2 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم

https://dackeh.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 9 ساعت قبل، sydvza گفته است :

باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم

https://dackeh.com

وقت بخیر

برای ایندکس شدن مطالب در صفحات نخستین، تنها انتخاب کلید واژه با کلمه ی مورد نظر کافی نمی باشد و باید سئو ی one page و of page سایتتونو کاملا رعایت کرده باشید و مورد مذکور تنها یکی از فاکتور ها می باشد

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط armanq
      Free Downloads 
      WooCommerce
      سلام من می خوام محصولات رایگان سایت رو با افزونه بالا قابل دانلود کنم   ولی وقتی لینک مستقیم دانلود محصول رو می زارم (از گوگل درایو) همچین صفحه ای دانلود میشه  عکسش ضمیمه کردم
      وقتی هم لینک رو در یک فایل txt  میزارم و همین فایل txt  رو بارگذاری میکنم مستقیم  ارور شما دسترسی به فایل در این سرور را ندارید نشون داده میشه         در اصل باید با همون لینک اول دانلود کنه ولی این مشکل الان وجود داره  طبق عکس    من افزونه راکت رو برای اون صفحه غیر فعال کردم تا کد هارو مینی فای نکنه  ولی فرقی نکرد   الان لینک دانلود رو تویه یک فایل txt کردم و همون رو زیپ کردم و از رسانه وردپرس آپلود میکنم و لینکش رو میزارم برای دانلود     لطفا راه هایی که میشه مشکل عکس رو برطرف کرد یا کاری کرد که ارور شما مجور دسترسی به این سرور رو ندارید برای دانلود فایل txt رفع بشه         ممنون

    • توسط nazanin7730
      سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم
      با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field 
      و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم
      کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد
    • توسط Mohammad Bazli
      درود و خسته نباشید خدمت دوستان
      بنده به دلیل کمبود وقت نمیتونم به پروژه هام برسم.
      اگر کسی در حوزه سئو توانایی داره و میتونه در 2 کلمه (نقاشی ساختمان) - (نقاشی منزل) به صورت همیشگی سایت رو سئو کنه میتونیم با هم همکاری کنیم.
      سئو 2 کلمه به صورت همیشگی و دریافت هزینه ماهانه با توافق اولیه طرفین
      لطفا خصوصی پیام بدین
      با تشکر از گروه خوب وردپرس فارسی
    • توسط roshanak97
      سلام من یک سری ویدیو در سایت از طریق آپارات آپلود کردم ولی وقتی تو تصویر کوچک ویدیو کلیک می کنم همانجا پخش می شود و پنجره بزرگ آن باز نمی شود.لطفا راهنمایی کنید