unid_user

position
مشکل در استایل زیر منوها

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و درود

دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.

با تشکر و سپاس

Untitled.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا پدینگ یا مارجین کم نمیدهید؟ مثلا

margin-bottom: 1px;

حدس میزنم که از پدینگ و مارجین بوت استرپ استفاده میکنید که قابل تعقیر نیستند - مگر با CSS که نقض غرض خواهد بود. -

اگر پدینگ یا مارجین کم میدهید ولی باز هم فاصله زیاد است احتمال دارد که از ابتدا مارجین یا پدینگ آنها منفی بوده.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، Lahijan گفته است :

چرا پدینگ یا مارجین کم نمیدهید؟ مثلا


margin-bottom: 1px;

حدس میزنم که از پدینگ و مارجین بوت استرپ استفاده میکنید که قابل تعقیر نیستند - مگر با CSS که نقض غرض خواهد بود. -

اگر پدینگ یا مارجین کم میدهید ولی باز هم فاصله زیاد است احتمال دارد که از ابتدا مارجین یا پدینگ آنها منفی بوده.

از بوت استرپ یا فریم ورک دیگه ای استفاده نمیکنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 8 ساعت قبل، unid_user گفته است :

از بوت استرپ یا فریم ورک دیگه ای استفاده نمیکنم.

آیا مارجین پائین را امتحان کردید؟ مثل همان گه گفتم 1px؟ چون میفرمائید که مارجین فاصله رو زیاد میکنه اما خیلی زیاد میکنه.

از پلاگین بخصوصی برای منو استفاده میکنید؟ مثلا مکس مگا منو؟ 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 1 ساعت قبل، Lahijan گفته است :

آیا مارجین پائین را امتحان کردید؟ مثل همان گه گفتم 1px؟ چون میفرمائید که مارجین فاصله رو زیاد میکنه اما خیلی زیاد میکنه.

از پلاگین بخصوصی برای منو استفاده میکنید؟ مثلا مکس مگا منو؟ 

نه از هیچ پلاگینی استفاده نمیکنم. در مرحله طراحی استاتیک هستم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟ 

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان وقتتون بخیر و شادی
       
      کسی میدونه سایت من چرا اینطوری شده؟ داشتم فونتو تغییر میدادم اینطوری شد.
       
      https://www.icinemaa.com
       
      لطفا کمک عزیزان... متشکرم
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، نمیدونم چرا وقتی صفحه مرورگر رو رفرش میکنم، تمام زیر منوها دیده میشه! کسی میدونه علت چیه.
      با اینکه من تگ ul رو diplay: none دادم.
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، چطوری میشه تگ های a رو به صورت داینامیک آدرس دهی کرد. من به هر کدام از تگ ها یک تصویر background دادم و حالا میخوام آدرس تگ ها رو داینامیک کنم.
      کد html :
      <div class="test"> <a id="telegram" href="#"></a> <a id="instagram" href="#"></a> <a id="whatsapp" href="#"></a> </div> با تشکر و سپاس