• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
fantome0

قرار دادن آیکون به صورت sprite بین نوشته ها در وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

من میخواستم تو سایتم یک بین یکسری از نوشته آیکون های کوچک قرار بدم

آموزش هایی تو اینترنت خوندم ولی دقیقا اون چیزی که من میخواستم رو نگفته بود با توجه به اینکه ظاهرا یک مقدار نیاز داره تغییرات در کدها صورت بگیره

تصویری خود سایت به صورت پیشفرض به این شکل هست :

8286_001.jpg

تصویری که میخوام به این شکل در بیاد این هست :

d5211_002.jpg

این آدرس سایتمه : www.zoobino.com

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای اینکار همیشه با ul , li کار میکنم ، بعدش بهشون خاصیت display:inline میدم و برای هر کدوم با خاصیت background-image عکسی رو کنارش قرار میدم

اگر با ul آشنایی ندارید :


http://www.w3schools.com/tags/tag_ul.asp

و بک گراند :


http://www.w3schools.com/cssref/pr_background-image.asp

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای دسته و پاسخی بگذارید؟

باید در مرحله اول کلاس آنها را بدانید برای اینکار از صفحه سورس کد بگیرید و محل مورد نظر را بخوانید ما فرض می گیریم اینگونه باشد


<div class="category">دسته: <a href="...">نام دسته</a></div>
<ol class="commentlist">
<h3>پاسخی بگدذارید</h3>

آیکونها را به پوشه images در قالب منتقل کرده و در کدهای style..css وارد می کنید


.category {
display:block;
width:auto;
padding:2px 45px 2px 5px;
background:#eee url('images/icon1.png') no-repeat scroll right center;
border:1px #aaa solid;
}
.commentlist h3 {
display:block;
width:auto;
padding:2px 45px 2px 5px;
background:#eee url('images/icon2.png') no-repeat scroll right center;
border:1px #aaa solid;

}

به نظر می آد قالبتون آرتیستر باشه در اینصورت کدهاتون به این ترتیبه

کلاس لایه زیر نام سایت

art-PostMetadataHeader

کلاس بخش دسته بندی ها

art-PostMetadataFooter

و برای پاسخی بگذارید هم از آی دی

comments

به صورت h3#comments استفاده کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من تمام آیکون ها رو از طریق سایت sprite یکی کردن و میخواستم از این طریق بزارم

این خاصیت که میفرمائید نمیدونم چجوری تو سایت قرار بدم.

خاصیت border هم نمیخوام بدم فقط واسه این که میخواستم بهتر منظورم بگم دور قسمت های مورد نظر با خط قرمز کادر کشیدم.

امکانش هست شما زحمت ادیت این کد رو انجام بدید؟

ممنون

ویرایش شده در توسط fantome0
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل sprite را بگذارید یا مختصات دقیق محل هر آیکون را بگویید

یا اگر می توانید بفرمایید تا کد حالت کلی این روش را بگذارم خودتان اصلاح کنیید

من متاسفانه به قالب های آرتیستر ترچیح می دم دست نزنم چون مشکلات غیر قابل پیش بینی زیادی دارند و در نهایت هم کدهای اضافی زیادی دارند که با اینگونه اصلاحات برطرف نمی شوند و سرعت پایینی در لود خواهند داشت

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نیازی نداره واسه تغییرتی که میفرمائید تغییراتی تو کد های php بدم ؟

من فایل عکس و کدهاشونو ضمیمه کردم

فایل اصلی css و php های مربوطه رو اگه نیاز ببیند براتون ارسال کنم؟

من فکر میکنم باید یه تغییرات جزئی هم تو کدهای php داده بشه.

قالب هم اختصاصی طراحی شده و با برنامه آرتیستر طراحی نشده

ممنون

sprite pic and css.zip

ویرایش شده در توسط fantome0
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار به نام zoobin برایم ارسال کذردید درسته؟

قالب در پایه با آرتیستر ساخته شده و روش تغییرات حرفه ای انجام گرفته من جمله تغییر نام کلاس ها ولی کدهای اضافی همان است که هست

کدهاتون که درسته باید در هر بخش لایه مربوطه را به صورت


<span class="CLASSNAME">  </span>

اضافه کنید و بهتر است به تمام کدهای sprite.css خاصیت display:inline-block را هم بیافزایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکبار به نام zoobin برایم ارسال کذردید درسته؟

قالب در پایه با آرتیستر ساخته شده و روش تغییرات حرفه ای انجام گرفته من جمله تغییر نام کلاس ها ولی کدهای اضافی همان است که هست

کدهاتون که درسته باید در هر بخش لایه مربوطه را به صورت


<span class="CLASSNAME">  </span>

اضافه کنید و بهتر است به تمام کدهای sprite.css خاصیت display:inline-block را هم بیافزایید

بله قبلا قالب رو به ایمیلتون ارسال کردم.

