yahya

سلام-کسی میدونه چجوری باید بخش نظرات تو سایت درست کرد؟

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من از یه قالب استفاده میکنم که فایل comment.php ندارو و از پیشفرض بهره میبره!

اما خلیی بهم ریخته میشه نگاه کنید:

http://www.chareha.ir/1391/11/01/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-abyss-the-wraiths-of-eden-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc/

کسی نمیدونه باید چیکار کنم !!!!

فقط در حد خیلی ساده نظرت کاربران زیرشم اکست باکس برای نظر دادن

helpppppppppppp

دو نقطه دی :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در style.css


.right {
text-align: center;
}

به


.right {
text-align: right;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ساخت بخش نظرات بخش آموزش را جستجو کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

isk

در style.css


.right {
text-align: center;
}

به


.right {
text-align: right;
}

کاری که گفتید رو انجام دادم ولی تغییری صورت نگرفت لطفا راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا هنوز انجام ندادید - اگر هم دادید یه جای دیگه رو دادید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه آقا هنوز انجام ندادید - اگر هم دادید یه جای دیگه رو دادید

اقا من یه فایل comments.php گیر اورم یکم باز بهتر نمیونی چیکار یکم بهتر شه!!!!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این تاپیک رو بخون کمکت میکنه :

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oonchiye
      سلام
      تنظیمات مربوط به افزونه رو انجام دادم برگه ها موجود هستش 
      شرت کد های مربوط هم درسته 
      فقط وقتی دکه پرداخت رو میزنی صفحه تسویه حساب فقز اسم برگه رو میاره 
      مینویسه check uot فقط
      چیکار کنم خیلی لازم دارم 
    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500