• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
hmt51379

مشکل در افزودن قابلیت ابزارک به پوسته

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان من با توجه به این اموزش http://forum.wp-pars...بزارک-به-پوسته/خواستم این کارو بکنم اما ارور زیر و میده

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home2/esfahan2/public_html/wp-content/themes/Patoghu-WP/functions.php on line 732

ممنون میشم اگر کمکم بکنید اینم کد

functions


http://pastebin.ca/2305465

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در خط 687 کد <?php رو حذف کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در خط 687 کد <?php رو حذف کنید.

سلام ممن.ن دوست عزیز ولی تو خط 687 این کدموجود نیست که بخوام حدفش کنم

کدارو تو notepad اپلود کردم

fun.txt

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از خط 732 حذف کنید از پایین بشمرید سه خط

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از خط 732 حذف کنید از پایین بشمرید سه خط

سلام

ممنون دوست عزیز بایت راهنماییت اون کد و حذف کردم اما صفحه میریزه بهم همه حروفا میریزه بهم اینا رو بالای صفحه نمایش میده

http://pastebin.ca/2305871

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از این فایل استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه :

fun.txt

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از این فایل استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه :

fun.txt

سلام

ممنون از جوابتون ولی درست نشد ارور زیرو میده

Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home2/esfahan2/public_html/wp-content/themes/Patoghu-WP/functions.php on line 491

بعد الان هرتغییری تو functions میدم باز همین ارورو میده حتی بعد ازین که کدای قبل از تغییرات بود و دوباره گذاشتم باز همین ارورو داد مجبور شدم فایل notepad functionsکه قبل از تغییرات از تو ftp ورداشته بودم دوباره انتقال بدم جایگزین کنم اینطوری ارور نداد دیگه

ممنون میشم کمک کنی مشکل حل بشه بتونم ابزارک اضافه کنم

ویرایش شده در توسط hmt51379
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fun.txt

این فایل را بگذارید و تست کنید تغییرات زیادی در فایل هست که حز تست کردن راهی نمی ماند

در ضمن قبل از هر تغییری در functions.php از نسخه اصلی بک آپ بگیرید

فایل را در نوت پد باز کنید و در فرمت ANSI تغییر نام دهید به functions.php

بعد از آپلود دسترسی فایل را روی 444 قرار دهید و در مواقعی که نیاز به تغییری بود یا افزونه ای ارور داد دسترسیش را پس از اطمینان از سلامت افزونه به 666 تغییر داده و دوباره بعد از نصب به 444 برگردانید

اگر افزونه ای برای نمایش مطالب منتخب دارید احتمال دارد کار نکند این افزونه مشکلی دارد که قبلا در اینمورد بحث شده اما بهتر است غیر فعال و حذفش کنید

بعد الان هرتغییری تو functions میدم باز همین ارورو میده حتی بعد ازین که کدای قبل از تغییرات بود و دوباره گذاشتم باز همین ارورو داد مجبور شدم فایل notepad functionsکه قبل از تغییرات از تو ftp ورداشته بودم دوباره انتقال بدم جایگزین کنم اینطوری ارور نداد دیگه

کش را غیر فعال کنید تا بعد از نهایی شدن سایت هم از کش استفاده نکنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

fun.txt

این فایل را بگذارید و تست کنید تغییرات زیادی در فایل هست که حز تست کردن راهی نمی ماند

در ضمن قبل از هر تغییری در functions.php از نسخه اصلی بک آپ بگیرید

فایل را در نوت پد باز کنید و در فرمت ANSI تغییر نام دهید به functions.php

بعد از آپلود دسترسی فایل را روی 444 قرار دهید و در مواقعی که نیاز به تغییری بود یا افزونه ای ارور داد دسترسیش را پس از اطمینان از سلامت افزونه به 666 تغییر داده و دوباره بعد از نصب به 444 برگردانید

اگر افزونه ای برای نمایش مطالب منتخب دارید احتمال دارد کار نکند این افزونه مشکلی دارد که قبلا در اینمورد بحث شده اما بهتر است غیر فعال و حذفش کنید

کش را غیر فعال کنید تا بعد از نهایی شدن سایت هم از کش استفاده نکنید

ممنون استاد این کد جدیدی که

گزاشتین جایگزین کردم درست شد ممنون

فقط ببخشید من زیاد وارد نیستم میشه راجب این نوع دسترسی 444 و 666 توضیح مختری بدین ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کنترل پنل سایت یا ftp وارد بشید پرمیشن های هر بخش مشخصه روش کلیک کنید تا قابل ویرایش بشه یا روی فایل راست کلیک کنید و پرمیشن را انتخاب کنید و اعداد را به ترتیبی که گفته شد جایگزین کنید

0444 هم.ان 444 است و 0666 همان 666

دسترسی 444 اجازه هیچ تغییری به فایل نمی دهد و فقط به سیستم اجازه خواندنش را می دهد

666 اجازه اعمال تغییرات توسط سیستم را به فایل می دهد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کنترل پنل سایت یا ftp وارد بشید پرمیشن های هر بخش مشخصه روش کلیک کنید تا قابل ویرایش بشه یا روی فایل راست کلیک کنید و پرمیشن را انتخاب کنید و اعداد را به ترتیبی که گفته شد جایگزین کنید

0444 هم.ان 444 است و 0666 همان 666

دسترسی 444 اجازه هیچ تغییری به فایل نمی دهد و فقط به سیستم اجازه خواندنش را می دهد

666 اجازه اعمال تغییرات توسط سیستم را به فایل می دهد

ممنون دوست عزیز پیداش کردم خیلی لطف کردید

من الان با اموزشی که بود http://forum.wp-pars...بزارک-به-پوسته/

کارهارو انجام دادم ابزارک های در دسترسم داخل سیدبار گذاشتم ولی توی سایت نشون داده نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید چطور میتونم این تغییرات تو صفحه سایت ببینم و ابزارکایی که تو سیدبار گزاشتم تو سایت اجرا بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خطایی میده؟ کد لازم نمایش رو در پوسته قرار دادید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا داخل سایت کد فراخوانی هم برایش گذاشتید یا خیر

اگر یک ابزارک بود و نام خاصی رویش نگذاشته بودید باید در محلی که قرار است دیده شود کد


<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar() ) : else : ?>
<?php endif; ?>

قرار دهید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه خطایی نمیده این کدم که برای نمایش تو پوسته گذاشته بودید اونم تو

functions قرار دادم

ولی باز نمایش نداد


<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
|| !dynamic_sidebar('Sidebar1') ) : ?>
<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

کدی که آقا ایمان دادن رو نباید در فانکشن بزارید

باید در پوسته سایتتون در مکانی که میخواید ابزارک نمایش داده بشه بزارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا داخل سایت کد فراخوانی هم برایش گذاشتید یا خیر

اگر یک ابزارک بود و نام خاصی رویش نگذاشته بودید باید در محلی که قرار است دیده شود کد


<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar() ) : else : ?>
<?php endif; ?>

قرار دهید

اصلا داخل سایت کد فراخوانی هم برایش گذاشتید یا خیر

اگر یک ابزارک بود و نام خاصی رویش نگذاشته بودید باید در محلی که قرار است دیده شود کد


<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar() ) : else : ?>
<?php endif; ?>

قرار دهید

ممنون دوست عزیز

درست شد دسته همه دوستان درد نکنه فقط اگه بخوام چندتا ابزارک استفاده کنم چکار باید کرد؟

بعئ من کلا می خوام به انتهای ستون سمت چپه صفحه یه قسمت دیگه اضافه کنم مثلا زیره قسمت دانلود اسان چکار باید کرد

اینم ادرس سایته http://esfahanpatogh.com

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز

درست شد دسته همه دوستان درد نکنه فقط اگه بخوام چندتا ابزارک استفاده کنم چکار باید کرد؟

بعئ من کلا می خوام به انتهای ستون سمت چپه صفحه یه قسمت دیگه اضافه کنم مثلا زیره قسمت دانلود اسان چکار باید کرد

اینم ادرس سایته http://esfahanpatogh.com

باید بجز خواندن مطالبی که جناب پارسا دادند با php و html و css هم بیشتر آشنا بشید

در بخش آموزش مطالب خوبی می یابید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری