• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نورزاد

قفل دیدگاه از مهمان

16 پست در این موضوع قرار دارد

درود

چطور میشه فقط کاربران عضو در سایت بتونن نظر ارسال کنن ( در برگه ها )

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات - گفت و گو ها - دیگر تنظیمات دیدگاه ها - کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات - گفت و گو ها - دیگر تنظیمات دیدگاه ها - کاربران باید نام‌نویسی کرده باشند و وارد شده باشند تا بتوانند دیدگاهشان را بنویسند

اینجوری دیدگاه کل سایت قفل می شه فقط برای برگه ها می خواهم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در page.php فکر کنم باید یه همچین شرطی


if (not comments_allowed_to_guests and user_logged_in) then show_comments

برای عبارت زیر گذاشت


<?php comments_template('', true); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

طبق پست قبلی ویرایش کنید فایل page.php را

<?php if(is_user_logged_in()) comments_template('', true); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر دو کد رو استفاده کردم اما باز هم دیدگاه بازه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لاگ آوت کردید و تست کردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لاگ آوت کردید و تست کردید؟

متوجه نمیشم :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی از پنل وردپرس (ادمین) خارج شدید و بعد تست کردید یا نه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه از یک مرورگر دیگه امتحان کردم

ویرایش شده در توسط نورزاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تغییرات را در فایل page.php دادید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آره تغییرات دادم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر شرط اعمال بشه

نباید بخش دیدگاه نمایش داده بشه

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/is_user_logged_in

محتوای فایل page را اینجا قرار دهید (همراه با تغییرات داده شده)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد


<?php get_header(); ?>
<div id="container">
<?php if( 'sidebar-content-sidebar' == esplanade_get_option( 'layout' ) ) : ?>
<div class="content-sidebar-wrap">
<?php endif; ?>
<section id="content">
<?php if( have_posts() ) : the_post(); ?>
<article <?php post_class(); ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<div class="entry">
<?php if( esplanade_get_option( 'breadcrumbs' ) ) : ?>
<div id="location">
<?php esplanade_breadcrumbs(); ?>
</div><!-- #location -->
<?php endif; ?>
<header class="entry-header">
<<?php esplanade_title_tag( 'post' ); ?> class="entry-title"><?php the_title(); ?></<?php esplanade_title_tag( 'post' ); ?>>
</header><!-- .entry-header -->
<div class="entry-content">
<?php the_content(); ?>
<div class="clear"></div>
</div><!-- .entry-content -->
<?php wp_link_pages( array( 'before' => '<footer class="entry-utility"><p class="post-pagination">' . __( 'Pages:', 'esplanade' ), 'after' => '</p></footer><!-- .entry-utility -->' ) ); ?>
</div><!-- .entry -->
<?php comments_template('', true); ?></<?php if(is_user_logged_in()) comments_template('', true); ?>
</article><!-- .post -->
<?php else : ?>
<?php esplanade_404(); ?>
<?php endif; ?>
</section><!-- #content -->
<?php if( 'sidebar-content-sidebar' == esplanade_get_option( 'layout' ) ) : ?>
<?php get_sidebar( 'left' ); ?>
</div><!-- #content-sidebar-wrap -->
<?php get_sidebar( 'right' ); ?>
<?php elseif( ( 'no-sidebars' != esplanade_get_option( 'layout' ) ) && ( 'full-width' != esplanade_get_option( 'layout' ) ) ) : ?>
<?php get_sidebar(); ?>
<?php endif; ?>
</div><!-- #container -->
<?php get_footer(); ?>

ویرایش شده در توسط نورزاد
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط:

<?php comments_template('', true); ?></<?php if(is_user_logged_in()) comments_template('', true); ?>

بشه:

<?php if(is_user_logged_in()){ comments_template('', true);} ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا مرتضی درست شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری