• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
np.1400

مشكل در فرم ثبت نام و ورود اعضا

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

من يه كد افزونه ورود و ثبت نام گذاشتم .

دوتا مشكل داره.

اولا كدش اينه


<li>
<?php global $user_ID, $user_identity, $user_level ?>
<?php if ( $user_ID ) : ?>
<font color="blue" face="tahoma" size="2" ></br>خوش آمديد!
<font color="black" face="tahoma" size="1" >
<ul>
<li><strong><?php echo $user_identity ?></strong>.
<ul>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/">میزکار</a></li>

<?php if ( $user_level >= 1 ) : ?>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/post-new.php">ارسال مطلب</a></li>
<?php endif // $user_level >= 1 ?>

<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-admin/profile.php">تنظیمات</a></li>
<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=logout&redirect_to=<?php echo urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']) ?>">خروج</a></li>
</ul>
</li>
</ul>

<?php elseif ( get_option('users_can_register') ) : ?>
<font color="blue" face="tahoma" size="2" ></br>براي معرفي منطقه‌ي گردشگري خود بايد ابتدا ثبت نام كنيد سپس وارد شويد
<font color="black" face="tahoma" size="1" >
<h4>ثبت نام و ورود</h4>
<ul>
<li>
<form action="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php" method="post">
<p>
<label for="log">نام كاربري :<input type="text" name="log" id="log" value="<?php echo wp_specialchars(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="22" /> </label><br />
<label for="pwd">رمز :      <input type="password" name="pwd" id="pwd" size="22" /> </label><br /><br />
<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" /> مرا بخاطر بسپار</label>
<input type="submit" name="submit" value="ورود" />
</p>
<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php echo $_SERVER['REQUEST_URI']; ?>"/>
</form>
</li>

<li><a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-register.php">ثبت نام</a> | <a href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">بازیابی رمز عبور</a></li>
</ul>

<?php endif // get_option('users_can_register') ?>

</li>

دوما: سايت اينه http://www.alamooti.ir سمت راست

حالا مشكل اول: يه نقطه بزرگ بالاي نوشته هست. اون چيه؟

دوم: رو ثبت نام كليك كني ميره صفحه 404

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به سختی وارد صفحه ی ثبت نام شدم - ببینید آیا این صفحه (page_id=75) دایرکت شده به جایی یا نه؟

اون نقطه هم مربوط به ul/li‌ میشه اگر درست متوجه شده باشم

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای فرم ورود این تاپیک میتونه کمکتون کنه .

برای محو شدن اون نقطه هم کد } li را در فایل استایل پیدا کنید و کد زیر رو بهش اضافه کنید :


list-style-type:none;

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ثبت نام از کدلینک زیر استفاده کنید:

<a rel="bookmark" href="<?php echo site_url('wp-login.php?action=register&redirect_to=' . get_blog_info('home'), 'login') ?>" class="register">ثبت نام </a>

7

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان ممنون به همت شما درست شد.

برای ثبت نام به جای


wp-register.php

نوشتم


wp-login.php?action=register

یعنی نویسنده اکشن نکرده بود!

نقطه هم هرچند بزرگ بود ولی رفت :lol:

فقط چرا فیلدها از قالب زده بیرون؟ ( تو firefox )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت


input, select {

رو در فایل استایل پیدا کنید و مقدار واید مشخصی بهش بدید مثلا من 150 پیکسل بهش دادم :


width:150px;

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اينم زدم رفت. ممنون

ولي ول معطليم

من از افزونه ucan post استفاده ميكنم.

امروز خودمو به اسم يه كاربر جا زدم. جوري كه نفهمه آروم عضو شدم

بعد وارد شدم ديدم هيچ كاري نميتونم بكنم. فقط بايد خوشحال باشم كه عضوم!

اين افزونه ucan post براي فعال سازي كد خاصي ميخواد بذاري تو قالب؟

نكته اي چيزي نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زير افزونه دقيقا اينو نوشته

  • ایجاد یک صفحه جدید (این همان صفحه‌ای است که کاربران شما از آن مطلبشان را ارسال می‌کنند)
  • درج‌کردن [uCan-Post] زیر سربرگ HTML در ویرایشگر صفحه
  • انتشار صفحه
  • تنظیمات خود را طبق آنچه مایلید ویرایش و ذخیره نمایید
  • تکمیل شد! منتظر مراحل بعدی بودید؟ متأسفانه باید عرض کنیم این آخرین مرحله بود :)

"ايجاد يك صفحه جديد" و "ويرايشگر صفحه" چين؟

ببخشيدا !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برید به مدیریت سایت >> بخش برگه ها

بعد یک برگه جدید ایجاد کنید.

بعد در داخل ویرایشگر(ادیتور) کد زیر رو قرار بدید:

[uCan-Post]
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همه چی عالی

یک

دوشواری نداریم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری