• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
TATAR

یک ارور عجیب در سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.

امروز که وارد سایت شدم.با یک اررو عجیب مواجه شدم.

هر چی هم دنبالش گشتم پیداش نکردم

از دوستان کسی با این ارور مواجه شده؟

یه سر به سایت تو امضا بزنید و به برخی صفحاتش برید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ؛

از داخل هدر سایت تون کد قبل از تگ متای description رو بررسی کنید . ظاهرا لینکی وجود داره که 404 میده .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک میکنم تو فراخوانی کتابخونه جی کوئری مشکل پیدا کرده...

شما فایل jquery1.6.3 رو دانلود و در هاستتون آپلودش کنید و یه فراخوانی هم براش تو هدر بذارید و ببینید مشکلتون حل میشه یا نه!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام ؛

از داخل هدر سایت تون کد قبل از تگ متای description رو بررسی کنید . ظاهرا لینکی وجود داره که 404 میده .

چنین چیزی توی هیدر وجود نداره

حالا جلب اینکه یه تصویر پس زمینه ارور داره

http://www.higgsboson.ir/sys_cpanel/images/bottombody.jpg

اصلا چنین چیزی توی هاستم وجود نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالای صفحه رو بزارین تا بررسی کنیم ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالای صفحه رو بزارین تا بررسی کنیم ...

کد header.php رو می خواین؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله . . .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
global $data; //fetch options stored in $data

$feed_url = '';
$feed_url = $data['md_feedburner'];
if (empty($feed_url)) { $feed_url = get_bloginfo('rss2_url'); }
?>
<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7 ]><html class="ie ie6" <?php language_attributes(); ?>> <![endif]-->
<!--[if IE 7 ]><html class="ie ie7" <?php language_attributes(); ?>> <![endif]-->
<!--[if IE 8 ]><html class="ie ie8" <?php language_attributes(); ?>> <![endif]-->
<!--[if (gte IE 9)|!(IE)]><!--><html <?php language_attributes(); ?>> <!--<![endif]-->
<head >
<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type')?>; charset=<?php bloginfo('charset')?>">
<menu name="generator" content="WordPress <?php bloginfo('version')?>">
<title><?php bloginfo('name')?><?php wp_title(); ?></title>

<!--[if lt IE 9]>
<script src="http://html5shim.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script>
<![endif]-->

<?php if($data['md_enable_responsive']){?>
<meta name="viewport" content="width=device-width, user-scalable=no, initial-scale=1.0, minimum-scale=1.0, maximum-scale=1.0" />
<!-- Adding "maximum-scale=1" fixes the Mobile Safari auto-zoom bug: http://filamentgroup.com/examples/iosScaleBug/ -->
<?php } ?>

<?php wp_head();?>

<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title="<?php bloginfo('name'); ?> RSS Feed" href="<?php echo $feed_url ?>" />
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url')?>">
<?php if ($data['md_favicon']) { ?>
<link rel="shortcut icon" href="<?php echo stripslashes($data['md_favicon'])?>">
<?php } else{?>

<link rel="shortcut icon" href="<?php echo get_template_directory_uri()?>/images/favicon.png">
<?php }?>



</head>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان برطرف شد.یه مشکل کوچولو.دست همگی درد نکنه بابت همکاری.بوس بوس :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری