• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
fazel graphic

اضافه کردن تاریخ قمری

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

زیر هدر سایتم از این دستور برای نمایش تاریخ امروز استفاده کردم

<?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>

حالا میخوام جلوش بنویسم "مصادف با" بعدش تاریخ قمری رو درج کنم

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من همیشه بصورت زیر وارد میکنم ( البته به همراه کلاس) مثلا:

مصادف با : <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?>

لطفا اساتید ,.... بگویند درسته یا خیر؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

یه توضیحی در مورد این لینکی که دادید بفرمائید

منکه چیزی دستگیرم نشد

من دقیقه یه کد مانند کدی که برای تاریخ شمسی استفاده کردم میخوام

مثلا اینطور : (یکشنبه 1 بهمن 1391 مصادف با 8 ربیع الاول 1435)

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر

ویرایش شده در توسط fazel graphic
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<?php
date_default_timezone_set('UTC');
$time = time();

echo date('l dS F Y h:i:s A', $time);
echo '<br /><br />';

require('I18N/Arabic.php');
$Ar = new I18N_Arabic('Date');

$fix = $Ar->dateCorrection ($time);

echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A',
$time, $fix);
echo '<br /><br />';[/left]


[left] $day = $Ar->date('j', $time, $fix);
$dir = 'I18N/Arabic/Examples/';
echo '<a href="'.$dir.'Moon.php?day='.$day;
echo '" class="ar_link" target=_blank';
echo '>القمر الليلة</a>';
echo '<br /><br />';

$Ar->setMode(2);
echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);
echo '<br /><br />';

$Ar->setMode(3);
echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);
echo '<br /><br />';

$Ar->setMode(4);
echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);
echo '<br /><br />';

$Ar->setMode(6);
echo $Ar->date('l dS F Y h:i:s A', $time);
?>

همشو بذار جایی که می خوای - بعد ببینید کدومش مطابق سلیقتونه و الباقی رو حذف کنید

Sunday 20th January 2013 12:21:31 PM

الأحد 08 ربيع الأول 1434 12:21:31 مساءً

القمر الليلة

الأحد 20 كانون ثاني 2013 12:21:31 مساءً

الأحد 20 يناير 2013 12:21:31 مساءً

الأحد 20 كانون ثاني/يناير 2013 12:21:31 مساءً

الأحد 20 جانفي 2013 12:21:31 مساءً

ویرایش شده در توسط isk
7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسختون

ولی دوست عزیز اینا جواب کارم رو نمیدن

من فقط میخوام اینطور درج کنم (یکشنبه 1 بهمن 1391 مصادف با 8 ربیع الاول 1435)

اینا دیگه خیلی عربیه

با تشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنید

include("GDate.php");

سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:

<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>

GDate.rar

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنید

include("GDate.php");

سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:

<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>

ممنون

درست شد

فقط یه خرده باید کلمات عربیش رو اصلاح کنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط fazel graphic
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی همه دوستان

یه مشکل هست

تاریخ قمری یک روز جلوست

مثلا امروز 9 ربیع الاوله ولی 10 ربیع الاول رو نشون میده

چیکارش کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با خاصیت offset خروجی رو تنظیم کنید. برای مثال :

<?php
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
echo date('H:i').'<br>';//time with date function
$r = time();
echo gmstrftime ("%H:%M", $r+(60*+210));// +Offset
?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با این کد باید چیکار کنم ؟

لطفا توضیح بدید

با تشکر

ویرایش شده در توسط fazel graphic
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت دوستان و اساتید و عذر خواهی از استارتر تاپیک بابت بروزرسانی .

منم یه همچین مشکلی دارم و میخواستم یه چنین فرمتی "امروز: دوشنبه 29 بهمن 1391 - 17 Feb 2013" رو برای تاریخم در نظر بگیرم ، آیا امکانش هست که راهنماییم کنید ؟

متشکرم .

ویرایش شده در توسط dodgy
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام


امروز : <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?> - <?php echo date ('l, j F , Y') ; ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با این کد باید چیکار کنم ؟

لطفا توضیح بدید

با تشکر

به offset نیازی نیست. کافیه خط 32 فایل GDate.php عدد 355 رو به 354 تغییر بدین.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنید

include("GDate.php");

سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:

<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>

نمیودنم چرا من هر کدی به فایل فانکیشنم اضافه میکنم سایت خراب میشه !! چزا !؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیودنم چرا من هر کدی به فایل فانکیشنم اضافه میکنم سایت خراب میشه !! چزا !؟

چند حالت داره:

  • نمیدونید کد چه کار انجام میده
  • یا انکدینگ فایل به هم میریزه
  • یا بستن شرطها یا بلاکها را رعایت نمیشه
  • یا باز و بسته <?php ?>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد یک مشکلی داره اونم اینکه یک روز از تاریخ اصلی جلو تره

و برای حل آن باید

خط 32 فایل GDate.php عدد 355 رو به 354 تغییر داد

ویرایش شده در توسط smp68
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من یه مشکل دارم و اون اینه که این فایل GDate.php رو میزارم مشکل پیش میاد تو کنترل پنل سایت و این ارور رو میده:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zoobinoc/public_html/wp-content/themes/lala/GDate.php:1) in /home/zoobinosite/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایلش رو باز کنید و بصورت Unicode without signature ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام این فایل فقط تاریخ روز رو میده برای اینکه تاریخ کامنت ها درست بشه راه حلی ندارید؟ یا مثلا نمایش تاریخ پست ها؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چطور میشه اعدادش رو به فارسی نشون داد؟

برا من اینجوریه :

امروز جمعه, ۳۱ مرداد , ۱۳۹۳ برابر با 26 شوال 1435

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۱/۱۱/۱ ه‍.ش. at 19:01، Parsa گفته است :

فایل زیر را در پوشه پوسته قرار دهید و با دستور زیر در فایل functions.php آن را لود کنید

 

 

include("GDate.php");

 

سپس به این شکل در پوسته استفاده کنید:

 

 

<?php echo arabicDate('hj: l j F Y ',time()); ?>

 

GDate.rar

سلام وقت بخیر

تابع میلادی بر میگردونه، راه حل ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.