• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
gtanori

مشکل در سی اس اس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام یه سوال من می خواهم الان یه قالب طراحی کنم با سی اس اس ولی خیلی اذیت می کنه مثلا برای ست شدن صفحه وسط روی منو چپ یا راست نیافته باید پیکسل پیسکل امتحان کنم left , top رو که روش نیافته راهی نیست به سرعت مثلا بیاد وسط باکس

این کدم است

مشکل دیگه که هست عکس پشت زمینه که دو جا گذاشتم کار نمی کنه و یه سوال دیگه چطور میشه منو که در بالای صفحه درست کردم وسط بیاد با تشکر

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

top:62px ;

position: absolute;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

position: absolute;

right:2px;

top:62px ;

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

#center{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 915px;

height:800px;

right:10px;

left:208px;

top: 62px ;

position: relative;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div class="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div id="left">

</div>

<div id="right"></div>

<div id="center"></div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست

چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست

position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با


display:block

یا


display:table;

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید


margin-left:auto;
margin-right:auto;

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کدینگ با توجه به کدینگ خودته

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

overflow: hidden;

background: orange;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

.position {overflow: hidden;}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

float: left;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

float: right;

}

#center{

border: 2px solid #FF00FF;

width: 900px;

height: 800px;

float: left;

margin-left: 5px;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div id="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div class="position">

<div id="left"></div>

<div id="center"></div>

<div id="right"></div>

</div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با
 display:block 

یا

 display:table; 

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید

 margin-left:auto; margin-right:auto; 

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

سلام با تشکر از توضیحاتون من برای پروه دانشگاه که طراحی سایت رو خواستند دارم کار می کنم مشکل وسط حل شد با کدهاتون مرسی

یه سوالی که داشتم اینه که منو بالا که ساختم برای رفتن به خانه و غیره رو چطور میشه وسط آورد و عکس پشت زمینه اش رو عوض کردم میدونم با بک گراند ایمج است ولی هر چی میزارم کار نمی کنه

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

project.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

postion همونطور که از اسمش بر می آد پز لایه را در صفحه ایجاد می کند و مقادیر پز های اصلی عبارتند از

static:

مقدار پیش فرض اکثر لایه هاست و چون نمایشگر هر لایه ای را به طور طبیعی در این حالت می بیند خیلی در کد نویسی کارایی ندارد ولی به لحاظ شکلی یعنی لایه ها مانند کلمه های یک نوشته در ادامه همنند

absolute:

در این حالت لایه ها در واقع از بعد سوم هم پشتیبانی می کنند و می توانند مانند دو کاغذ روی هم قرار گیرند یا در هر مختصاتی که بهشون داده می شه اما خاصیت استاتیکی ندارند و نباید در لایه های مادر قرار بگیرند چون بعضی از نمایشگرها با اسکرول و حتی مختصات آنها نا سازگارند و در ضمن مختصات در مونیتورهای مختلف متفاوت است رزولیشن مونیتور و واید اسکرین بودن یا نبودنش به طور مستقیم در این پز موثرند در نتیجه طراح نمی تواند ترسیمی یک دست داشته باشد

fixed:

مانند لایه قبل اما کل فضای قابل مشاهده ابعاد مونیتور است (اسکرول نمی شود) و محلش همیشه در صفحه ثابت است

و اگر صفحه ما اسکرول شود این لایه در موقعیت خود نسبت به مونیتور باقی می ماند

relative:

این پز مانند پز ایستاتیک عمل می کند ولی از پارامترهای دو پز دیگر هم پشتیبانی می کند در حالت پز ابسولوت اگر لایه را داخل یک لایه با این پز بگذاریم مختصات خوانده شده را بر اساس موقعیت این لایه می خواند نه بر اساس صفحه

مثال

فرض کنید یک نوار ابزار می خواهید در بالای صفحه داشته باشید که همیشه در جای خود ثابت باشد و در آن یک لایه ul دارید و چند li که بعضی از li دارای زیر مجموعه هایی هستند که می خواهید در صورت حرکت موس روی آنها باز شند و باز و بسته شدنشان آسیبی به طراحی مابقی صفحه سایت نزند در این حالت لایه اصلی را fixed در نظر می گیرید و li های دارای زیر مجموعه را relative و لایه های کشویی را absolute و نتیجه ای مشابه کد زیر خواهید داشت

کد را در برگه نوت پد با پسوند html ذخیره کنید و از طریق نمایشگر باز کنید

pos-test.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل بندی فایلی که پیوست بودید را با حذف پزیشن ها و اضافه کردن دو خاصیت


display:inline-block;*/block;inline,table,...*/
float:left;*/right,none*/

ترمیم کنید

مقادیر داخل */... */ مقدارهای دیگری هستند که می توانید قرار دهید و تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون