Negar7

کدنویسی html برای قالب وردپرس

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام ممنون میشم دوستان برنامه نویس کمک کنند

من دارم یه قالب html می نویسم فایل های بوت استرپ و ... هم به کدم اضافه کردم اما سوال من اینجاست که چطور میتونم یه باکس در html  تعریف کنم؟ یه باکس که کل فوتر رو پوشش بده و مربع سفید رنگ بندازه زیر فوتر

متوجه منظورم شدید که انشاالله؟ :(

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، davoodjafari گفته است :

سلام 

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید؟

ببینید من دارم روی فوتر کار میکنم، فوتر من هیچ بک گراندی نداره، این خیلی بده، سه تا ویجت براش تعریف کردم و کدنویسی کردم، یعنی فوترم سه بخش داره، حالا میخوام تمام این بخش ها برن توی یه باکس که بتونم اون باکس رو color سفید بدم، (یعنی یه کادر کلی برای فوتر)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

ببینید من دارم روی فوتر کار میکنم، فوتر من هیچ بک گراندی نداره، این خیلی بده، سه تا ویجت براش تعریف کردم و کدنویسی کردم، یعنی فوترم سه بخش داره، حالا میخوام تمام این بخش ها برن توی یه باکس که بتونم اون باکس رو color سفید بدم، (یعنی یه کادر کلی برای فوتر)

می تونید کدهای html فوتر رو بزارید؟

شما می تونید div تعریف به یک id یا class  مثلا  id=footer یا class=footer بعد سه تا ستون رو داخل این div بزارید و در اخر به id  یا class فوتر رنگ بدید


<div id="footer">
  <div>first column</div>
  <div>second column</div>
  <div>third column</div>
</div>

<style>
  #footer {
    width: 100%
    background-color: #ffffff;
  }
</style>

 

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 3 دقیقه قبل، davoodjafari گفته است :

به id  یا class

ممنون

فقط من همه جا class دادم ، آیدی در چه مواقعی استفاده میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در هم اکنون، Negar7 گفته است :

ممنون

فقط من همه جا class دادم ، آیدی در چه مواقعی استفاده میشه؟

مشکلی نداره

id تو هر صفحه باید یکبار باید استفاده بشه.... تو طراحی وب معمولا سکشن هایی که اصلی هستن و یکبار تو هر صفحه استفاده میشه از id استفاده میشه مثل footer , header,sidebar,slider ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

<div class="row footer_box" >
  <div class="col-4">
    ویجت اول 
  </div>
   <div class="col-4">
    ویجت دوم 
  </div>
   <div class="col-4">
    ویجت سوم 
  </div>
</div>

سلام . الان می تونید به footer_box استایل بدید . دقت بفرمایید من بوت استرپ 4 استفاده کردم .

وای مررسی فکر کنم همین درسته، فقط ، خط اول کد نوشتین div class = row اگر اشتباه نکنم بخش دوم که نوشتین footer_box یعنی استایل row ، درسته؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

وای مررسی فکر کنم همین درسته، فقط ، خط اول کد نوشتین div class = row اگر اشتباه نکنم بخش دوم که نوشتین footer_box یعنی استایل row ، درسته؟ 

row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ  اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند  تو بوت استرپ 4

و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

row از کلاس های تعریف شده بوت استرپ  اگه row نزارید سه باکس داخلی کنار هم قرار نمی گیرند  تو بوت استرپ 4

و برای اینکه ی استایل اختصاصی بدید ی کلاس اضافه کردم تا بتونید استایل دلخواه بدید

بله کاملا متوجه شدم ، مرسی از زمانی که گذاشتید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

بله کاملا متوجه شدم ، مرسی از زمانی که گذاشتید

خواهش می کنم .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 5 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

خواهش می کنم .

موفق باشید .

ببخشید من اینکارو هم کردم اما تغیری حاصل نشد

کد html من

<div class="row backfoot">

 

کد css من

.row .backfoot{
  background: #fff;
  width: 100%;
  height: 100px;
}

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 21 دقیقه قبل، Negar7 گفته است :

ببخشید من اینکارو هم کردم اما تغیری حاصل نشد

کد html من


<div class="row backfoot">

 

کد css من


.row.backfoot{
  background: #fff;
  height: 100px;
}

به این صورت باید استایل بدید

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی سادس:

https://www.w3schools.com/howto/howto_css_shapes.asp

در ضمن به کمک تعریف border و box-shadow و... می تونی زیباش کنی.

یکم سرچ کنی کلی نمونه هست تو نت با نگاه کردن به کد های دیگران می تونی خیلی زودتر طراحی رو یاد بگیری

موفق باشی :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/15/2018 at 19:42، Mirrajabi گفته است :

 

 

در در 10/15/2018 at 20:10، macse گفته است :

خیلی سادس:

https://www.w3schools.com/howto/howto_css_shapes.asp

در ضمن به کمک تعریف border و box-shadow و... می تونی زیباش کنی.

یکم سرچ کنی کلی نمونه هست تو نت با نگاه کردن به کد های دیگران می تونی خیلی زودتر طراحی رو یاد بگیری

موفق باشی :)

ممنون از کمکتون دوستان

فقط یه سوال من توی کدهام یه row تعریف میکنم

بعد مثلا col-12

اینجوری یه کادر 12 ستونی بهم میده که محدوده

مثلا اگه بخوام قسمت سفیدی زیر header و منو تمام عرض باشه (یعنی بی نهایت) ولی محتوا توی همون کادر col-12 قرار بگیره

باید چه کار کنم؟

:rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بر اساس ترتیب اون div (یا nav) که استفاده کردید و اولویت داره رو بهش پس زمینه سفید بدید

<div style="background-color:#fff; width: 100%;">
  <div>
    .
    .
    .
  </div>
</div>

کدتون رو قرار می دادین راحت تر میشد توضیح داد. موفق باشید

ویرایش شده در توسط macse
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری