sydvza

مشکل در سایت مپ

30 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده

https://dackeh.com

لطفا کمکم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

 

1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

 

1.png

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

حجمش زیاده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

حجمش زیاده؟

1.71 مگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

1.71 مگ

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

 

error_log

error.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:

define('WP_DEBUG', false);

به

define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:


define('WP_DEBUG', false);

به


define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

تغییر دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

تغییر دادم

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

پاک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

پاک کردم

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

انجام شد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

انجام شد

الان فعاله دیباگ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

الان فعاله دیباگ.

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

غیرفعال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

غیرفعال کردم

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان بنده میخوام افزونه سئو: ووکامرس رو فعال کنم که با خطای زیر مواجه میشم لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو برطرف کنم
      به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.
      Fatal error: Cannot redeclare yoast_wpseo_woocommerce_missing_error() (previously declared in /home/niyazero/public_html/wp-content/plugins/wpseo-woocommerce1/wpseo-woocommerce.php:1374) in /home/niyazero/public_html/wp-content/plugins/wpseo-woocommerce/wpseo-woocommerce.php on line 1384
    • توسط sydvza
      سلام من دوتا لینک دارم میخوام در htaccess ساده کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
      و چکار کنم که بعد تغییر ارور 404 ندهد.
      my-account/dashboard?pagename=upload&type=554
      products/woocommerce-theme/?tab=discussion
      به این شکل ساده بشه
      my-account/dashboard/upload/554
      products/woocommerce-theme/discussion
       
    • توسط rubiksco
      سلام دوستان، وقتتون بخیر.
      بنده به یک مشکل برخوردم توی آپلود عکس توی پنل وردپرسم.
      .
      http://s8.picofile.com/file/8347984068/Untitled.png
      .
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
      تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، اطلاعیه پایین در افزونه یوئست چه معنی داره؟
      با تشکر و سپاس
    • توسط sydvza
      باسلام و عرض ادب.
      من یک قالب دارم که لینک وبلاگ صحیح نیست یعنی باید در قسمت دسته بندی نوشته وبلاگ ایجاد کنم و بعد از تولید هر محتوا تیک دسته بندی وبلاگ بزنم تا بتونم مشاهده کنم محتوا چطور میتونم این مشکل حل کنم؟