samen

ویروسی شدن سایت

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

جدیدا در نسخه موبایل سایتم پاپ آپ اجرا میشه (بصورت رندوم) البته در هر بازدید مشاهده نمیشه!

هر از گاهی مشاهده میشه و به سایت های مختلف میره!

بررسی که می کنیم آخرش می رسیم به این سایت(ظاهرا منبع اصلی این هست):

http://vestacp.com/

فایل مخرب هم ظاهرا این هست

https://cdn.examhome.net/cdn.js?ver=1.0.5

آدرس سایت ما:

https://Mosalman.Net

در ضمن وقتی مطلبی رو ارسال می کنیم؛ در قسمت توضیحات تصویر شاخص مطلب همین فایل مخرب ظاهر میشه!

دوستان در صورت امکان راهنمایی کنند تا بتونیم حذفش کنیم.

ممنون

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه یا پوسته پرمیوم توی سایت ندارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام علیکم

خیر این ها رو نداشتیم ولی مشکل رو حل کردیم

دوستانی که دچار این مشکل هستند این کارها رو انجام بدن:

 

1. بکاپ از هاست و دیتابیس

2. حذف قالب و افزونه ها از طریق هاست

3. حذف وردپرس (البته دو پوشه Wp-content و wp-config) رو حذف نکنید. کپی بگیرید و بعد اسکن کنید. بعد فایل های آپلودی مثل تصاویر رو بعدا آپلود کنید.

4. از سیستمی غیر از سیستم خودتون سایت رو باز کنید و ببینید به چه صفحه ای ریدایرکت میشه (سورس پیجتون رو باز کنید و آدرسی که ریدایرکت میشد پیدا کنید؛ یک فایل جاوا اسکریپت باید باشه)

5. حالا پس از حذف قالب و افزونه ها، دوباره وردپرس را به صورت دستی نصب کنید (قبل از نصب؛ تمام رمزها را عوض کنید مثل رمز هاست، دیتابیس؛ ایمیل ها و...)

6. افزونه Better Search Replace  را نصب کنید و سپس اقدام به جستجوی فایل مخرب کنید و تمام فایل های یافت شده با اون رو با یک اسپیس جایگزین کنید.

اگر تمام مراحل رو به درستی انجام داده باشید؛ به همین راحتی از شر این ویروس خلاص میشید.

در نهایت از افزونه های امنیتی هم استفاده کنید که دیگه دچار این مشکل نشید ان شاءالله

موفق باشید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، تا زمانی که فایل جاوا اسکریپت سایت کامل لود بشه ، آیتم های منو بخصوص اونهایی که زیر منو دارن کامل باز میمونن و منو بهم میریزه. خیلی تلاش کردم که درستش کنم اما نمیشه.
      کسی به همچین مشکلی برخورده که بتونه به من کمک کنه؟ اگه نیاز هست کدهای اسکریپتی و php منو رو ارسال کنم توی تاپیک.
      با تشکر و سپاس
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      من شئ گرایی رو توی php کار کردم. الان دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم. توی بحث شئ گرایی توی این زبان وقتی میخوایم یک کلاس و شئ بسازیم بصورت زیر عمل میکنیم:
      //Creating Class function myClass(){ this.name = "reza"; this.sleep = function (){ document.write("Go Sleep !"); } } //Creating Object of myClass var person1 = new myClass(); person1.sleep(); // Go Sleep! بعد من توی آموزشی که میبینم، دیدم این ساختار زیر رو شئ صدا میکنه و میگه با کد زیر هم میتونیم یک شئ بسازیم:
      var mySon = {firstName:"Ali", age: 12} این الان یک شئ عه یا یک کلاس ؟ من فکر میکنم این یک کلاس باشه. چون برای ساخت شئ باید از روی یک کلاس شئ بسازیم و از کلمه new استفاده کنیم...
      اگر شئ هست، از روی چه کلاسی داره شئ میسازه ؟
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، چه روشی برای دریافت مقدار یک متغیر به صورت درصدی وجود داره؟
      مثلا میدونم که تابع parseFloat() مقدار صحیح یک متغیر رو بر میگردونه.
      با تشکر و سپاس