Mesmaili

لود نشدن صفحه بعد از تکرار سه فراخوانی !

19 پست در این موضوع قرار دارد

درود.

دوستان سوالی داشتم ! من برای مطالب سایتم ، با استفاده از کد :


if(!function_exists('build_taxonomies'))
{
add_action( 'init', 'build_taxonomies', 0 );
function build_taxonomies() {
register_taxonomy( 'news', 'post', array( 'hierarchical' => true, 'label' => 'News', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) );
}

}

و البته سه تا از این کد استفاده کردم و هرکدام با نامی خاص.

در صفحه ی single.php میخوام اینهارو به نمایش در بیارم ، از کد :


<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

استفاده میکنم. اما با هر باری که این فراخوانی رو انجام میدم ، سرعت

یعنی اول :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

دوم :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news2', '', ', ',''); ?>

دیگه از اینجا به بعد شاید چند دقیقه طول بکشه بخواد صفحه بالا بیاد ! ! علت چیه دوستان؟ راه حلی هست؟

ویرایش شده در توسط MooCHooL

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خطایی میده یا فقط مدت لود طولانی میشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط لود طولانی میشه.

اون کد بالا درسته؟

یه مشکلی که داره هم اینه که به آرشیو نمیره ! یعنی مثلا :http://localhost/news/test بالا میاد. اما http://localhost/news بالا نمیاد ! :دی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه علت های زیادی دخیل باشه.

مثلا قبلا یادمه وردپرس برای جستجوی دلخواه در زمینه ها، وقتی تعداد فیلدهای زمینه از 4 تا بیشتر میشد باعث هنگ mysql میشد!

یا مثلا وقتی تابع th_content رو فیلتر میکردیم سرور دان میشد ولی با get_the_content مشکلی نبود.

در حالت تئوری کد و فیلترهای شما درست هستن.

من مشکل خاصی نمیبینم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

کد دیگه ای برای فراخوانی وجود نداره؟ چون با این وضعیت ، عملا استفاده ازین غیر ممکن میشه ، درصورتی که نیاز مبرم دارم به این......

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع که فقط همین یکی هست.

اما برای نمایش از طریق سلکت به دیتابیس هم میتونید عمل کنید که کدنویسی احتیاج داره.

برای کاری که میخواید انجام بدید(نه این مشکل) این افزونه رو هم بررسی کنید ببینید شاید بکارتون اومد:

http://wordpress.org/extend/plugins/cpt-onomies/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم. وقت دارید برام بنویسید یا راهنمایی کنید ببینم میتونم کاری کنم یا خیر؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع get_the_terms را هم تست کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_terms

هر چند کارایی یکسانی دارند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود پارسا جان.

این منظورتون هست دیگه ؟

<?php get_the_terms( $id, $news); ?> 

بازهم عمل نکرده !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری زدنش زمانبر هست. نمونه:

http://wordpress.stackexchange.com/questions/8503/optimize-multiple-taxonomy-term-mysql-query

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشاالله چقدر قابل فهمه ! :دی

در هر صورت ممنون ، زحمت کشیدید.

اگر وقت داشتید زحمتش رو بکشید ممنون میشم ، اگر هم که نه فدای سرتون ، ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کلا باید با join کار کنید و join های تودرتو بزنید.

یک سوال روی لوکال مشکل دارید یا سرور؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوکال. رو سرور تست نکردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو سرور هم تست بگیرید شاید درست کار کنه!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور هم تست گرفتم ، نشد متاسفانه ....

ریکوست تایم اوت !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون مشکلی هست که فکرش رو میکردم. درخواست برای واکشی سنگین میشه وجواب نمیده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حلش فقط همون فراخوانی از دیتابیسِ ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جاییکه من میدونم آره. شاید بعدها کسی بیاد و راه حل مناسبی ارائه کنه ;)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس با این تفاسیر باید بیخیالش شم.

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید