Negar7

چگونه html را از یک url فراخوانی کنم؟

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خوبین؟

من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟

اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا

اساتید راهنمایی کنن لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، Negar7 گفته است :

سلام خوبین؟

من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟

اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا

اساتید راهنمایی کنن لطفا

سلام 

شما میتونید از تگ iframe که در html هست استفاده کنید. این تگ میاد با توجه آدرسی که براش مشخص کردید اون صفحه رو میخونه و لود میکنه.

نمونه:

<iframe src="http://site.ir/poshe/negar.html" height="300" width="300"></iframe>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 6 ساعت قبل، Negar7 گفته است :

سلام خوبین؟

من میخوام کد html رو توی فایل ننویسم و بجاش آدرس URL اون رو بنویسیم، قطعه کدی که بتونه کدهای html رو مثلا از ادرس site.ir/poshe/negar.html بخونه هست؟

اینجوری میخوام این قطعه کد html رو هر جا ااستفاده میکنم راحت قابل تغییر باشه از یکجا

اساتید راهنمایی کنن لطفا

اگر دامنه یکسان است و سابدومین نیست میتوانید از ای فریم استفاده کنید همانطور دوستمون @sajad اشاره کردند اما اگر از دامنه ذیگری یا سابدومین است میتوانید با یک کد جاوا ساده لینک مورد نظر را فراخوانی دکنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط webdeveloper98
      سلام
      خسته نباشید
      من در حال طراحی قالب برای خودم هستم 
      یک مشکلی دارم !
      می خواستم نوشته های هر دسته بندی که می خوام رو در صفحه اصلی به صورت Grid نمایش بدم !
      هر جور انجام دادم نشد!
      به این شکل هستش
      زیر هم میاره 
      من تو حالت انتخابی براتون screen گرفتم تا متوجه بشین
       
      دوستان اگر راه حلی می دونین بهم بگید !
      کد من اینه :
      <?php get_header(); if ( have_posts() ) : while ( have_posts() ) : the_post(); ?> <div class="post-grid container"> <article> <h2><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title() ?></a></h2> <?php the_content() ?> </article> </div> <?php endwhile; else : echo ' هیچ نوشته ای وجود ندارد'; endif; get_footer(); ?> برای Css هم :
      transform: translate(-50%, -50%) scale(1.2); } .post-grid article .title { color: #6362fb; font-size: 18px; margin: .75rem 0 .25rem 0; } .post-grid article .date { color: #8c9199; font-size: 16px; margin: 0 0 .25rem 0; } .post-grid article p { color: #59596b; } .post-grid article a:hover .image div { -webkit-filter: grayscale(0.3); filter: grayscale(0.3); opacity: .3; } .post-grid article a:hover .image span { -webkit-transform: translate(-50%, -50%); transform: translate(-50%, -50%); opacity: 1; } css مشکلی نداره و دقیق هم هست اما مشکل داخل php هست 
      لطفا راهنماییم کنید

    • توسط irani91
      سلام. یک قالب html حرفه ای داریم که باید به وردپرس تبدیل بشه . بعد از تبدیل به وردپرس ، نیاز به توسعه و طراحی اختصاصی در بخش هایی خواهیم داشت...
      دوستانی که تجربه دارن و حرفه ای هستن و تمایل به همکاری دارن ، لطفا پیام خصوصی بدن. هزینه انجام پروژه ، توافقی
    • توسط armanq
      Free Downloads 
      WooCommerce
      سلام من می خوام محصولات رایگان سایت رو با افزونه بالا قابل دانلود کنم   ولی وقتی لینک مستقیم دانلود محصول رو می زارم (از گوگل درایو) همچین صفحه ای دانلود میشه  عکسش ضمیمه کردم
      وقتی هم لینک رو در یک فایل txt  میزارم و همین فایل txt  رو بارگذاری میکنم مستقیم  ارور شما دسترسی به فایل در این سرور را ندارید نشون داده میشه         در اصل باید با همون لینک اول دانلود کنه ولی این مشکل الان وجود داره  طبق عکس    من افزونه راکت رو برای اون صفحه غیر فعال کردم تا کد هارو مینی فای نکنه  ولی فرقی نکرد   الان لینک دانلود رو تویه یک فایل txt کردم و همون رو زیپ کردم و از رسانه وردپرس آپلود میکنم و لینکش رو میزارم برای دانلود     لطفا راه هایی که میشه مشکل عکس رو برطرف کرد یا کاری کرد که ارور شما مجور دسترسی به این سرور رو ندارید برای دانلود فایل txt رفع بشه         ممنون

    • توسط irani91
      سلام خدمت دوستان . 
      ما یه قالب html مطابق نیازمون پیدا کردیم. این قالب یک قالب حرفه ایه. هزینه تبدیل این قالب به وردپرس رو میشه تخمین زد؟ اگر این قالب پنل تنظیمات نداشته باشه، آیا میشه براش پنلی مطابق نیازمون طراحی کنیم ؟ پنلی که به بخش هایی که نیاز داریم دسترسی بده. اصلا ممکنه که یک قالب پنل تنظیمات نداشته باشه؟
    • توسط nazanin7730
      سلام مراحل نصب وردوپرس و لمپ روی سیستم ابونتو من انجام شده و بعد از ساخت دیتابیس و مراحل اولیه و واردشدن به صفحه سایتم در لوکال هاست و استفاده از ان بعداز خاموش کردن سیستم و تلاش مجدد در روز بعد موفق به دسترسی به صفحه سایتم نشدم
      با ادرس localhost/phpmyadmin به اررور mysql said connection field 
      و با ادرس localhost/mydatabasename با اررور establishing database مواجه شدم
      کدهای مربوطه در اینترنت هم در اخر جواب نمیدهد