amirmt

لینک شدن سایتم به سایت های خارجی

2 پست در این موضوع قرار دارد

سلام سایت من چند وقتیه مورده حمله قرار گرفته و وقتی میخوام وارد سایت بشم به سایت های خارجی لینک میشه. اینترنت و زیر رو کردم یه سایت گیرم اوردم به ادرس sucuri.net سایتم رو دادم چک کنه و یه لیست از فایل هایی که مشکل داره رو گفت گه یه اسکرین ازش پیوند کردم. اکثره فایل ها هم jquery هستش که به مشکل خورده کسی میتونه کمکم کنه تا این کد ها ترمیم بشه یا حداقل راهنماییم کنه؟؟

ادرس وب سایته خودم: unick.ir

photo_2018-10-11_06-33-45.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

این افزونه رو امتحان کن شاید بهت کمک کنه در غیر این صورت باید وقت بذاری و فایل های وردپرست رو با فایل اورجینال جایگزین کنی در مورد پلاگین ها و قالبت هم باید فایل هات چک کنی... توجه کن که از افزونه ها و قالب های نال به هیچ وجه استفاده نکنی... حتی متاسفانه برخی قالب های فارسی شده که فروشی هم هستن آلوده هستن...

https://www.wordfence.com/

ویرایش شده در توسط macse
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط gust
      سلام دوستان من یه مشکلی دارم قالب Entrada نصب شده و الان میخوام افزونه اضافه کنم یا ویرایش کنم با اینکه ادمینم امکانش نیست دسترسی به هاستم دارم منتهی اونجام چیزی پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنید
    • توسط armantta
      افزونه نوتیفیکیشن ONESIGNAL بعد شروع تحریما اومده آی پی ایران رو بن کرده. میخواستم بدونم راهی برای دور زدن این بن هست یا خیر؟ الان اگر با فیلترشکن وارد شه کسی آیکون نوتیفیکیشن رو میبینه و اگر بدون فیلترشکن وارد شه، آیکون نوتیفیکیشن رو نمیبینه
      یکی از راه هایی که به ذهنم میرسه تغییر آی پی کاربرانی هست که وارد سایت میشن. یا اینکه چک آی پی رو غیرفعال کنم. ولی نمیدونم این دوتارو چجوری انجام بدم
    • توسط amirmt
      سلام و عرض ادب هنگامی که سایتم و میخوام باز کنم و ادرسش رو سرچ میکنم یه صفحه سفید باز میشه که این اخطار رو میده 
      Parse error: syntax error, unexpected 'text' (T_STRING) in /home/unickir/public_html/wp-includes/class-oembed.php on line 461
      کسی میدونه مشکل کجاست و کمک کنه
      ادرس سایت}: www.unick.ir
    • توسط shayan
      سلام و درود خدمت اساتید گرام
      من یه چیزی تو ذهنم هست نمیدونم جواب میده یا خیر
      <div class="g-before-after" id="RF"><img src="img/1.jpg" data-aftersrc="img/2.jpg"></div> میخوام یه دستوری نوشته بشه تا بعد از گذشت فرضا 100 ثانیه و با افکت فید به صورت همزمان "img/1.jpg" و "img/2.jpg" تبدیل بشن به "img/3.jpg" و "img/4.jpg"
       
      تقریبا مشابه یک اسلایدر عمل کنن با این تفاوت صرفا و صرفا  src ها تغییر کنه نه محموعه این خط div که نوشتم
      آیا امکانپذیر هست؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی من با تابع addclass در جی کوئری به مشکل خوردم. می خوام کلاس buy-butt رو به یک تگ a خاص اضافه کنم اما جواب نمیده!؟
      $( ".package-info .textwidget p a" ).addClass( "buy-butt" );