alimelody

به هم ریختن قالب سایتم

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود به همگی دوستان 

آقا من میخواستم یه برگه دلخواه درست کنم و یک کدی بود که باید توی یه فایل php درست میکردم و کپی میکردم توی هاست 

بعد از اینکه کد رو کپی کردم کل قالب سایتم ترکید و همچی به هم ریخته 

حالا من یه بکاپ واسه یکماه پیشمو دارم

چطور میتونم فایلهایی رو کپی کنم که فقط نمای سایتم برگرده به حالت اول

یعنی بازگردانی بکاپ نکنم

ایا راهی داره؟ 

چون نمیخوام مطالب جدید حذف بشن

ممنون میشم کمکم کنید سپاس از لطفتون 

اینم لینک سایتمه

alimelody.ir

ویرایش شده در توسط alimelody
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، alimelody گفته است :

درود به همگی دوستان 

آقا من میخواستم یه برگه دلخواه درست کنم و یک کدی بود که باید توی یه فایل php درست میکردم و کپی میکردم توی هاست 

بعد از اینکه کد رو کپی کردم کل قالب سایتم ترکید و همچی به هم ریخته 

حالا من یه بکاپ واسه یکماه پیشمو دارم

چطور میتونم فایلهایی رو کپی کنم که فقط نمای سایتم برگرده به حالت اول

یعنی بازگردانی بکاپ نکنم

ایا راهی داره؟ 

چون نمیخوام مطالب جدید حذف بشن

ممنون میشم کمکم کنید سپاس از لطفتون 

اینم لینک سایتمه

alimelody.ir

وقت بخیر

فایل رو با چه اسمی داخل سایت آپلود کردین؟

آخرین تغیراتو بفرمایید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

در ضمن شما میتونین بک آپ رو دانلود کنین و قالبتون رو از مسیر wp-content > themes دانلود کنین و داخل مسیر wp-content > themes  آپلود کنین تا مشکلتون رفع بشه

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

فایل رو با چه اسمی داخل سایت آپلود کردین؟

آخرین تغیراتو بفرمایید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

در ضمن شما میتونین بک آپ رو دانلود کنین و قالبتون رو از مسیر wp-content > themes دانلود کنین و داخل مسیر wp-content > themes  آپلود کنین تا مشکلتون رفع بشه

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

درود به شما میلاد عزیز قربون مهربونیت 

این کد رو داخلش کپی کردم

<?php /* Template Name: TestPage */ ?>

اینم اسم فایل گذاشتم 

CustomPageT1.php

این کد بود داداشی 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

درود به شما میلاد عزیز قربون مهربونیت 

این کد رو داخلش کپی کردم

<?php /* Template Name: TestPage */ ?>

اینم اسم فایل گذاشتم 

CustomPageT1.php

این کد بود داداشی 

شما بک آپ قبلی رو دانلود کنین و توی سیسمتون داشته باشین تا چند مورد رو بگم برش گردونین بعد تست کنین

بعد دانلود اطلاع رسانی کنین

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

شما بک آپ قبلی رو دانلود کنین و توی سیسمتون داشته باشین تا چند مورد رو بگم برش گردونین بعد تست کنین

بعد دانلود اطلاع رسانی کنین

موفق باشید

درود به شما فایلو دانلود کردم

سپاس از لطفتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

درود به شما فایلو دانلود کردم

سپاس از لطفتون

فایل style.css  و rtl.css (در صورت موجود بودن)ر و جایگزین کنین سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا ن

منتظر پاسخ شما هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

فایل style.css  و rtl.css (در صورت موجود بودن)ر و جایگزین کنین سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا ن

منتظر پاسخ شما هستم

موفق باشید

درود به شما 

قالب سایت از لحاظ ظاهری مته قبل شد ممنون از کمکتون 

فقط روی هر لینکی کلیک میکنم ارور 404 میزنه

یکی این ارور

The requested URL /playbackshow was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found

اینم یکی دیگه 

The requested URL /category/دانلود-پلی-بک-رایگان/دانلود-پلی-بک-شاد-رایگان/ was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این دوتا متن ارورش بود

ممنون از کمکت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، alimelody گفته است :

درود به شما 

قالب سایت از لحاظ ظاهری مته قبل شد ممنون از کمکتون 

فقط روی هر لینکی کلیک میکنم ارور 404 میزنه

یکی این ارور

The requested URL /playbackshow was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found

اینم یکی دیگه 

The requested URL /category/دانلود-پلی-بک-رایگان/دانلود-پلی-بک-شاد-رایگان/ was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این دوتا متن ارورش بود

ممنون از کمکت

وقت بخیر

وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه

اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید

لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه

اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید

لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین

موفق باشید

درود به شما میلاد جان 

بی‌نهایت سپاسگذارم از لطفت 

من اول یکبار ذخیره پیوند یکتا رو انجام دادم نشد

بعد رفتم فایلی رو که گفتین دلیت کنم دیدم اصن همچین فایلی وجود نداره

اما من مطمئنم که آخرین بار دیده بودم این فایل وجود داشت

از آخرین بکاپی که داشتم فایلو کپی کردم و یکبار دیگه به تنظیمات یکتا رو ذخیره کردم سایت به حالت قبلش برگشت 

واقعا ممنونم از کمکت عالی بود

کارت درسته داداش

آقا فقط یک سوال دیگه اینکه وبمستر بهم ایمیل داده بابت ارور 404 

آیا باید اونجا کاری بکنم (شنیدم بعد از رفع ارور باید یکبار اونجا یه تنظیماتی رو انجام داد تا سایت دوباره ایندکس بشه آیا همچین کاری رو باید انجام داد؟) 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

بی‌نهایت سپاسگذارم از لطفت 

 

وقت بخیر

خواهش میکنم انجام وظیفه بود

در 18 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

آیا باید اونجا کاری بکنم (شنیدم بعد از رفع ارور باید یکبار اونجا یه تنظیماتی رو انجام داد تا سایت دوباره ایندکس بشه آیا همچین کاری رو باید انجام داد؟) 

اگه الان مشکلتون حل شده باشه اونجا همشو تیک بزنین و فیکس رو بزنین تا مجددا بررسی کنه

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

خواهش میکنم انجام وظیفه بود

اگه الان مشکلتون حل شده باشه اونجا همشو تیک بزنین و فیکس رو بزنین تا مجددا بررسی کنه

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

ای وای آقا میلاد منو ببخش داداشی 

درود به شما صبحتون بخیر باشه ایشالا 

آقا من اشتباهی که کردم بعد از اینکه مراحل بالارو انجام دادمو بعد که خواستم سایتو چک کنم، وقتی روی لینکهایی که خراب بودن کلیک کردم و با محض اینکه دیدم هدر سایتم اومد دیگه یکم چک نکردم و تند تند اومدم به شما پیام دادم 

الان سایتمو چک کردم دیدم متوجه شدم که مطالب سایتم که با نوشته منتشر کردم باز نمیشه 

هر برگه‌ای که منتشر کردم و کلیک میکنم باز میشه 

ولی نوشته ها متاسفانه باز نمیشن

 به این صورت هستش که وقتی روی یک لینک کلیک میکنم تا مطلب بصورت کامل باز بشه این اتفاق نمیوفته و انگار که مثلا من لینک دسته ‌‌ها رو باز کردم (يعنی دقیقا به صورت یک لیست باز میشه که زمانی که من روی لینک یک دسته کلیک میکنم یه همچین لیستی باید باز بشه و دقیقا آدرس لینکی که کلیک میکنم آدرس مطلبی هستش که منتشر کردم ولی مطلب و یا نوشته ای اصلا باز نمیشه) 

ببخش منو خیلی اذیتت کردم و ایشالا بشه برات جبران کنم

واقعا ممنونم از کمکت

اگه وقتشو داشتی کمکم میکنی داداشی 

البته دیگه ارور 404 نمیزنه 

یکدنیا سپاس از لطفت 

اینم بگم یه بکاپم دارم البته مال زمانیه که سایتم به هم ریخته گفتم شاید به درد بخوره یادآوری کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، alimelody گفته است :

ای وای آقا میلاد منو ببخش داداشی 

درود به شما صبحتون بخیر باشه ایشالا 

آقا من اشتباهی که کردم بعد از اینکه مراحل بالارو انجام دادمو بعد که خواستم سایتو چک کنم، وقتی روی لینکهایی که خراب بودن کلیک کردم و با محض اینکه دیدم هدر سایتم اومد دیگه یکم چک نکردم و تند تند اومدم به شما پیام دادم 

الان سایتمو چک کردم دیدم متوجه شدم که مطالب سایتم که با نوشته منتشر کردم باز نمیشه 

هر برگه‌ای که منتشر کردم و کلیک میکنم باز میشه 

ولی نوشته ها متاسفانه باز نمیشن

 به این صورت هستش که وقتی روی یک لینک کلیک میکنم تا مطلب بصورت کامل باز بشه این اتفاق نمیوفته و انگار که مثلا من لینک دسته ‌‌ها رو باز کردم (يعنی دقیقا به صورت یک لیست باز میشه که زمانی که من روی لینک یک دسته کلیک میکنم یه همچین لیستی باید باز بشه و دقیقا آدرس لینکی که کلیک میکنم آدرس مطلبی هستش که منتشر کردم ولی مطلب و یا نوشته ای اصلا باز نمیشه) 

ببخش منو خیلی اذیتت کردم و ایشالا بشه برات جبران کنم

واقعا ممنونم از کمکت

اگه وقتشو داشتی کمکم میکنی داداشی 

البته دیگه ارور 404 نمیزنه 

یکدنیا سپاس از لطفت 

اینم بگم یه بکاپم دارم البته مال زمانیه که سایتم به هم ریخته گفتم شاید به درد بخوره یادآوری کردم

