amirmt

لینک شدن سایتم به سایت های خارجی

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟

ادرس وب سایته خودم: unick.ir

photo_2018-10-11_06-33-45.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

این افزونه رو امتحان کن شاید بهت کمک کنه در غیر این صورت باید وقت بذاری و فایل های وردپرست رو با فایل اورجینال جایگزین کنی در مورد پلاگین ها و قالبت هم باید فایل هات چک کنی... توجه کن که از افزونه ها و قالب های نال به هیچ وجه استفاده نکنی... حتی متاسفانه برخی قالب های فارسی شده که فروشی هم هستن آلوده هستن...

https://www.wordfence.com/

ویرایش شده در توسط macse
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );  
    • توسط Sitecheckup
      سلام
      وب سایت وردپرسی من بعد از مدتی هک شده و بعضی اوقات به یک ادرس دیگه ریدایرکت میشه و وقتی توی سرچ کنسول فچ میکنم میزنه که ریدایرکت شده به فلان آدرس
      حالا میخام بدونم که این مشکل رو چجوری میتونم حل کنم و بدونم دستور ریدایرکت کدوم قسمت قرار گرفته
      ممنون
    • توسط Mohammaddaw
      سلام خسته نباشید 
      من یک سایت دارم تازه برام ساختنش یعنی تقریبا یک ماهی ازش میگذره با لبتاب کار میکنم با سایتم مشکلی نداره ی بار با گوشی خودم تو گوگل سرچ کردم زدم رو سایت نوشته این سایت خصوصی نیست امکان برداشتن پسورد و رمز ... اینا هسته 
      بعد با یکی دیگه گوشی سرچ کردم همینو نوشته بود ولی با لبتابم خوبه 
      مشکل چیه ؟
      اگ میشه کمکم کنید
    • توسط amir2o16
      با سلام . وب سایتم  توسط یک کد اسکریپت بدافزار به مشکل بر خورده 
      جستجو های زیادی کردم . حتی مجبور شدم پلاگین امنیتی (لایسنس دار ) تهیه کنم . اما مشکلم رفع نشد . با هاستینگمم تماس گرفتم اما کد مخربی رو نتونستن پیدا کنم . مشکل اصلیه من اینه که گوگل اد وورز بهم ارور میده و میگه ویروس داری . کلی هم سرچ کردم حتی مجبور شدم فایلاها و دیتابیس هاستمو به کلی پاک کنم. اما بازم به مشکل میخورم . از گوگل وب مستر هم نتونستم مشکلمو بر طرف کنم
      توضیحات بیشتر راجب نوع بد افزاری که داخل وب سایتمه = https://sitecheck.sucuri.net/results/ir-blumen.com
      اسکریپی که فایل هرز داخلشه اما نمیتونم مکانشو پیدا کنم  : <script type='text/javascript' src='https://stats.startreceive.tk/script.js?pr=1'>
      - اگه امکانش هست کمکم کنید . ممنونم
       
      تصویر ارور گوگل اد وورزو ضمیمه کردم