cloudgamer

مشکل عدم نمیاش محتوا پست

10 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام!

من یه تم وردپرس رو داخل localhost ساختم و در اونجا هیچ مشکلی نداشت و قالب اماده بود وقتی من اون قالب رو بروی هاست خودم انتقال دادم وقتی وارد یک پست میشدیم عنوان پست وجود داشت و حتی خلاصه ولی متن کامل پست وجود نداشت

خودم احتمال میدم کدش متفاوت باشه ولی وقتی من روی localhost ساختم خیلی سالم و درست بود

ممنون میشم پیگیری کنید خیلی وقته دنبال این مشکلم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@cloudgamer

سلام 

لطفا کد صفحه single قالبتون رو پیوست کنید. شاید حلقه ای که برای چاپ محتوای پست ها نوشتید مشکل داره که باید بررسی بشه.

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، m4xs051 گفته است :

@cloudgamer

سلام 

لطفا کد صفحه single قالبتون رو پیوست کنید. شاید حلقه ای که برای چاپ محتوای پست ها نوشتید مشکل داره که باید بررسی بشه.

 

بفرمایید:

 

 

<?php get_header();?>
<?php include(TEMPLATEPATH."/topbox.php");?>


<div id="content-single">
            <div id="content-title-single"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a><?php the_post_thumbnail(); ?>
            <div class="meta-single">
                <p>نویسنده: <?php the_author();?></p>
                <p>تاریخ انتشار: <?php the_time('y/m/d')?></p>
                <p>نظرات: <?php comments_popup_link(); ?></p>
                <p><?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> </p>
            </div>
            </div>
            <div id="content-matlab-single">
                <?php the_content();?>
            </div>
            <a href="https://t.me/epicmine">
            <div id="tlg"></div>
            </a>
            </div>
            <div id="random-post">
        <?php echo bistscript_more_from_cat( 'مطالب مرتبط:' ); ?>        
            </div>
            <div id="content-author">
                
    <div id="author-info">
            <div id="author-image">
                <a href="<?php the_author_meta('user_url'); ?>"><?php echo get_avatar( get_the_author_meta('user_email'), '80', '' ); ?></a>
            </div>   
            <div id="author-bio">
                <h4>درباره نویسنده : <?php the_author_link(); ?></h4>
                <p><?php the_author_meta('description'); ?></p>
            </div>
            </div>


            </div>
            <div id="content-com">
                <?php comments_template(); // Get wp-comments.php template ?>
            </div>

<?php get_footer();?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@cloudgamer

تو این کدهایی که پیوست کردید من حلقه ای برای چاپ کانتنت مقاله نمیبینم.

شما باید برای نمایش محتوای پست ها حلقه بزیند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این محتوای فایل content.php 

<div id="content">
            <div id="content-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></div>
            <div id="content-img"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
            <div id="content-matlab">
                <?php the_excerpt();?>
                <div class="content-menu"></div>
            </div>

            <div id="content-meta">
                <p>نویسنده: <?php the_author();?> | تاریخ انتشار:  <?php the_time('y/m/d')?> | تعداد نظرات:  <?php comments_popup_link(); ?> | <?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> 
                </p>
            </div>

            </div>
 

 

 

ولی اخه مشکل من اینه که وقتی روی حالت localhost درستش میکردم خیلی سالم بود ولی وقتی به هاست منتقل شد خراب شد خیلی از قسمتاش ازجمله این

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، cloudgamer گفته است :

این محتوای فایل content.php 

<div id="content">
            <div id="content-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></div>
            <div id="content-img"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
            <div id="content-matlab">
                <?php the_excerpt();?>
                <div class="content-menu"></div>
            </div>

            <div id="content-meta">
                <p>نویسنده: <?php the_author();?> | تاریخ انتشار:  <?php the_time('y/m/d')?> | تعداد نظرات:  <?php comments_popup_link(); ?> | <?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> 
                </p>
            </div>

            </div>
 

 

 

ولی اخه مشکل من اینه که وقتی روی حالت localhost درستش میکردم خیلی سالم بود ولی وقتی به هاست منتقل شد خراب شد خیلی از قسمتاش ازجمله این

دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که خروجی اشتباه تو لوکال دریافت میکردید. باید بررسی بشه.

ولی الان تو همین فایل هم که من دارم میبینم برای نمایش محتوای پست ها شما از حلقه استفاده نکردید. 

این کد رو جایگزین کنید و تست بگیرید:

<div id="content">
  <?php 
    if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
  ?>
            <div id="content-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></div>
            <div id="content-img"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
            <div id="content-matlab">
                <?php the_excerpt();?>
                <div class="content-menu"></div>
            </div>
            <div class="">
              <?php the_content(); ?>
            </div>
            <div id="content-meta">
                <p>نویسنده: <?php the_author();?> | تاریخ انتشار:  <?php the_time('y/m/d')?> | تعداد نظرات:  <?php comments_popup_link(); ?> | <?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> 
                </p>
            </div>
  <?php
      endwhile; endif;
  ?>
</div>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در ۱ ساعت قبل، m4xs051 گفته است :

دلایل زیادی میتونه وجود داشته باشه که خروجی اشتباه تو لوکال دریافت میکردید. باید بررسی بشه.

ولی الان تو همین فایل هم که من دارم میبینم برای نمایش محتوای پست ها شما از حلقه استفاده نکردید. 

این کد رو جایگزین کنید و تست بگیرید:


<div id="content">
  <?php 
    if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
  ?>
            <div id="content-title"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_title();?></a></div>
            <div id="content-img"><a href="<?php the_permalink();?>"><?php the_post_thumbnail(); ?></a></div>
            <div id="content-matlab">
                <?php the_excerpt();?>
                <div class="content-menu"></div>
            </div>
            <div class="">
              <?php the_content(); ?>
            </div>
            <div id="content-meta">
                <p>نویسنده: <?php the_author();?> | تاریخ انتشار:  <?php the_time('y/m/d')?> | تعداد نظرات:  <?php comments_popup_link(); ?> | <?php the_tags( "برچسب ها: ", " - ", "" ); ?> 
                </p>
            </div>
  <?php
      endwhile; endif;
  ?>
</div>

 

انجام دادم این کار رو کلا پست ها حذف شدن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@cloudgamer

شما یه فایل به اسم single.php درست کنید داخل روت قالب و سپس کد زیر رو داخلش قرار بدید:

<?php 
    if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post();
  ?>
	<div>
      <?php
      	the_content();
      ?>
	</div>
  <?php
      endwhile; endif;
  ?>

خب حالا یکی از نوشته های سایتتون رو باز کنید. باید کانتنت مقاله نمایش داده بشه.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مشکل رو فهمیدم 

مشکل این بود یسری افزونه که رو localhost نصب کردم رو روی هاست نصب نکرده بودم

ممنون از پیگیری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، cloudgamer گفته است :

سلام مشکل رو فهمیدم 

مشکل این بود یسری افزونه که رو localhost نصب کردم رو روی هاست نصب نکرده بودم

ممنون از پیگیری

خوبه ;)

خواهش میکنم.

موفق باشید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم
      حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید
      آدرس سایت
      سپاس

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه
    • توسط bahmanmaleki
      سلام دوستان
      من می خواهم این قطعه کد جاوا اسکریپت رو از قسمت <?php wp_head(); ?> حذفش کنم از بخش هدر سایت
      <script>function loadAsync(e,a){var t=document.createElement("script");t.src=e,null!==a&&(t.readyState?t.onreadystatechange=function(){"loaded"!=t.readyState&&"complete"!=t.readyState||(t.onreadystatechange=null,a())}:t.onload=function(){a()}),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}</script>  
      لطفا راهنمایی کنید من رو چطور مب تونم به کمک functions این کد رو حذف کنم
      افزودنه هم این فعال هست  Yoast SEO Premium
      تشکر