alimelody

به هم ریختن قالب سایتم

12 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود به همگی دوستان 

آقا من میخواستم یه برگه دلخواه درست کنم و یک کدی بود که باید توی یه فایل php درست میکردم و کپی میکردم توی هاست 

بعد از اینکه کد رو کپی کردم کل قالب سایتم ترکید و همچی به هم ریخته 

حالا من یه بکاپ واسه یکماه پیشمو دارم

چطور میتونم فایلهایی رو کپی کنم که فقط نمای سایتم برگرده به حالت اول

یعنی بازگردانی بکاپ نکنم

ایا راهی داره؟ 

چون نمیخوام مطالب جدید حذف بشن

ممنون میشم کمکم کنید سپاس از لطفتون 

اینم لینک سایتمه

alimelody.ir

ویرایش شده در توسط alimelody
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، alimelody گفته است :

درود به همگی دوستان 

آقا من میخواستم یه برگه دلخواه درست کنم و یک کدی بود که باید توی یه فایل php درست میکردم و کپی میکردم توی هاست 

بعد از اینکه کد رو کپی کردم کل قالب سایتم ترکید و همچی به هم ریخته 

حالا من یه بکاپ واسه یکماه پیشمو دارم

چطور میتونم فایلهایی رو کپی کنم که فقط نمای سایتم برگرده به حالت اول

یعنی بازگردانی بکاپ نکنم

ایا راهی داره؟ 

چون نمیخوام مطالب جدید حذف بشن

ممنون میشم کمکم کنید سپاس از لطفتون 

اینم لینک سایتمه

alimelody.ir

وقت بخیر

فایل رو با چه اسمی داخل سایت آپلود کردین؟

آخرین تغیراتو بفرمایید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

در ضمن شما میتونین بک آپ رو دانلود کنین و قالبتون رو از مسیر wp-content > themes دانلود کنین و داخل مسیر wp-content > themes  آپلود کنین تا مشکلتون رفع بشه

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 دقیقه قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

فایل رو با چه اسمی داخل سایت آپلود کردین؟

آخرین تغیراتو بفرمایید تا دقیق تر راهنماییتون کنم

در ضمن شما میتونین بک آپ رو دانلود کنین و قالبتون رو از مسیر wp-content > themes دانلود کنین و داخل مسیر wp-content > themes  آپلود کنین تا مشکلتون رفع بشه

اگر سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

درود به شما میلاد عزیز قربون مهربونیت 

این کد رو داخلش کپی کردم

<?php /* Template Name: TestPage */ ?>

اینم اسم فایل گذاشتم 

CustomPageT1.php

این کد بود داداشی 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

درود به شما میلاد عزیز قربون مهربونیت 

این کد رو داخلش کپی کردم

<?php /* Template Name: TestPage */ ?>

اینم اسم فایل گذاشتم 

CustomPageT1.php

این کد بود داداشی 

شما بک آپ قبلی رو دانلود کنین و توی سیسمتون داشته باشین تا چند مورد رو بگم برش گردونین بعد تست کنین

بعد دانلود اطلاع رسانی کنین

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

شما بک آپ قبلی رو دانلود کنین و توی سیسمتون داشته باشین تا چند مورد رو بگم برش گردونین بعد تست کنین

بعد دانلود اطلاع رسانی کنین

موفق باشید

درود به شما فایلو دانلود کردم

سپاس از لطفتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

درود به شما فایلو دانلود کردم

سپاس از لطفتون

فایل style.css  و rtl.css (در صورت موجود بودن)ر و جایگزین کنین سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا ن

منتظر پاسخ شما هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

فایل style.css  و rtl.css (در صورت موجود بودن)ر و جایگزین کنین سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل میشه یا ن

منتظر پاسخ شما هستم

موفق باشید

درود به شما 

قالب سایت از لحاظ ظاهری مته قبل شد ممنون از کمکتون 

فقط روی هر لینکی کلیک میکنم ارور 404 میزنه

یکی این ارور

The requested URL /playbackshow was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found

اینم یکی دیگه 

The requested URL /category/دانلود-پلی-بک-رایگان/دانلود-پلی-بک-شاد-رایگان/ was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این دوتا متن ارورش بود

ممنون از کمکت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 13 ساعت قبل، alimelody گفته است :

درود به شما 

قالب سایت از لحاظ ظاهری مته قبل شد ممنون از کمکتون 

فقط روی هر لینکی کلیک میکنم ارور 404 میزنه

یکی این ارور

The requested URL /playbackshow was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Not Found

اینم یکی دیگه 

The requested URL /category/دانلود-پلی-بک-رایگان/دانلود-پلی-بک-شاد-رایگان/ was not found on this server.