من به تمام قسمت های php که مربوط به این بخش هاست رو این کدی که میفرمائید رو باید اضافه کنم ؟

میشه لطفا یک مثال بزنید.

ممنون میشم اگه شما این بخش هارو کدش درست کنید ، چون فکر کنم کدها رو خراب کنم یا نتونم درست انجام بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با کلی گشت و گذار تو کدای سایت بالاخره قسمت های مورد نظر برای ادیت رو پیدا کردم:

بالای پست قسمت : تاریخ : 13 دی 1391|نویسنده : admin|بازدید : 23|بدون دیدگاه

کد css :


.post-meta{padding-bottom:12px;overflow:hidden;}
.post-meta li{padding:0 6px;line-height:18px;float:right;background:url(images/separator2.png) left center no-repeat;}
.post-meta li a{color:#000;}
.post-meta li a:Hover{text-decoration:underline;}
.post-meta .comment{color:#c20000;}

کد php :


<ul class="post-meta">
<li>تاریخ : <?php the_date('j F Y');?></li>
<li>نویسنده : <?php the_author_posts_link();?></li>
<li>بازدید : <?php $post_views=get_post_custom_values("post-views"); echo $post_views[0];?></li>
<li class="comment"><?php comments_popup_link('بدون دیدگاه','یک دیدگاه','% دیدگاه','دیدگاه بسته');?></li>
</ul>

----------------------------------------------------------

بخش دسته بندی در پایین پست :

کد css :


.category{overflow:hidden;padding-bottom:12px;float:right;margin:5px 0 0 7px;}

کد php :


<div class="category"> <span>دسته :</span> <?php the_category('');?></div>

--------------------------------------------------------

بخش کامنت ها :

کد css :


#respond h3{margin-bottom:12px;height:39px;}
#respond h3 span{color:#9E0000;display:block;padding-right:10px;line-height:33px;font-size:18px;clear:both;}

کد php :


<div id="respond">
<h3><span><?php comment_form_title( 'پاسخی بگذارید', 'ارسالی پاسخی برای %s' ); ?></span></h3>

من این بخش ها رو پیدا کردم که مربوط هست به همون قسمت هایی که میخوام آیکون هام رو قرار بدم. اون تغییراتی که شما گفتین رو اعمال کردم و کمی بالا پایین کردم ولی نتیجه نگرفتم و مجبور شدم برگردونم به حالت اول. اگه میشه با توجه به کد بخشها لطفا راهنمای کنید چه تغییراتی لازم دارند تا بتونم تصاویر رو به همون قسمتهایی که تو عکس مشخص کردم فراخونی کنم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک کم صبور باشید باور کنید من گاهی می خوابم و گاهی در مسیر محل کار و منزلم ولی بافقیش را در خدمت دوستان

شمتا جمعا هفت تا عکس را یکی کردید ؟

من فکر کردم دویست تایی هست

اول فایل sprites.css را باز کنید و دو خط اولش را به این گونه اصلاح کنید


.icon-bgwww, .icon-swswbg, .icon-bqqqag, .icon-bg.pcccvng, .icon-bg, .sxxxzbg, .ic2525on-bg{
background: url(sprites.png) no-repeat;
}

تبدیل شود به


.icon-bgwww, .icon-swswbg, .icon-bqqqag, .icon-bg.pcccvng, .icon-bg, .sxxxzbg, .ic2525on-bg{
background: url(sprites.png) no-repeat;
display:inline-block;
}

حالا این هفت خط کد را به هفت محلی که عرض می کنم ببرید


<span class="icon-bgwww"> </span>
<span class="icon-swswbg"> </span>
<span class="icon-bqqqag"> </span>
<span class="icon-bg.pcccvng"> </span>
<span class="icon-bg"> </span>
<span class="sxxxzbg"> </span>
<span class="ic2525on-bg"> </span>

  1. تاریخ
  2. نویسنده
  3. یکی از عکس ها شبیه چشمه نمی دونم برای چیه
  4. دیدگاه
  5. دسته بندی
  6. دیدگاه دوباره ولی بزرگتر از قبلی
  7. باز هم نویسنده بزرگتر قبلی

خوب هفت تا کد را باید به قبل از نوشته ی هفت محل مربوطش در تمام صفحات

index.php

category.php

archives.php

single.php

page.php

یا هر صفحه ی دیگه ای که می بینید کد مشابه داره منتقل کنید

-------

این همه اتلاف وقت و انرژی در مقابل بهینه کردن هفت تا دونه آیکون یعنی حداکثر 0.01 % از سئوی سایت و حداکثر 1% تاثیر در لود اگر فکر می کنید می ارزه انجام بدید و احتمالا در اولین مرحله آیکونها باز سرای اصلی نیستند و باید در محل که قرار گرفتند یک کم جاباشون کرد

راستی این کد را هم به header.php اضافه کنید


<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_url'); ?>/sprites.css" type="text/css">

عکس و کد css را هم به روت پوشه قالب منتقل کنید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار

من راستش خواستم این هست که همین کارها رو که شما گفتین رو طوری انجام بدم که دیگه نیاز نباشه برای لود سایت 2 تا فایل css لود بشه . و کدها رو خواستم یه جوری تو همون css اولی جا بدم ولی هر کار میکنم و هر تغییری ایجاد می کنم اصلا هیچ اتفاقی نمیوفته انگار نه انگار تغییراتی دادم . لطفا اگر امکان داره فایل CSS رو و یا فایل PHP مربوط رو خدمتتون بدم شما یه نگاهی بهش بندازید؟

بسیار سپاسگذارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره کدها را کپی کنید در style.css فقط عکس ساخته شده را با فایل css کنار هم باشند و دیگه به زیر پوشه images کاری ندارید یا باید در کدها آدرس عکس تغییر کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرقی نداره کدها را کپی کنید در style.css فقط عکس ساخته شده را با فایل css کنار هم باشند و دیگه به زیر پوشه images کاری ندارید یا باید در کدها آدرس عکس تغییر کنه

من فکر میکنم مشکل اساسی که من بهش مواجه شدم مربوط به فایل های php هستش که باید تغییراتی بدم البته کدی که شما لطف کردین دادین رو هم گذاشتم ولی نتیجه ای نگرفتم. کاش میتونستین یک نگاهی بندازین به قالب سایت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو از نتیجه نگرفتن واضح تر بیان کنید

ببینید نگاه به سایت شما نتیجه ای نمی ده چون در سایت کدهای php اجرا می شوند و نتایج مشخص می گردد نه فرایند اتفاق افتاده اگر شما واضح مشکلتان را مطرح کنید و جدی تر پشتش را بگیرید مشکلتون همین امشب حل می شه

گاهی اوقات آنقدر فاصله بین پاسخ شما به پاسخ من هست من یادم می ره که اصلا موضوع تایپیک چی بوده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

استاد فخار ببینید همین کدهایی که شما فرمودین رو من برای مثال برای اون آیکونهای بالای پست امتحان کردم منتها هیج اتفاقی نیوفتاد. من کاری که کردم این بود که به جای استفاده از css دوم یعنی همین css که برای این چند عکس ساخته شده سعی کردم کدهاش رو تو همون css اصلی قرار بدم. و این کار رو هم کردم ولی نتیجه نگرفتم و چون قطعا مثل شما به این کدها تسلط ندارم فکر میکنم قسمتی از کار رو دارم اشتباه میکنم و یا نیاز هست کد خاصی اضافه بشه.

من اگر امکان داره براتون مشخصات cpanel رو ارسال کنم تا شما بی زحمت یه نگاهی بکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطف کنید این رو بخونید من امشب خیلی سخت و با اختلال ان لاینم و در این شرایط برای کارهای خودمم جرات نمی کنم برم روی cpanel چون ممکنه یک دفعه یک قطعی بی موقع کلی از اطلاعات را پاک کنه بدون اینکه متوجه بشم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی تون

من مطلبی که فرمودین رو مطالعه کردم

هر بار کش مرورگر رو پاک میکنم و سایت رو با ctrl+f5 لود میکنم تا از کش مرورگر استفاده نشه

به علاوه من از cloudflare استفاده می کنم و بعد از تغیرات قبل از اینکه صفحه رو رفرش کنم از پنل اونجا هم کش رو پاک می کنم. و بعید میدونم مشکل عدم تغییرات واسه کش باشه چون تغییرات دیگه به درستی اعمال میشه و مشاهده میشده ولی این تغییرات کد اصلا تو سورس تغییری نمیکنه. حدس من اینه که شاید نیاز باشه تغییرات دیگری نیاز باشه واسه همین به نظرم شما سورس سایت رو ببینید بهتر متوجه میشید موضوع از چه قراره

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از راهنمایی تون

من مطلبی که فرمودین رو مطالعه کردم

هر بار کش مرورگر رو پاک میکنم و سایت رو با ctrl+f5 لود میکنم تا از کش مرورگر استفاده نشه

به علاوه من از cloudflare استفاده می کنم و بعد از تغیرات قبل از اینکه صفحه رو رفرش کنم از پنل اونجا هم کش رو پاک می کنم. و بعید میدونم مشکل عدم تغییرات واسه کش باشه چون تغییرات دیگه به درستی اعمال میشه و مشاهده میشده ولی این تغییرات کد اصلا تو سورس تغییری نمیکنه. حدس من اینه که شاید نیاز باشه تغییرات دیگری نیاز باشه واسه همین به نظرم شما سورس سایت رو ببینید بهتر متوجه میشید موضوع از چه قراره

ممنون

برام مشخصات را پیام خصوصی کنید حدود ساعت هفت بر می گردم

راستی من اسمم ایمان فخاره

استاد جزو گروه های کاربری سایته که لطف مدیران شاملش شده مثل شما که الان در گروه عضو سایت هستید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری