• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      پوشش زنده وردکمپ ۲۰۱۸ اروپا توسط وردپرس پارسی   23/03/97

      اگر کاربر وردپرس هستید حتما تا به حال اسم وردکمپ رو شنیدید، کمپ و دورهمی بزرگ توسعه‌دهنده‌ها و کاربران وردپرس که سالانه در کشورهای مختلف برگزار میشه تحت عنوان وردکمپ هستش که از سمت مراجع اصلی وردپرس حمایت و برگزار می‌شه.   این‌ بار در سال 2018 وردکمپ اروپا در شهر بلگراد کشور صربستان در حال برگزاری هستش، این رویداد طی سه روز 24 تا 26 تیر ماه (June 14-16) برگزار میشه، در این رویداد مصطفی صوفی از وردپرس پارسی و به نمایندگی تمامی کاربران وردپرس فارسی حضور داره. وردپرس پارسی رویداد وردکمپ 2018 اروپا رو به صورت زنده توسط مصطفی پوشش می‌ده و در صورت علاقه‌مندی به این مراسم می‌تونید از طریق وردپرس پارسی دنبالش کنید.در حال حاضر یک روز از این مراسم گذشته که گزارش اون در قسمت پوشش زنده قرار گرفته. برای دنبال کردن مراسم وردکمپ اروپا به صورت لحظه‌ای به صفحه پوشش زنده در قسمت زیر مراجعه کنید. همینطور در آینده منتظر خبر برگزاری اولین وردکمپ در ایران توسط وردپرس‌پارسی باشید. https://wp-parsi.com/wceu-2018

      لینک خبر در وردپرس پارسی : https://wp-parsi.com/wceu-2018-live  
Mesmaili

لود نشدن صفحه بعد از تکرار سه فراخوانی !

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

دوستان سوالی داشتم ! من برای مطالب سایتم ، با استفاده از کد :


if(!function_exists('build_taxonomies'))
{
add_action( 'init', 'build_taxonomies', 0 );
function build_taxonomies() {
register_taxonomy( 'news', 'post', array( 'hierarchical' => true, 'label' => 'News', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) );
}

}

و البته سه تا از این کد استفاده کردم و هرکدام با نامی خاص.

در صفحه ی single.php میخوام اینهارو به نمایش در بیارم ، از کد :


<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

استفاده میکنم. اما با هر باری که این فراخوانی رو انجام میدم ، سرعت

یعنی اول :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

دوم :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news2', '', ', ',''); ?>

دیگه از اینجا به بعد شاید چند دقیقه طول بکشه بخواد صفحه بالا بیاد ! ! علت چیه دوستان؟ راه حلی هست؟

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خطایی میده یا فقط مدت لود طولانی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط لود طولانی میشه.

اون کد بالا درسته؟

یه مشکلی که داره هم اینه که به آرشیو نمیره ! یعنی مثلا :http://localhost/news/test بالا میاد. اما http://localhost/news بالا نمیاد ! :دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه علت های زیادی دخیل باشه.

مثلا قبلا یادمه وردپرس برای جستجوی دلخواه در زمینه ها، وقتی تعداد فیلدهای زمینه از 4 تا بیشتر میشد باعث هنگ mysql میشد!

یا مثلا وقتی تابع th_content رو فیلتر میکردیم سرور دان میشد ولی با get_the_content مشکلی نبود.

در حالت تئوری کد و فیلترهای شما درست هستن.

من مشکل خاصی نمیبینم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

کد دیگه ای برای فراخوانی وجود نداره؟ چون با این وضعیت ، عملا استفاده ازین غیر ممکن میشه ، درصورتی که نیاز مبرم دارم به این......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع که فقط همین یکی هست.

اما برای نمایش از طریق سلکت به دیتابیس هم میتونید عمل کنید که کدنویسی احتیاج داره.

برای کاری که میخواید انجام بدید(نه این مشکل) این افزونه رو هم بررسی کنید ببینید شاید بکارتون اومد:

http://wordpress.org/extend/plugins/cpt-onomies/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم. وقت دارید برام بنویسید یا راهنمایی کنید ببینم میتونم کاری کنم یا خیر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع get_the_terms را هم تست کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_terms

هر چند کارایی یکسانی دارند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود پارسا جان.

این منظورتون هست دیگه ؟

<?php get_the_terms( $id, $news); ?> 

بازهم عمل نکرده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری زدنش زمانبر هست. نمونه:

http://wordpress.stackexchange.com/questions/8503/optimize-multiple-taxonomy-term-mysql-query

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشاالله چقدر قابل فهمه ! :دی

در هر صورت ممنون ، زحمت کشیدید.

اگر وقت داشتید زحمتش رو بکشید ممنون میشم ، اگر هم که نه فدای سرتون ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کلا باید با join کار کنید و join های تودرتو بزنید.

یک سوال روی لوکال مشکل دارید یا سرور؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوکال. رو سرور تست نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو سرور هم تست بگیرید شاید درست کار کنه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور هم تست گرفتم ، نشد متاسفانه ....

ریکوست تایم اوت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون مشکلی هست که فکرش رو میکردم. درخواست برای واکشی سنگین میشه وجواب نمیده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حلش فقط همون فراخوانی از دیتابیسِ ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جاییکه من میدونم آره. شاید بعدها کسی بیاد و راه حل مناسبی ارائه کنه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس با این تفاسیر باید بیخیالش شم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Vahid.T
      سلام خدمت دوستان عزیز
      وقت بخیر
      بهترین اسکریپت یا افزونه برای میوه فروشی با امکانات زیر برای ووکامرس چی پیشنهاد می کنید ؟
      1- همکاری در فروش با لینک ، کد معرف و یا هر دو
      2- خرید با اعتبار کاربری ( اعتبار کاربری در صورت خرید و همکاری در فروش به اکانت کاربری اضاف میشه. با این اعتبار بتونه از سایت رایگان خرید کنه. اعتبار کاربری صرفا برای خرید رایگان از سایت باشه نه پرداخت وجه نقدی به همکار )
      3- امکان درصد سود همکاری متفاوت برای سطوح مختلف ( به طور مثال سطح 1 ، 2 و 3 )
      4- ورود به فروشگاه سایت با شماره موبایل و رمز عبور
      5- خرید درصورت عضویت و غیر عضویت
      ممنون میشم پاسخ بدید.
    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }