sydvza

مشکل در سایت مپ

30 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده

https://dackeh.com

لطفا کمکم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

 

1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

 

1.png

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

حجمش زیاده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

حجمش زیاده؟

1.71 مگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

1.71 مگ

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

 

error_log

error.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:

define('WP_DEBUG', false);

به

define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:


define('WP_DEBUG', false);

به


define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

تغییر دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

تغییر دادم

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

پاک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

پاک کردم

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

انجام شد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

انجام شد

الان فعاله دیباگ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

الان فعاله دیباگ.

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

غیرفعال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

غیرفعال کردم

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MK2
      با سلام
      در یکی از سایت ها مشکلی که داریم اینه که با وجود سئوی مناسب داخلی و حتی خارجی روی یک صفحه و قابل ایندکس بودن در نتایج کلی گو.گل تا صفحه 15 هم نمیاد!!
      اما خود لینک رو که ذکر میکنیم در گوگل وجود داره و در گوگل وبمستر هم مشکلی برای این صفحه ذکر نشده است.
      گاهی اوقات در صفحه 8 ا 10 و گاهی اوقات در صفحه 5 گو.گل میاد ولی اکثر روزها اصلا در نتایج نیست!
      کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
       
      ممنون از همکاری شما
    • توسط mohamadi4439
      سلام دوستان 
      وقت همگی بخیر.
      من یه سوال داشتم 
      من هر دو افزونه معروف سئوسازی را نصب کردم اما مشکلی که دارم اینه تنظیماتش اعمال نمیشه. این بدین معنی هست از داخل پنل وردپرس میشه میشه تنظیمات رو انجام داد و تغییر داد. هم تنظیمات کلی هم برای هر پست. اما تنظیمات اعمال نمی شوند. میخاستم بدونم مشکل کار از کجاست؟
      marinenews.ir
       
      آدرس سایت هست.
       
      ممنونم میشم راهنمایی کنید.
    • توسط naderi
      سلام دوستان
      من سایتمو توی گوگل برای سازگاریش با موبایل تست میکنم اما اسکرین شاتی که بهم نشون میده ناقصه و سایت رو کامل نشون نمیده !
      البته کنارش میزنه که موبایل فرندلی هست سایتت
      مشکل رو کسی میدونه از کجاست و به چه شکل میشه حلش کرد؟
    • توسط zarifsteel
      با سلام
      چگونه میتوانم افزونه سئو سایت را نصب کنم و رتبه سایت را افزایش دهم
    • توسط پویه
      سلام دوستان
      یه چند وقتیه که وقتی وارد گوگل وبمستر میشم میبینم تعداد Valid Pages سایت کم شده و این به مرور زمان اتفاقا افتاد ، به طوری که در تاریخ 4 / 5 / 2019 بیست نه هزار تا ولید پیج داشتم و درست دو ماه بعد یعنی در تاریخ 4 / 7 / 2019 این تعداد به چهارده هزار تا رسیده ، چیزی که در تصویر زیر میتوید ببینید.

      الانم رسیده به ده هزار و این در حالیه که رتبه الکسا و دامین اوتوریتی و پیج اوتوریتی سایت ثابته و ورودی های گوگل هم نسبت به قبل پیشرفت داشته.
      نمیدونم این مورد خوبه یا بد، ولی احتمال 99 درصد خوب نیست، دلیلش رو هم نمیدونم.
      از طرفی تعداد صفحات Excluded سایت هم افزایش داشته که فک کنم این موردم خوب نباشه.
      البته اینم بگم که من قبلا به دلیل کم تجربگی مطالب رو کپی میکردم و الان دارم به مرور زمان حذفشون میکنم اما خب من 100 تا مطلب بیشتر حذف نکردم تا الان ، طبیعی نیست به خاطر 100 تا مطلب یهو 19 هزار ولید پیج کم بشن.
      از دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا...
      ممنون