mohamad13

دوستونه كردن

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با عرض سلام خدمت دوستان

من با راهنمايي هايي كه تو سايت ها گذاشتن براي دوستونه كردن اقدام كردم ولي جواب نداد و پست هام قاطي شدن، اگه ممكنه يه آموزش براي دوستونه كردن در سطح مبتدي بديد

خيلي ممنون

ویرایش شده در توسط mohamad13
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اين نمونه كد رو ببينيد :

كد css :


#wrap{width:500px; min-height:200px; background-color:#FFF000}
#right{width:60%; min-height:200px; background-color:#FF0000; float:right}
#left{ width:35%; min-height:200px; background-color:#000; float:left}

كد html :


<div id="wrap">
<div id="right">right</div>
<div id="left">left</div>
</div>

توضيح : دو كادري كه قرار هست كنار هم قرار بگيرند , ميبايست درون يك دايو اصلي كه من اسمشو گذاشتم wrap قرار بگيرند.

بعد با float جهت اونها رو تنظيم ميكنيم.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از پاسختون، يعني اگه اين كدها رو تو index و style بزارم كافيه؟ اگه ممكنه جاشون رو هم بگيد

چون من كدهاي زير رو گذاشتم ولي كار نكرد:


<?php $col = 1; ?>
<?php if ($col == 1) echo "<div class=\"row\">"; ?>
<div class="post col<?php echo $col;?>" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<?php if ($col == 1) echo "</div>"; (($col==1) ? $col=2 : $col=1); endwhile; ?>
.row { clear: both; }
.col1 {
width: 350px;
float: right;
padding: 0 10px;
display: inline; }
.col2 {
width: 350px;
float: left;
padding: 0 10px; }

اين هم كدهاي ايندكس من:


<?php get_header(); ?>[/size][/font][/right]



[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<?php
$options = get_option('inove_options');
if (function_exists('wp_list_comments')) {
add_filter('get_comments_number', 'comment_count', 0);
}
?>[/size][/font]
[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<?php if ($options['notice'] && $options['notice_content']) : ?>
<div class="post" id="notice">
<div class="content">
<?php echo apply_filters('the_content', $options['notice_content']); ?>
<div class="fixed"></div>
</div>
</div>
<?php endif; ?>[/size][/font]

[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); update_post_caches($posts); ?>
<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a class="title" href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark"><?php the_title(); ?></a></h2>
<div class="info">
<span class="date"><?php the_time(__('F jS, Y', 'inove')) ?></span>
<?php if ($options['author']) : ?><span class="author"><?php the_author_posts_link(); ?></span><?php endif; ?>
<?php edit_post_link(__('Edit', 'inove'), '<span class="editpost">', '</span>'); ?>
<span class="comments"><?php comments_popup_link(__('No comments', 'inove'), __('1 comment', 'inove'), __('% comments', 'inove'), '', __('Comments off', 'inove')); ?></span>
<div class="fixed"></div>
</div>
<div class="content">
<?php the_content(__('Read more...', 'inove')); ?>
<div class="fixed"></div>
</div>
<div class="under">
<?php if ($options['categories']) : ?><span class="categories"><?php _e('Categories: ', 'inove'); ?></span><span><?php the_category(', '); ?></span><?php endif; ?>
<?php if ($options['tags']) : ?><span class="tags"><?php _e('Tags: ', 'inove'); ?></span><span><?php the_tags('', ', ', ''); ?></span><?php endif; ?>
</div>
</div>[/size][/font]

[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<?php endwhile; else: ?>
<div class="errorbox">
<?php _e('Sorry, no posts matched your criteria.', 'inove'); ?>
</div>
<?php endif; ?>[/size][/font]
[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<div id="pagenavi">
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) : ?>
<?php wp_pagenavi() ?>
<?php else : ?>
<span class="newer"><?php previous_posts_link(__('Newer Entries', 'inove')); ?></span>
<span class="older"><?php next_posts_link(__('Older Entries', 'inove')); ?></span>
<?php endif; ?>
<div class="fixed"></div>
</div>[/size][/font]
[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]<?php get_footer(); ?>[/size][/font]
[font="Tahoma, sans-serif"][size=4]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

كدهاي css كه داخل style.css بايد باشه.

غير از index.php يك فايل sidebar.php هم بايد داشته باشيد .

