unid_user

جاوا اسکریپت
افزایش مقدار x با جاوا اسکریپت

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی من می خوام در کد زیر مقدار x را افزایش دهم و این مقدار در کد زیر قرار داده شود. 

#side-bar span:nth-child(" + x + ")

کدهای زیر قطعه کد موردنظر به صورت کامل است.

$(window).scroll(function() {

  for(var x = 0, x < 6; x++){
  if ($(this).scrollTop() > x) {
    $("#side-bar span:nth-child(" + x + ")").addClass('active');
  }
  }

});

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @unid_user

 

سوالتون واضح نیست.

x رو داره حلقه for زیادش میکنه دیگه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @unid_user

 

سوالتون واضح نیست.

x رو داره حلقه for زیادش میکنه دیگه.

سلام.

میخوام مقدار x رو بجای x در کد زیر قرار بده.

$("#side-bar span:nth-child(" + x + ")").addClass('active');

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، unid_user گفته است :

سلام.

میخوام مقدار x رو بجای x در کد زیر قرار بده.


$("#side-bar span:nth-child(" + x + ")").addClass('active');

 

با چه رویدادی افزایشش بدیم؟

چند تا چند تا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

با چه رویدادی افزایشش بدیم؟

چند تا چند تا؟

راستش من این کدها رو زدم و خواستم خلاصه کنم. که به مشکل خوردم.

$(window).scroll(function() {
  if ($(this).scrollTop() > 125) {
    $("#side-bar span:nth-child(1)").addClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() < 125) {
    $("#side-bar span:nth-child(1)").removeClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() > 250) {
    $("#side-bar span:nth-child(2)").addClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() < 250) {
    $("#side-bar span:nth-child(2)").removeClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() > 375) {
    $("#side-bar span:nth-child(3)").addClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() < 375) {
    $("#side-bar span:nth-child(3)").removeClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() > 500) {
    $("#side-bar span:nth-child(4)").addClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() < 500) {
    $("#side-bar span:nth-child(4)").removeClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() > 625) {
    $("#side-bar span:nth-child(5)").addClass('active');
  }
  if ($(this).scrollTop() < 625) {
    $("#side-bar span:nth-child(5)").removeClass('active');
  }
    });

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
$(window).scroll(function() {
	
	var scTop = 125;
	for(var x = 1; x <= 5; x++) {

		if($(this).scrollTop() > scTop)
		
			$("#side-bar span:nth-child("+x+")").addClass('active');
		
		if($(this).scrollTop() < scTop)
		
			$("#side-bar span:nth-child("+x+")").removeClass('active');
			
		scTop += 125;
		
	}
	
});

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

$(window).scroll(function() {
	
	var scTop = 125;
	for(var x = 0; x <= 5; x++) {

		if($(this).scrollTop() > 125)
		
			$("#side-bar span:nth-child("+x+")").addClass('active');
		
		if($(this).scrollTop() < 125)
		
			$("#side-bar span:nth-child("+x+")").removeClass('active');
			
		scTop += 125;
		
	}
	
});

 

ممنون. الان یه مشکلی هست. این که همه باهم کلاس ative  رو میگیرن و همه باهم کلاس active حذف میشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، unid_user گفته است :

ممنون. الان یه مشکلی هست. این که همه باهم کلاس ative  رو میگیرن و همه باهم کلاس active حذف میشه.

اصلاح کردم کد رو.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

اصلاح کردم کد رو.

ببخشید. اما آخرین span کلاس active رو نمیگیره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، unid_user گفته است :

ببخشید. اما آخرین span کلاس active رو نمیگیره.

البته الان مقدار height رو برای body برابر 10000 هزار قرار دادم درست شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، unid_user گفته است :

البته الان مقدار height رو برای body برابر 10000 هزار قرار دادم درست شد.

کد اولیه بنده یه خطای دیگه هم داشت مجدد اصلاح کردم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، میخوام با فشردن هر کدوم از کلیدهای کیبورد ، width یک تگ div خاص رو هربار 5 پیکسل افزایش بدم. کد زیر رو خودم نوشتم ولی کار نمیکنه.
      var barWidth = $("#run-bar").width(); var barwidthplus = barWidth++; $("form#home-search-form input[type='text']").keypress(function() { barwidthplus++; alert(barwidthplus); $("#run-bar").css('width', 'barwidthplus + %'); }); با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری در فایل js رو به وسیله php یا توابع وردپرس داینامیک کنیم.
      مثلا یه متغیر در فایل js دارم که میخوام از طریق php یا توابع وردپرس هر بار که خواستم یک مقدار رو اختصاص بدم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، تا زمانی که فایل جاوا اسکریپت سایت کامل لود بشه ، آیتم های منو بخصوص اونهایی که زیر منو دارن کامل باز میمونن و منو بهم میریزه. خیلی تلاش کردم که درستش کنم اما نمیشه.
      کسی به همچین مشکلی برخورده که بتونه به من کمک کنه؟ اگه نیاز هست کدهای اسکریپتی و php منو رو ارسال کنم توی تاپیک.
      با تشکر و سپاس
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      من شئ گرایی رو توی php کار کردم. الان دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم. توی بحث شئ گرایی توی این زبان وقتی میخوایم یک کلاس و شئ بسازیم بصورت زیر عمل میکنیم:
      //Creating Class function myClass(){ this.name = "reza"; this.sleep = function (){ document.write("Go Sleep !"); } } //Creating Object of myClass var person1 = new myClass(); person1.sleep(); // Go Sleep! بعد من توی آموزشی که میبینم، دیدم این ساختار زیر رو شئ صدا میکنه و میگه با کد زیر هم میتونیم یک شئ بسازیم:
      var mySon = {firstName:"Ali", age: 12} این الان یک شئ عه یا یک کلاس ؟ من فکر میکنم این یک کلاس باشه. چون برای ساخت شئ باید از روی یک کلاس شئ بسازیم و از کلمه new استفاده کنیم...
      اگر شئ هست، از روی چه کلاسی داره شئ میسازه ؟
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، چه روشی برای دریافت مقدار یک متغیر به صورت درصدی وجود داره؟
      مثلا میدونم که تابع parseFloat() مقدار صحیح یک متغیر رو بر میگردونه.
      با تشکر و سپاس