 

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

این دوتا متن ارورش بود

ممنون از کمکت

وقت بخیر

وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه

اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید

لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین

موفق باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

وارد تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا بشین سپس در اون قسمت روی ذخیره کلیک کنید سپس بررسی کنین ببینین مشکلتون حل شد یا نه

اگرم با اون کار مشکلتون حل نشد محتوای فایل اچ سی اکسس رو پاک کنین سپس دوباره در مسیر تنظیمات عمومی > پیوند های یکتا دوباره روی ذخیره کلیک کنید و مجددا بررسی کنید

لطفا قبل این عملیات فایل بک آپ تهیه کنین

موفق باشید

درود به شما میلاد جان 

بی‌نهایت سپاسگذارم از لطفت 

من اول یکبار ذخیره پیوند یکتا رو انجام دادم نشد

بعد رفتم فایلی رو که گفتین دلیت کنم دیدم اصن همچین فایلی وجود نداره

اما من مطمئنم که آخرین بار دیده بودم این فایل وجود داشت

از آخرین بکاپی که داشتم فایلو کپی کردم و یکبار دیگه به تنظیمات یکتا رو ذخیره کردم سایت به حالت قبلش برگشت 

واقعا ممنونم از کمکت عالی بود

کارت درسته داداش

آقا فقط یک سوال دیگه اینکه وبمستر بهم ایمیل داده بابت ارور 404 

آیا باید اونجا کاری بکنم (شنیدم بعد از رفع ارور باید یکبار اونجا یه تنظیماتی رو انجام داد تا سایت دوباره ایندکس بشه آیا همچین کاری رو باید انجام داد؟) 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 17 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

بی‌نهایت سپاسگذارم از لطفت 

 

وقت بخیر

خواهش میکنم انجام وظیفه بود

در 18 دقیقه قبل، alimelody گفته است :

آیا باید اونجا کاری بکنم (شنیدم بعد از رفع ارور باید یکبار اونجا یه تنظیماتی رو انجام داد تا سایت دوباره ایندکس بشه آیا همچین کاری رو باید انجام داد؟) 

اگه الان مشکلتون حل شده باشه اونجا همشو تیک بزنین و فیکس رو بزنین تا مجددا بررسی کنه

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 4 ساعت قبل، miladalizadeh گفته است :

وقت بخیر

خواهش میکنم انجام وظیفه بود

اگه الان مشکلتون حل شده باشه اونجا همشو تیک بزنین و فیکس رو بزنین تا مجددا بررسی کنه

سوالی داشتید بپرسید بنده پاسخگو هستم

موفق باشید

ای وای آقا میلاد منو ببخش داداشی 

درود به شما صبحتون بخیر باشه ایشالا 

آقا من اشتباهی که کردم بعد از اینکه مراحل بالارو انجام دادمو بعد که خواستم سایتو چک کنم، وقتی روی لینکهایی که خراب بودن کلیک کردم و با محض اینکه دیدم هدر سایتم اومد دیگه یکم چک نکردم و تند تند اومدم به شما پیام دادم 

الان سایتمو چک کردم دیدم متوجه شدم که مطالب سایتم که با نوشته منتشر کردم باز نمیشه 

هر برگه‌ای که منتشر کردم و کلیک میکنم باز میشه 

ولی نوشته ها متاسفانه باز نمیشن

 به این صورت هستش که وقتی روی یک لینک کلیک میکنم تا مطلب بصورت کامل باز بشه این اتفاق نمیوفته و انگار که مثلا من لینک دسته ‌‌ها رو باز کردم (يعنی دقیقا به صورت یک لیست باز میشه که زمانی که من روی لینک یک دسته کلیک میکنم یه همچین لیستی باید باز بشه و دقیقا آدرس لینکی که کلیک میکنم آدرس مطلبی هستش که منتشر کردم ولی مطلب و یا نوشته ای اصلا باز نمیشه) 

ببخش منو خیلی اذیتت کردم و ایشالا بشه برات جبران کنم

واقعا ممنونم از کمکت

اگه وقتشو داشتی کمکم میکنی داداشی 

البته دیگه ارور 404 نمیزنه 

یکدنیا سپاس از لطفت 

اینم بگم یه بکاپم دارم البته مال زمانیه که سایتم به هم ریخته گفتم شاید به درد بخوره یادآوری کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، alimelody گفته است :

ای وای آقا میلاد منو ببخش داداشی 

درود به شما صبحتون بخیر باشه ایشالا 

آقا من اشتباهی که کردم بعد از اینکه مراحل بالارو انجام دادمو بعد که خواستم سایتو چک کنم، وقتی روی لینکهایی که خراب بودن کلیک کردم و با محض اینکه دیدم هدر سایتم اومد دیگه یکم چک نکردم و تند تند اومدم به شما پیام دادم 

الان سایتمو چک کردم دیدم متوجه شدم که مطالب سایتم که با نوشته منتشر کردم باز نمیشه 

هر برگه‌ای که منتشر کردم و کلیک میکنم باز میشه 

ولی نوشته ها متاسفانه باز نمیشن

 به این صورت هستش که وقتی روی یک لینک کلیک میکنم تا مطلب بصورت کامل باز بشه این اتفاق نمیوفته و انگار که مثلا من لینک دسته ‌‌ها رو باز کردم (يعنی دقیقا به صورت یک لیست باز میشه که زمانی که من روی لینک یک دسته کلیک میکنم یه همچین لیستی باید باز بشه و دقیقا آدرس لینکی که کلیک میکنم آدرس مطلبی هستش که منتشر کردم ولی مطلب و یا نوشته ای اصلا باز نمیشه) 

ببخش منو خیلی اذیتت کردم و ایشالا بشه برات جبران کنم

واقعا ممنونم از کمکت

اگه وقتشو داشتی کمکم میکنی داداشی 

البته دیگه ارور 404 نمیزنه 

یکدنیا سپاس از لطفت 

اینم بگم یه بکاپم دارم البته مال زمانیه که سایتم به هم ریخته گفتم شاید به درد بخوره یادآوری کردم

وقت بخیر

لطفا پوشه ی تم رو دوباره آپلود کنین ببینین درست میشه یا نه

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mehdi256
      درود و خدا قوت
      دوستان یه سری سوالات داشتم ممنون میشم پاسخ بدید
      من خوب یه قالبی رو نصب کردم که راضیم از و میخام باهاش کار کنم  ولی خوب بعضی بخش هاشو نمیخام یه یه سری بخش هاش یه تغییر جزئی باید انجام بدم مث رنگ و راست و چپ بودنش .. قالبمم از فارسی پشتیبانی میکنه و چپ چی و راست چین هست فقط بخش هایی از اونن میخام تغییر بدم  مثلا توی نمایش تبلتی یا موبایلیش میخام title  سایت و اون tagline  شو چپ به راست کنم و این جور چیزا این یه سوالمه ...
      و اینکه چطور میشه که بخشی از  کاستومایز کردن تو قالب رو کاری کنیم که توی دسکتاپ یه جور نمایش بده و توی گوشی مثلا یه جور دیگه ؟ اینم سوال دوممه و خیلی مهمه برام ؟
    • توسط rshorche
      سلام دوستان وقتتون بخیر
      یه سایت برای نمایش کد تخفیف دارم 
      میخوام وقتی که یه پست رو ارسال میکنم یه باکس باشه که یه کد تخفیف رو نمایش بده 
      و یه دکمه باشه که هر سایتی که اون کد تخفیف رو ازش گرفتن لینک اون سایت رو بزارم و شخص با کلیک کردن روی دکمه منتقل بشه به اون سایت
      کد تخفیف و سایت رو میخوام به صورت دستی از داخل پنل وردپرس ثبت کنم 
      عکس ضمیمه هم نگاه کنید قسمتی که لازم دارم رو با رنگ مشکی نمایش دادم 
      خیلی ممنون میشم کسی بتونه کمک کنه

    • توسط ahmad25532
      سلام. من دو تا قالب دارم. جفتشون ویژوال کامپوزر رو دارند. آیا امکانش هست که ویژوال کامپوزر رو بخاطر اینکه نسخه ی جدیدتری داره از یه قالب بردارم ببرم قالب دیگه؟
      کلا این افزونه های پولی که داخل قالب ها هستند، فقط روی همون قالب جواب میدن یا نه، میشه برد رو یه قالب دیگه؟
      ممنون
    • توسط shayan.m
      سلام
      وقت بخیر
      دوستان عزیز مشاهده وب سایت میهن وردپرس کنید در قسمت فوتر وب سایت میهن وردپرس یک قسمت هست با نام اجتماعی باشیم می خواهم با توجه به تصویر زیر و اون سایت دقیق دقیق و مثل تصویر زیر انجام بدید من کد نویسی بلد نیستم یکی از دوستان لطفا بهم کدش بده و بگه کجا قرار بدم درست کند و بهم بده
      لطفا انجام بدید
      مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی
      مشابه تصویر زیر:

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید