behnazi1995

افزودن کد php به وردپرس

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.

سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)

یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.

و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، behnazi1995 گفته است :

سلام دوستان با php یک کد برای قسمت ورود کاربرانم نوشتم که چون با فرم های لاگین عادی فرق میکنه نمی خوام از پلاگین استفاده کنم.

سوال من اینه که این فایل های مربوط به  php رو کدوم قسمت هاستم یا فایل های وردپرسم باید قرار بدم که بتونم اجراشون کنم.(سایت با وردپرس راه اندازی شده از قبل فقط این قسمتی که من با php نوشتم رو میخوام بهش اضافه کنم.)

یکم مبتدی هستم ممنون میشم با جزئیات توضیح بدین.

و اینکه کل پروژه شامل 10 تا 20 فایل با پسوند php است و چند تا فولدر برای قسمت های مختلف مثل فونت و استایل و غیره.

وقت بخیر

فایل های css رو باید در فایل style.css و یا rtl.css قرار بدین

کد های نوشته شده رو باید در قسمت header.php بزارین 

فونت هارو هم باید داخل پوشه ی font قرار بدین

اگرم به مشکل خوردین دقیق تر بپرسین راهنماییتون کنم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/3/2018 at 19:27، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

فایل های css رو باید در فایل style.css و یا rtl.css قرار بدین

کد های نوشته شده رو باید در قسمت header.php بزارین 

فونت هارو هم باید داخل پوشه ی font قرار بدین

اگرم به مشکل خوردین دقیق تر بپرسین راهنماییتون کنم

موفق باشید

کل کدهای نوشته شده همونطور که عرض کردم شامل 10 الی 20 فایل با پسوند php هستش . اینها رو کدوم قسمت قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، behnazi1995 گفته است :

کل کدهای نوشته شده همونطور که عرض کردم شامل 10 الی 20 فایل با پسوند php هستش . اینها رو کدوم قسمت قرار بدم؟

وقت بخیر

برخی مواقع راهنمایی ما نیاز به یه علم پیشین وردپرسی داره اگه متوجه عرایض بنده نشدین بفرمایید کامل تر توضیح بدم

ولی اگه متوجه شدین کدهایی ک نوشتین رو داخل فایل header.php قرار بدین

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ظاهرا اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

الان این فایل header.php همونطور که می فرمایید خودش فایل هستش. من فایلهای خودم را چطوری به این فایل معرفی کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

 کدی که اضافه کردید  می تونید تو فایل فانکشن قرار بدید اجرا میشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/7/2018 at 10:05، behnazi1995 گفته است :

خوب ظاهرا اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

الان این فایل header.php همونطور که می فرمایید خودش فایل هستش. من فایلهای خودم را چطوری به این فایل معرفی کنم؟

به نظر من بهتره که فایلی که کد php توش نوشتید رو با همه ی توابع و استایل ها و ... به شرطی که همه این تگ ها در جای خودش قرار بگیره در یک برگه با پسوند پی اچ پی ذخیره کنید و اون برگه رو به عنوان template به یک صفحه جدا که میخواین در اون صفحه کدتون اجرا بشه اعمال کنید. این برای مبتدی ها بهترین روشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب ببینید مساله اینه که من "یک" عدد فایل ندارم، شاید بیست تا فایل با پسوند php و تعدادی هم فولدر دارم.

الان ببینید این مشکل رو میتونید حل کنید:

من یک فولدر در کنار فولدر های قالبم درست کردم و همه ی فایل ها و فولدرهای خودم رو داخلش آپلود کردم.در قسمت دیتابیس هم دیتابیس و جدولامو ایمپورت کردم و یوزر ساختم.

حالا وقتی داخل کد اسم و رسم دیتابیس رو میزنم و پیش میرم متصل نمیشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @behnazi1995

 

نمیشه هر فایلی رو بیاید به وردپرس اضافه کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل من حل شد .

برای دوستانی که بعدا این پست رو می بینند مراحلی که طی کردم رو می نویسم که اگر مشکل مشابه داشتند استفاده کنند:

1-ابتدا من یک فایل به اسم دلخواه در کنار سایر فایل های قالبم (که کاری بهشون ندارم) ایجاد کردم، کل فایل ها و فولدر های پروژه ی خودم رو داخلش آپلود کردم.

2-حالا باید اتصالات دیتابیس رو ایجاد کنم، برای همین به home سی پنل رفتم و در قسمت mysql databases با پیشوند مناسب دیتابیس خودم رو ساختم، یوزر و پسورد انتخاب کردم و با انجام سایر تنظیمات از مسیر قبلی به قسمت phpmyadmin رفتم و جدول های خودمو ایمپورت کردم.

3-در آخر هم داخل کدهای php خودم هرجا که باید یوزر و پسورد یا هر اطلاعات دیگه ای راجع به دیتابیس رو تغییر میدادم ؛ تغییر دادم و سایت رو دوباره لود کردم و همه چی به خوبی اجرا شد.

مشکل خیلی ساده تر از چیزی بود که فکر میکردم 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oghyanoos98
      سلام
      پلاگین برای وردپرس مانند سایت idigic رو میخواستیم برای فروش فالوور و لایک اینستاگرام
       فقط بخش سفارششو میخوایم سایت رو داریم خودمون، که اطلاعات یوزر رو از اینستا بگیره مثل سایت بالا و  به ای پی ای ما وصل شه و سفارشش رو اتومات ثبت کنه .
      ممنون
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟
    • توسط foojiteam
      سلام دوستان خسته نباشید
      سایت من یکدفعه دچار افت سرعت شد  پیشخوان وردپرس خیلی سخت باز میشه قالب ها رو عوض کردم بازم سرعت کنده افزونه ها رو غیر فعال کردم باز سرعت کمه
      به پشتیبانی هاست میگم میگه هاست مشکلی نداره مشکل از افزونه ها و وردپرسه (من وردپرس رو از اول نصب کردم همه افزونه ها رو پاک کردم و فقط چندتا افزونه که لازمه مثله فرم تماس 7 ، کپچا، ووکامرس و ویرتیشگر کلاسیک رو فعال کردم)
      کمک کنید ممنون
      آدرس سایت https://fooji.ir
    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط MohamamdZarei
      سلام،
      در حال ساخت یک قالب آموزشی هستم. در صفحات دوره، لیست دوره ها رو قرار دادیم که کاربر ( بعد از شرایطی ) بر روی محتوا و درس مورد نظرش کلیک کنه و صفحه به قسمت ویدیوپلیر اسکرول بشه ولینک این درس با لینک قبلی جایگزین بشه ( با js ).
      مشکلمون در حقیقت اینه که اون  "بعد از شرایطی"  رو دقیقا نتونستیم اجرا کنیم. مشکل اینجاست که بعضی از درس های دوره رایگان هستند و همه کاربران ( چه خریدار و چه بازدیدکننده) میتوانند این ویدیو را ببینند. خریدار دوره نیز میتواند همه درس ها را ببیند. برای قرار دادن اطلاعات دروس در صفحه قالب ، از افزونه Advanced Custom Fields و قابلیت Nested Repeaters استفاده شده است. شرط هایی که قرار میدیم همش غلطه
      <ul class="course-accordion"> <?php if( have_rows('chapters') ): ?> <?php while( have_rows('chapters') ): the_row(); ?> <li class="accordion-option opened"> <div class="option-title"><?php the_sub_field('chapter'); ?></div> <div class="option-wrapper"> <ul class="option-items"> <?php if( have_rows('lessons') ): ?> <?php while( have_rows('lessons') ): the_row(); ?> <?php if( have_rows('lesson') ): ?> <?php while( have_rows('lesson') ): the_row(); ?> <li class="option-item"><a><?php if (the_sub_field('Lfree') == "True") { echo '1'; } else { echo '2'; } ?></a> <div class="pull-right"><span class="duration"></span><a href="#"><i class="zmdi zmdi-hc-2x"></i></a> </div> <a href="#"><?php echo the_sub_field('Lname'); ?></a></li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> </div> </li> <?php endwhile; ?> <?php endif; ?> </ul> Lfree برای هر درس تعیین شده که برای این قرار گرفته که اگه این درس رایگان بود لینکش قابل دسترسی باشه. مشکل اینجاست وقتی مقدار Lfree برای هر درس رو چاپ می کنیم یه عبارت مشخصه. بعد شرط if میزاریم که اگر مساوی با اون عبارت بود... اما همیشه شرط غلط اجرا میشه. بنظرم باید مربوط به حلقه while و اینجور چیزا باشه
      ممنون از پاسختون