مثلا اگر ميخوايد sidebar سمت چپ باشه به اين شكل بايد استفاده بشه :

درون sidebar.php داريم :


<div id="left">
<?php if ( is_active_sidebar( 'line1' ) ) : dynamic_sidebar( 'line1'); endif; ?>
</div>

و در index.php داريم :


<?php get_header(); ?>
<div id="wrap">
<div id="right">
<!-- محتويات -->
</div><!-- end right -->
<?php get_sidebar();?>
</div><!--end wrap -->

البته اين يه مثال ساده بود.ازش ايده بگيريد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با توجه به اینکه اینطوری ساید بار قرار دادن فاقد کیفیت و استایل لازمه و فقط اسم دو ستونه بودن رو یدک میکشه پیشنهاد میکنم اگر میتونید فالبتون رو تغییر بدید و یا اینکه از یک طراح بخواید براتون دو ستونه کنه . چون با این کدها فقط امکان استفاده ابزارک فعال میشه و ابزارک ها استایل ندارن و ممکنه با بقیه سایت همخوانی نداشته باشه .

راه دیگه اینه که بجای استفاده از ابزارک کدها رو بصورت دستی در قالبتون جایگذاری کنید .

اگر هم براتون زیبایی کار مهم نیست و فقط میخواید که ابزارک داشته باشید میتونید از همین روشی که دوستمون خدمتتون توضیح دادن استفاده کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درسته , ولي من فقط حالت كلي رو گفتم , براي ابزارك , نوشته ها , عناوين , نظرات و ... ميتونند استايل تعريف كنند. كاري كه خود من هم به اين صورت انجام ميدم.

ویرایش شده در توسط pary_daryayi
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون به خاطر پاسخ هاتون

ولي زيبايي هم واسم مهمه، چون كدنويسي بلد نيستم فك كنم چاره اي ندارم جز اينكه بيخيال شم 8((

بازم ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط saeedfrb
      سلام
      افزونه ای میخواستم که فقط ایمیل کاربر رو بگیره و ذخیره کنه
      مرسی
    • توسط behtash007
      سلام خدمت استاید
      من یه مشکل عجیب بعضی مواقع بر میخورم
      سایت من بصورتی هستش که هر از چند گاهی فیلتر میشه و مجبور میشم که مسیر ورد پرس خودم را عوض کنم هم با اقزونه میرور و...
      در ضمن اینم اضافه کنم که با یه افزونه مسیر ادمین عوض کردم
      مشکل من اینجاست که وقتی دامنه من فیلتر مشه و عوض میکنم همه چی خوب پیش میره تا اینکه یکدفعه میبینم که مسیر ورد پرس من به یکی از دامنه های فیلتر شده من ست میشه از همین بخش تنظیمات وردپرس...
      چرا همچین مشکلی پیش میاد . این باعث میشه که سایت من درست باز نشه
    • توسط ashkan67
      سلام دوستان
      من یک سایت دارم که میخوام توی سایدبار سایتم از یک افزونه استفاده کنم که محبوبترین مطالب سایتم رو به صورت 3تا عکس با نمایش توضیحات در زیر عکس در هر ردیف بهم نمایش بده ، دقیقاً مثل سایت زیر ، خودتون ببینید تا منظورم را کاملاً متوجه بشید.
      http://www.collectionbetter.ir/
      کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
      از برخی از افزونه ها استفاده کردم اما همشون یک ردیف عکس رو نشون میدند!
    • توسط sina1010
      دوستان افزونه ای هست بتونیم عکسامونو در ادامه مطلب به صورت زیر کنیم ؟؟؟
      http://s6.picofile.com/file/8201206176/Snapshot_2015_07_20_063723.png
    • توسط bmx
      سلام خسته نباشید
      من با وردپرس تازه آشنا شدم و دارم local باهاش کار می کنم
      قالب آماده ای گرفتم که پیش فرض انگلیسی بوده و فارسی هم پشتیبانی می کند و تمام المان ها راست چین می شه
      اما چیزی که نمی دونم اینه
      1) اگه بخواهم یک سایت دو زبانه داشته باشم (راست چین و چپ چین باشند منظور فقط ترجمه متون نیست) چطور می توانم انجام بدم ؟
      2)
      آیا امکان دارد مطالب مشترک باشند؟ که دوبار محتوی وارد نکنم؟ به نوعی دیتابیس مشترک داشته باشند ؟