• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نورزاد

مشکلات تصویر شاخص

17 پست در این موضوع قرار دارد

درود

1- تصویر شاخص در اندازه واقعی تصویر در سایت به نمایش در میاد چطور اندازه آن رو کم کنم

2- تصویر شاخص در بالای عنوان مطالب قرار می گیره چطور داخل مطالب قرار بدم

تصویر نمونه

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1 - هنگام بارگذاری باید سایز مورد نظرتونو بدید - در برخی موارد هم باید پوسته رو ویرایش کنید تا مقدار پیشفرض رو تغییر بدید

2 - اینکه تصویر شاخص در کجا نمایش داده بشه به پوسته ی سایتتون بر میگرده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

{ جواب دو سوال خودم } چطور تصویر شاخص رو در قالب حذف کنم تا تصویر به صورت عادی در قالب نمایش داده شه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از "عادی" چیه؟

میشه واضح تر بگید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به صورت معمولی با استفاده از ویرایشگر وارد کنی ( قالبم فقط تصاویر شاخص رو نشون میده )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه ابعاد تصویر را ویرایش کنید می توانید با توجه به نام کلاسی که براش ایجاد می شه (با سورس کد می تونید بخونید) این کد را به css اضافه کنید


.imgclass{
max-height:100px;
max-width:100px;
}

معمولا این کد فراخوانی تصویر شاخصه که با تغییر جاش می تونید جاش رو عوض کنید و با حذفش حذف


<?php the_post_thumbnail(); ?>

با قرار دادن این کد در functions.php هم می تونید ابعادش رو مدیریت کنید


add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size(250,200, true);

عدد 250 مربوط به w و عدد 200 مربوط به h است

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

این کد فراخوانیش رو هیچ جای قالب پیدا نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

این کد فراخوانیش رو هیچ جای قالب پیدا نکردم

خوب پس باید ببینید قالبتون با چه کدی اونرو تهیه کرده معمولا کدهای functions در فایل functions.php یا image.php است و یک نکته ی دیگه هم هست کوچک کردن سایز عکس تنمایش داده شده با تصویر شاخص متغفاوته

کد index.php قالب را بگذارید تا رسیدگی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد index.php قالب


<?php get_header(); ?>
<?php if( is_home() && ! is_paged() ) : ?>
<?php if( pinboard_get_option( 'slider' ) ) : ?>
<?php get_template_part( 'slider' ); ?>
<?php endif; ?>
<?php get_sidebar( 'wide' ); ?>
<?php get_sidebar( 'boxes' ); ?>
<?php elseif( ( is_home() && is_paged() ) || ( ! is_home() && pinboard_get_option( 'location' ) ) ) : ?>
<?php pinboard_current_location(); ?>
<?php endif; ?>
<div id="container">
<section id="content" <?php pinboard_content_class(); ?>>
<?php if( is_category( pinboard_get_option( 'portfolio_cat' ) ) || ( is_category() && cat_is_ancestor_of( pinboard_get_option( 'portfolio_cat' ), get_queried_object() ) ) ) : ?>
<?php pinboard_category_filter( pinboard_get_option( 'portfolio_cat' ) ); ?>
<?php endif; ?>
<?php if( have_posts() ) : ?>
<div class="entries">
<?php while( have_posts() ) : the_post(); ?>
<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>
<?php endwhile; ?>
</div><!-- .entries -->
<?php pinboard_posts_nav(); ?>
<?php else : ?>
<?php pinboard_404(); ?>
<?php endif; ?>
</section><!-- #content -->
<?php if( 'no-sidebars' != pinboard_get_option( 'layout' ) && 'full-width' != pinboard_get_option( 'layout' ) && ! is_category( pinboard_get_option( 'portfolio_cat' ) ) && ! ( is_category() && cat_is_ancestor_of( pinboard_get_option( 'portfolio_cat' ), get_queried_object() ) ) ) : ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php endif; ?>
<div class="clear"></div>
</div><!-- #container -->
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که در این کد دارید اینه که در حالت location برای برگه خانه از صفحه ای دیگه لود بشه حالا یا برگه ای به نام home.phop دارید یا کل فایل های قالب باید بررسی بشه

به استناد:


<?php elseif( ( is_home() && is_paged() ) || ( ! is_home() && pinboard_get_option( 'location' ) ) ) : ?>
<?php pinboard_current_location(); ?>
<?php endif; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه home.phop در قالب وجود نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اگر می خواهی پوشه قالب را زیپ کن و بگذار

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب اگر می خواهی پوشه قالب را زیپ کن و بگذار

ممنون

قالب pinboard که در انجمن هستش

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر می خواهید تصویر شاخص را حذف کنید این کد را


<?php pinboard_post_thumbnail(); ?>

از فایل

content.php

حذف کنید(خط چهارم)

اگر مورد دیگه ای هست بفرمایید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

تصویر شاخص حذف شد ولی تصویری که بخواهم در ویرایشگر وارد کنم در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ولی در ادامه مطالب تصویر هستش

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا از تابع the_excerpt در ایندکس پوسته استفاده شده. میتونید بجاش از the_content استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در همون فایل اصلاحی که فرمودند را اجام دهید و در زمان ارسال اگر از ویرایشگر html استفاده کردید بعد از قرار دادن عکس در محل مناسب


<!-more-->

بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری