Mesmaili

لود نشدن صفحه بعد از تکرار سه فراخوانی !

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

دوستان سوالی داشتم ! من برای مطالب سایتم ، با استفاده از کد :


if(!function_exists('build_taxonomies'))
{
add_action( 'init', 'build_taxonomies', 0 );
function build_taxonomies() {
register_taxonomy( 'news', 'post', array( 'hierarchical' => true, 'label' => 'News', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) );
}

}

و البته سه تا از این کد استفاده کردم و هرکدام با نامی خاص.

در صفحه ی single.php میخوام اینهارو به نمایش در بیارم ، از کد :


<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

استفاده میکنم. اما با هر باری که این فراخوانی رو انجام میدم ، سرعت

یعنی اول :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

دوم :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news2', '', ', ',''); ?>

دیگه از اینجا به بعد شاید چند دقیقه طول بکشه بخواد صفحه بالا بیاد ! ! علت چیه دوستان؟ راه حلی هست؟

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خطایی میده یا فقط مدت لود طولانی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط لود طولانی میشه.

اون کد بالا درسته؟

یه مشکلی که داره هم اینه که به آرشیو نمیره ! یعنی مثلا :http://localhost/news/test بالا میاد. اما http://localhost/news بالا نمیاد ! :دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه علت های زیادی دخیل باشه.

مثلا قبلا یادمه وردپرس برای جستجوی دلخواه در زمینه ها، وقتی تعداد فیلدهای زمینه از 4 تا بیشتر میشد باعث هنگ mysql میشد!

یا مثلا وقتی تابع th_content رو فیلتر میکردیم سرور دان میشد ولی با get_the_content مشکلی نبود.

در حالت تئوری کد و فیلترهای شما درست هستن.

من مشکل خاصی نمیبینم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

کد دیگه ای برای فراخوانی وجود نداره؟ چون با این وضعیت ، عملا استفاده ازین غیر ممکن میشه ، درصورتی که نیاز مبرم دارم به این......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع که فقط همین یکی هست.

اما برای نمایش از طریق سلکت به دیتابیس هم میتونید عمل کنید که کدنویسی احتیاج داره.

برای کاری که میخواید انجام بدید(نه این مشکل) این افزونه رو هم بررسی کنید ببینید شاید بکارتون اومد:

http://wordpress.org/extend/plugins/cpt-onomies/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم. وقت دارید برام بنویسید یا راهنمایی کنید ببینم میتونم کاری کنم یا خیر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع get_the_terms را هم تست کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_terms

هر چند کارایی یکسانی دارند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود پارسا جان.

این منظورتون هست دیگه ؟

<?php get_the_terms( $id, $news); ?> 

بازهم عمل نکرده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری زدنش زمانبر هست. نمونه:

http://wordpress.stackexchange.com/questions/8503/optimize-multiple-taxonomy-term-mysql-query

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشاالله چقدر قابل فهمه ! :دی

در هر صورت ممنون ، زحمت کشیدید.

اگر وقت داشتید زحمتش رو بکشید ممنون میشم ، اگر هم که نه فدای سرتون ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کلا باید با join کار کنید و join های تودرتو بزنید.

یک سوال روی لوکال مشکل دارید یا سرور؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوکال. رو سرور تست نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو سرور هم تست بگیرید شاید درست کار کنه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور هم تست گرفتم ، نشد متاسفانه ....

ریکوست تایم اوت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون مشکلی هست که فکرش رو میکردم. درخواست برای واکشی سنگین میشه وجواب نمیده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حلش فقط همون فراخوانی از دیتابیسِ ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جاییکه من میدونم آره. شاید بعدها کسی بیاد و راه حل مناسبی ارائه کنه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس با این تفاسیر باید بیخیالش شم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com

       
    • توسط Streetlife
      سلام کارشناسان عزیز و محترم
      دوستان چند روزه هرچی میگردم هیچ چیز مناسبی رو پیدا نمیکنم لطفا کمک بفرمایید.من یک طراح ورد پرسم و میخام واسه یک سایت که بلاگ وردپرس و فروشگاه پرستا شاپ هستش به صورت پاپ اپ یک نظرسنجی رو طراحی کنم که یه سوالی بپرسه و جواب رو بازدیدکننده ها تایپ کنن اما به این صورت که لایو سرچ باشه این فیلد یعنی از بین محصولات که روی دیتا بیس هستند با تایپ یک یا چند حرف ساجست بده لطفااااااااااا راهنمایی بفرمایید
    • توسط amirhosseinganjeh
      سلام دوستان نمیدونم چیکار کردم که عنوان صفحه رو نمایش میده توی همه صفحه ها
      این قسمت ابی رنگو توی عکس اول رو میگم

      تونستم توی صفحاتی که ویرایشگرشون بازه، نمایش عنوان صفحه رو خاموش کنم ولی توی صفحه فروشگاهم نمیتونم نمایشش رو خاموش کنم
       خاموشش هم میکنم باز هم نمایش میده(عکس دوم)
      اگه راه حلی دارید بفرمایید لطفا..

    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط digiactive
      سلام
      من از پوسته ی Business Responsiveness استفاده می کنم. زمانی که پیش نمایش دیدم همه چیز خوب بود اما بعد از نصب منوهای اصلی چپ چین هستند. فونتهاشون هم متفاوته.
      هرکاری می کنم درست نمیشن.
      راهنمایی می کنید لطفا. خوودم دیگه راهی به ذهنم نیمرسه.
      ادرس سایتم: digiactive.ir