وقت بخیر

لطفا پوشه ی تم رو دوباره آپلود کنین ببینین درست میشه یا نه

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Jamal Poosti
      سلام خسته نباشید من میخواستم ی سایت مشابه lynda یا فرانش بسازم ولی خب نمیدونم از چه افزونه یا قالبی استفاده کنم لطفا اساتید راهنمایی فرمایید.
    • توسط M a H D i
      باسلام و احترام
       
      من دنبال یک سایتی مثل سایت godui بودم که ایکن هایی به همراه انیمیشن درونش داشته باشه تا ازش الگو بگیرم
      اگر کسی میشناسته لطفا معرفی کنه
      به عنوان نمونه مثلا سایت تامین اجتماعی (البته برای تامین اجتماعی انیمیشن نداره!)
      https://www.tamin.ir
      باتشکر از شما

    • توسط macse
      سلام
      خواستم از این طریق قالب پینکوب رو که با الهام از سایت های Pinterest و Unsplash و برخی سایت های مشابه دیگه طراحی شد رو خدمتتون معرفی کنم در ضمن این قالب رایگان و متن باز هستش (بدون متن کپی رایت و... البته اگر من رو بعنوان طراح ذکر کنید خوشحال می شم )
      می تونید از گیت هاب دانلودش کنید و اگر مایل بودید توسعش بدید: https://github.com/qasedak/Pinkoob/releases
      خوشحال میشم اگر باگ یا مشکلی وجود داشت با من برای حل در میان بگذارین.
      برخی امکانات قالب پینکوب
      کاملا واکنشگرا هماهنگی کامل با اصول سئو کاملا قابل شخصی سازی متن باز و تحت مجوز MIT امکان مدیریت تبلیغات (Adsense) و بنر ها امکان تغییر پویا استایل براساس ساعات شبانه روز (استایل شب و روز) امکانات انتخاب استایل ثابت برای قالب (فقط شب یا روز) امکان انتخاب تصویر متخب روز برای نمایش در صفحه اصلی (تصویر دلخواه/تصویر تصادفی/جدیدترین تصویر) امکان شخصی سازی بخش تصویر روزانه درصفحه اصلی نمایش تصاویر صفحه اصلی براساس لایک ها، بازنشرها، دیدگاه ها و یا تصادفی (در بازه زمانی معین) امکان اتصال به دیدگاه های فیس بوک Infinite Scroll نمایش بصورت لایت باکس امکان نمایش قیمت روی تصاویر برای پست های تبلیغاتی (مانند اینستاگرام) امکان ارسال چندین عکس دریک پست (مانند اینستاگرام) امکان زمانبندی پاکسازی رسانه هایی که پست یا آلبوم آنها توسط کاربر پاک شده اند امکان ایجاد یک وبلاگ در کنار شبکه اجتماعی پشتیبانی از افزونه های WP Super cache، Exifography، WP Social Login، WP-Postratings دسته بندی تصاویر بر اساس رنگبندی سیستم جستجو همراه با فیلتر های مختلف و امکان جستجو میان کاربران برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند امکان ویرایش دیدگاه برای کاربران پشتیبانی از آپلود ویدیو با فرمت های مختلف (mp4, ogg, webm) بخاطر سپردن آخرین آلبوم مورد استفاده قرار گرفته توسط کاربر امکان افزون تگ با فشردن کلید فاصله بجای استفاده از کاما برای جدا کردن تگ ها امکان تعیین آلبوم پیشفرض برای کاربران نمایش تصاویر مرتبط بر اساس تگ امکان آپلود تصاویر با استفاده از آدرس آنها در وب بصورت مستقیم بسیار کم حجم (۲.۵ مگابایت)
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم اینه من اخیرا کار روی یک قالبی رو شروع کردم که خب سایت سازنده اش اونو میفروخت ولی من توی یک سایت ایرانی اونو به صورت رایگان گرفتم. فک کنم یه جورایی کرکش کردن
      مشکلی که الان دارم اینه که توی کد سایتم اسم اون سایت فارسی دائما دیده میشه. متاسفانه به خاطر قوانین انجمن نمیتونم نه اسم قالب رو بیارم نه اسم سایت فارسی رو.
      حالا من برای مثال اسم اون سایت فارسی رو میگم "فلان پرس". مثلا اگه توی inspect به فونت متن هام نگاه می کنم اسم فونت رو نوشته "folanpress b Yekan"
      از این موارد بسیار توی قالبم هست و هر روز دارم تو جاهای بیشتر اسمشون رو میبینم.
      چجوری می تونم این اسم رو حذف کنم یا به نظرتون اصلا قالبم رو عوض کنم؟
      این مسئله رو برای چی اون سایت فارسی انجام داده روی Rank سایت خودش تاثیر داره؟
       
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر