagline  شو چپ به راست کنم و این جور چیزا این یه سوالمه ...
      و اینکه چطور میشه که بخشی از  کاستومایز کردن تو قالب رو کاری کنیم که توی دسکتاپ یه جور نمایش بده و توی گوشی مثلا یه جور دیگه ؟ اینم سوال دوممه و خیلی مهمه برام ؟
    • توسط rshorche
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      یه سایت برای نمایش کد تخفیف دارم 
      میخوام وقتی که یه پست رو ارسال میکنم یه باکس باشه که یه کد تخفیف رو نمایش بده 
      و یه دکمه باشه که هر سایتی که اون کد تخفیف رو ازش گرفتن لینک اون سایت رو بزارم و شخص با کلیک کردن روی دکمه منتقل بشه به اون سایت
      کد تخفیف و سایت رو میخوام به صورت دستی از داخل پنل وردپرس ثبت کنم 
      عکس ضمیمه هم نگاه کنید قسمتی که لازم دارم رو با رنگ مشکی نمایش دادم 
      خیلی ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

    • توسط ahmad25532
      سلام. من دو تا قالب دارم. جفتشون ویژوال کامپوزر رو دارند. آیا امکانش هست که ویژوال کامپوزر رو بخاطر اینکه نسخه ی جدیدتری داره از یه قالب بردارم ببرم قالب دیگه؟
      کلا این افزونه های پولی که داخل قالب ها هستند، فقط روی همون قالب جواب میدن یا نه، میشه برد رو یه قالب دیگه؟
      ممنون
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید