sydvza

مشکل در سایت مپ

30 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام من 9 خطا دارم در سایت مپم و ایندکسم رو 400 قفل کرده وبسایتم جهت مشاهده

https://dackeh.com

لطفا کمکم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

سلام و درود @sydvza

 

دقیقا گوگل چه ارورهایی داده؟

 

1.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

 

1.png

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

فقط ایندکس سایت مپ بالا میاد نقشه های داخلی صفحه سفیده.

توی روت وردپرس اونجایی که فایل wp-config.php هست فایلی به اسم error_log وجود داره؟

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

حجمش زیاده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

حجمش زیاده؟

1.71 مگ

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

1.71 مگ

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، mehran-b گفته است :

بذارش توی یه فایل txt بعد بفرستش.

 

error_log

error.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:

define('WP_DEBUG', false);

به

define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه اینا مربوط به نقشه نیست.

داخل فایل wp-config.php خط زیر رو:


define('WP_DEBUG', false);

به


define('WP_DEBUG', true);

تغییر بدید.

تغییر دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

تغییر دادم

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

نه هیچ دیباگی نداره.

برگردونید حالت قبل.

نتونستم علت مشکل شما رو پیدا کنم.

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

لطفا دوباره چک کنید کد خراب جایگزین کرده بودم

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

 

در هم اکنون، mehran-b گفته است :

افزونه سوپر کش رو غیرفعال کنید.

پاک کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

پاک کردم

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب دیباگ رو به حالت قبل برگردونید.

انجام شد

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، sydvza گفته است :

انجام شد

الان فعاله دیباگ.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

الان فعاله دیباگ.

بله

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

بله

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب من گفتم غیرفعال کنید.

غیرفعال کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، sydvza گفته است :

غیرفعال کردم

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، mehran-b گفته است :

خوب این 9 تا فروشگاهی که توی دکان ساخته شده رو تک تک برید داخلشون یه دور بروزرسانی کنید.

پاکشون کنم مشکلی نداره؟ چون زیاد مهم نیستن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط farhadpotter
      با سلام
       مشکلی در فروشگاهم وجود داره که خرید مشتریان رو مختل کرده.
      من از قالب بیگ شاپ استفاده می کنم و فروشگاه ووکامرسی دارم.
      در صفحه مربوط به ورود اطلاعات مشتری قبل از پرداخت، آخرین گزینه قبول قوانین سایت هست که باید تیکش زده بشه.
      در همه مرورگرها به جز کروم، تیک پذیرش قوانین درجای درست نمایش داده میشه اما در مرورگر کروم این تیک بیرون صفحه قرار میگیره.
      با هیچ افزونه ای هم نتونستم درستش کنم و تصحیح کدش رو هم بلد نیستم انجام بدم.
      این هم آدرس فروشگاه:
      http://payamesalim.com
      لطفا راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، لطفا راهنمایی کنید که در یک مطلب حجم تمام تصاویر روی هم رفته باید چقدر باشه که بگیم تصاویر در این مطلب یا محتوا سئو شده اند؟
      با تشکر و سپاس
    • توسط sajadszm
      با سلام دوستان
      با استفاده از قالب بازل یک صفحه آماده کردم که در ابتداش ویدیو هست.این ویدیو کنارش یه ضربدر داره که کاربر میتونه ویدیو رو ببنده و پخش نکنه.اما الان ویدیو تو مرورگر کروم به راحتی بسته میشه ولی تو مرورگر فایرفاکس هرچی رو ضربدر کلیک میکنی بسته نمیشه.چکار کنم؟
      این هم تصویرش:
      https://goo.gl/5mLRF2
    • توسط t-51
      سلام لطفا کمک کنید واقعا این مشکل رو مخ هست
      بی بی پرس و بادی پرس و نصب کردم اما اما برگه های ثبت نام و انجمن کلا بالا نمی یاد تو فهرست هم نیست کلا هرچی گشتم.
      نمی دونم مشکل از کجا است اما رو همه قالب ها بالا نمی یان لطفا راهنمایی کنید چه باید کرد ؟

    • توسط hessam
      سلام
      خدمت همه دوستان عرض ادب و احترام دارم.
      دوستان من مدتیه که دچار یه مشکل عجیب شدم. چند وقتیه که نمی تونم افزونه ها رو غیر فعال کنم. روش های جایگزین برای غیر فعال کردن و حذف افزونه ها (مثل تغییر نام و پاک کردن از توی هاست و...) را بلدم. از دوستان متخصص خواهش می کنم که در این خصوص بنده رو یاری کنن تا بتونم افزونه ها رو از داخل وردپرس مثل فبل پاک کنم.
      قبلا از مشارکت شما در بحث و بذل محبتتان کمال تشکر را دارم