gtanori

مشکل در سی اس اس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام یه سوال من می خواهم الان یه قالب طراحی کنم با سی اس اس ولی خیلی اذیت می کنه مثلا برای ست شدن صفحه وسط روی منو چپ یا راست نیافته باید پیکسل پیسکل امتحان کنم left , top رو که روش نیافته راهی نیست به سرعت مثلا بیاد وسط باکس

این کدم است

مشکل دیگه که هست عکس پشت زمینه که دو جا گذاشتم کار نمی کنه و یه سوال دیگه چطور میشه منو که در بالای صفحه درست کردم وسط بیاد با تشکر

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

top:62px ;

position: absolute;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

position: absolute;

right:2px;

top:62px ;

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

#center{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 915px;

height:800px;

right:10px;

left:208px;

top: 62px ;

position: relative;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div class="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div id="left">

</div>

<div id="right"></div>

<div id="center"></div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست

چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست

position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با


display:block

یا


display:table;

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید


margin-left:auto;
margin-right:auto;

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کدینگ با توجه به کدینگ خودته

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

overflow: hidden;

background: orange;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

.position {overflow: hidden;}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

float: left;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

float: right;

}

#center{

border: 2px solid #FF00FF;

width: 900px;

height: 800px;

float: left;

margin-left: 5px;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div id="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div class="position">

<div id="left"></div>

<div id="center"></div>

<div id="right"></div>

</div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با
 display:block 

یا

 display:table; 

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید

 margin-left:auto; margin-right:auto; 

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

سلام با تشکر از توضیحاتون من برای پروه دانشگاه که طراحی سایت رو خواستند دارم کار می کنم مشکل وسط حل شد با کدهاتون مرسی

یه سوالی که داشتم اینه که منو بالا که ساختم برای رفتن به خانه و غیره رو چطور میشه وسط آورد و عکس پشت زمینه اش رو عوض کردم میدونم با بک گراند ایمج است ولی هر چی میزارم کار نمی کنه

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

project.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

postion همونطور که از اسمش بر می آد پز لایه را در صفحه ایجاد می کند و مقادیر پز های اصلی عبارتند از

static:

مقدار پیش فرض اکثر لایه هاست و چون نمایشگر هر لایه ای را به طور طبیعی در این حالت می بیند خیلی در کد نویسی کارایی ندارد ولی به لحاظ شکلی یعنی لایه ها مانند کلمه های یک نوشته در ادامه همنند

absolute:

در این حالت لایه ها در واقع از بعد سوم هم پشتیبانی می کنند و می توانند مانند دو کاغذ روی هم قرار گیرند یا در هر مختصاتی که بهشون داده می شه اما خاصیت استاتیکی ندارند و نباید در لایه های مادر قرار بگیرند چون بعضی از نمایشگرها با اسکرول و حتی مختصات آنها نا سازگارند و در ضمن مختصات در مونیتورهای مختلف متفاوت است رزولیشن مونیتور و واید اسکرین بودن یا نبودنش به طور مستقیم در این پز موثرند در نتیجه طراح نمی تواند ترسیمی یک دست داشته باشد

fixed:

مانند لایه قبل اما کل فضای قابل مشاهده ابعاد مونیتور است (اسکرول نمی شود) و محلش همیشه در صفحه ثابت است

و اگر صفحه ما اسکرول شود این لایه در موقعیت خود نسبت به مونیتور باقی می ماند

relative:

این پز مانند پز ایستاتیک عمل می کند ولی از پارامترهای دو پز دیگر هم پشتیبانی می کند در حالت پز ابسولوت اگر لایه را داخل یک لایه با این پز بگذاریم مختصات خوانده شده را بر اساس موقعیت این لایه می خواند نه بر اساس صفحه

مثال

فرض کنید یک نوار ابزار می خواهید در بالای صفحه داشته باشید که همیشه در جای خود ثابت باشد و در آن یک لایه ul دارید و چند li که بعضی از li دارای زیر مجموعه هایی هستند که می خواهید در صورت حرکت موس روی آنها باز شند و باز و بسته شدنشان آسیبی به طراحی مابقی صفحه سایت نزند در این حالت لایه اصلی را fixed در نظر می گیرید و li های دارای زیر مجموعه را relative و لایه های کشویی را absolute و نتیجه ای مشابه کد زیر خواهید داشت

کد را در برگه نوت پد با پسوند html ذخیره کنید و از طریق نمایشگر باز کنید

pos-test.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل بندی فایلی که پیوست بودید را با حذف پزیشن ها و اضافه کردن دو خاصیت


display:inline-block;*/block;inline,table,...*/
float:left;*/right,none*/

ترمیم کنید

مقادیر داخل */... */ مقدارهای دیگری هستند که می توانید قرار دهید و تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