• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
gtanori

مشکل در سی اس اس

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام یه سوال من می خواهم الان یه قالب طراحی کنم با سی اس اس ولی خیلی اذیت می کنه مثلا برای ست شدن صفحه وسط روی منو چپ یا راست نیافته باید پیکسل پیسکل امتحان کنم left , top رو که روش نیافته راهی نیست به سرعت مثلا بیاد وسط باکس

این کدم است

مشکل دیگه که هست عکس پشت زمینه که دو جا گذاشتم کار نمی کنه و یه سوال دیگه چطور میشه منو که در بالای صفحه درست کردم وسط بیاد با تشکر

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

top:62px ;

position: absolute;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

position: absolute;

right:2px;

top:62px ;

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

#center{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 915px;

height:800px;

right:10px;

left:208px;

top: 62px ;

position: relative;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div class="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div id="left">

</div>

<div id="right"></div>

<div id="center"></div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست

چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست

position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با


display:block

یا


display:table;

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید


margin-left:auto;
margin-right:auto;

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این کدینگ با توجه به کدینگ خودته

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"

"http://www.w3.org/TR...l1-strict.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

<title></title>

<style type="text/css">

body{

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#main{

border:2px solid #FF00FF ;

width: 100%;

height:900px;

background-image: url(Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (23).jpg);

}

#menu{

border:2px solid #FF3333 ;

overflow: hidden;

background: orange;

width: 100%;

height: 50px;

background-image: url() ;

}

.list{

list-style: none;

float:right;

left:200px;

}

.list li{

float: left;

}

.list a{

display: block;

margin:5px;

padding:3px;

background-color:#FF0000;

border:1px dotted #FF3300;

text-decoration: none

}

.position {overflow: hidden;}

#left {

border:4px solid #33FF00;

width:200px ;

height: 800px;

float: left;

}

#right{

border:4px solid #3333FF ;

width: 200px;

height:800px;

float: right;

}

#center{

border: 2px solid #FF00FF;

width: 900px;

height: 800px;

float: left;

margin-left: 5px;

}

</style>

</head>

<body>

<div id="main">

<div id="menu">

<img src="Wallpapers.Mania.S.13!-www.downloadKral.com/Wallpapers Mania #030 (7).jpg" />

<ul class="list">

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

<li><a href="#">محصولات</a></li>

<li><a href="#">تماس با ما</a></li>

<li><a href="#">درباره ما</a></li>

</ul>

</div>

<div class="position">

<div id="left"></div>

<div id="center"></div>

<div id="right"></div>

</div>

</div>

</body>

</html>

ویرایش شده در توسط Morteza
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
کدهاتون اینطوری قابل بررسی نیست چند نکته هست که پاسخ بدهید بهتر از این کدهاست position لایه ها چقدر است شرایطی که برای تنظیم فرمودیدذ در سه مقدار relative و absolute و fixed تاثیر دارند (مقدار top و left) که لایه های اصلی نباید دو خاصیت absolute و fixed را داشته باشند و در حالت relative ابتدا لایه را با
 display:block 

یا

 display:table; 

یک بلوک نمایید و بعد با استفاده از کد زیر به وسط صفحه انتقال دهید

 margin-left:auto; margin-right:auto; 

در مورد عکس پشت زمینه هم باید کدهای style.css بررسی بشه نه این کدها ولی بهتره اگر سایت آنلاینه آدرس بدید و در غیر اینصورت از صفحه اجراشده سورس کد تهیه کنید و داخل یک فایل txt برای بررسی بگذارید

سلام با تشکر از توضیحاتون من برای پروه دانشگاه که طراحی سایت رو خواستند دارم کار می کنم مشکل وسط حل شد با کدهاتون مرسی

یه سوالی که داشتم اینه که منو بالا که ساختم برای رفتن به خانه و غیره رو چطور میشه وسط آورد و عکس پشت زمینه اش رو عوض کردم میدونم با بک گراند ایمج است ولی هر چی میزارم کار نمی کنه

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

project.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی میشه یه کم در مورد postion و خاصیت هاش بگید چون الان مشکلی که برا م پیش اومد بخاطر همون بود

postion همونطور که از اسمش بر می آد پز لایه را در صفحه ایجاد می کند و مقادیر پز های اصلی عبارتند از

static:

مقدار پیش فرض اکثر لایه هاست و چون نمایشگر هر لایه ای را به طور طبیعی در این حالت می بیند خیلی در کد نویسی کارایی ندارد ولی به لحاظ شکلی یعنی لایه ها مانند کلمه های یک نوشته در ادامه همنند

absolute:

در این حالت لایه ها در واقع از بعد سوم هم پشتیبانی می کنند و می توانند مانند دو کاغذ روی هم قرار گیرند یا در هر مختصاتی که بهشون داده می شه اما خاصیت استاتیکی ندارند و نباید در لایه های مادر قرار بگیرند چون بعضی از نمایشگرها با اسکرول و حتی مختصات آنها نا سازگارند و در ضمن مختصات در مونیتورهای مختلف متفاوت است رزولیشن مونیتور و واید اسکرین بودن یا نبودنش به طور مستقیم در این پز موثرند در نتیجه طراح نمی تواند ترسیمی یک دست داشته باشد

fixed:

مانند لایه قبل اما کل فضای قابل مشاهده ابعاد مونیتور است (اسکرول نمی شود) و محلش همیشه در صفحه ثابت است

و اگر صفحه ما اسکرول شود این لایه در موقعیت خود نسبت به مونیتور باقی می ماند

relative:

این پز مانند پز ایستاتیک عمل می کند ولی از پارامترهای دو پز دیگر هم پشتیبانی می کند در حالت پز ابسولوت اگر لایه را داخل یک لایه با این پز بگذاریم مختصات خوانده شده را بر اساس موقعیت این لایه می خواند نه بر اساس صفحه

مثال

فرض کنید یک نوار ابزار می خواهید در بالای صفحه داشته باشید که همیشه در جای خود ثابت باشد و در آن یک لایه ul دارید و چند li که بعضی از li دارای زیر مجموعه هایی هستند که می خواهید در صورت حرکت موس روی آنها باز شند و باز و بسته شدنشان آسیبی به طراحی مابقی صفحه سایت نزند در این حالت لایه اصلی را fixed در نظر می گیرید و li های دارای زیر مجموعه را relative و لایه های کشویی را absolute و نتیجه ای مشابه کد زیر خواهید داشت

کد را در برگه نوت پد با پسوند html ذخیره کنید و از طریق نمایشگر باز کنید

pos-test.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استایل بندی فایلی که پیوست بودید را با حذف پزیشن ها و اضافه کردن دو خاصیت


display:inline-block;*/block;inline,table,...*/
float:left;*/right,none*/

ترمیم کنید

مقادیر داخل */... */ مقدارهای دیگری هستند که می توانید قرار دهید و تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .