abbasmcm

مشکل افزونه Visualizer

9 پست در این موضوع قرار دارد

من این افزونه رو نصب کردم و توی داشبورد وردپرس نمودارمو ساختم اما وقتی شورت کد رو تو برگه هام یا قالبم میزارم نمایش نمیدی ، فایل فانکشن هم جک کزدم ، پاک کردم اما بازم نمایش داده نشد ، ممنون میشم راهنمایی کنید بدجوری لازمش دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 56 دقیقه قبل، abbasmcm گفته است :

من این افزونه رو نصب کردم و توی داشبورد وردپرس نمودارمو ساختم اما وقتی شورت کد رو تو برگه هام یا قالبم میزارم نمایش نمیدی ، فایل فانکشن هم جک کزدم ، پاک کردم اما بازم نمایش داده نشد ، ممنون میشم راهنمایی کنید بدجوری لازمش دارم

برای استفاده شورت کد تو قالب آیا do_ shortcode کردید ؟؟

به این صورت :

echo do_shortcode('[your_shortcode_handle]');

به جای your_shortcode_handle ,     شورت کد نمودار قرار بدید .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 56 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

برای استفاده شورت کد تو قالب آیا do_ shortcode کردید ؟؟

به این صورت :


echo do_shortcode('[your_shortcode_handle]');

به جای your_shortcode_handle ,     شورت کد نمودار قرار بدید .

بله این کار رو هم کردم اما متاسفانه نمایش نداد، مشکل اینجاس حتی تو برگه ها و نوشته ها هم نمایش نمیده شورت کد رو میزارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا اسکرین شات بگیرید ببینم به چه صورت قرار میدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

دقیقا اسکرین شات بگیرید ببینم به چه صورت قرار میدید

حتی توی برگه ها هم نمیاد حالا توی قالب پیش کش،

فک کنم مشکل از قالبمه اما نمیدونم دقیقا کجاش،

اسکرین گرفتم ممنون میشم نگاه بندازی

1.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام . تو همون ادیتور که شورت کد قرار دادید برید تو حالت متن ببینید شورت به همین صورت یا تبدیل شده هست ؟

و اینکه می خواید ببنید مشکل از قالبتونه یا نه . قالب پیش فرض وردپرس رو فعال کنید و تست کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

سلام . تو همون ادیتور که شورت کد قرار دادید برید تو حالت متن ببینید شورت به همین صورت یا تبدیل شده هست ؟

و اینکه می خواید ببنید مشکل از قالبتونه یا نه . قالب پیش فرض وردپرس رو فعال کنید و تست کنید .

تو قسمت ادیتور مشکلی نداره قالب پیش فرض هم تست کردم توی اون جواب داد ، متاسفانه مشکل از قالبمه اما نمیدونم از کجاشه،

چجوری میشه بفهمم مشکل از چیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، abbasmcm گفته است :

تو قسمت ادیتور مشکلی نداره قالب پیش فرض هم تست کردم توی اون جواب داد ، متاسفانه مشکل از قالبمه اما نمیدونم از کجاشه،

چجوری میشه بفهمم مشکل از چیه

اگه مشکل از قالب به احتمال زیادبا جی کوئری قالب داره تداخل ایجاد می کنه باید جی کوئری های دیگه رو غیر فعال کنید ببنید به چه صورته

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

اگه مشکل از قالب به احتمال زیادبا جی کوئری قالب داره تداخل ایجاد می کنه باید جی کوئری های دیگه رو غیر فعال کنید ببنید به چه صورته

نه مشکل از جی کویری ها نبود با چن تا قلب مطابقتش کردم دیدم با فوتر و هدر مشکل داشت ،

بصورت عکس زیر مشکلم حل شد،

خیلی ممنون اقای میر رجبی که همراهی کردین ایشالا همیشه فعال و پیروز باشید

ending-problem.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری