Mesmaili

لود نشدن صفحه بعد از تکرار سه فراخوانی !

19 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود.

دوستان سوالی داشتم ! من برای مطالب سایتم ، با استفاده از کد :


if(!function_exists('build_taxonomies'))
{
add_action( 'init', 'build_taxonomies', 0 );
function build_taxonomies() {
register_taxonomy( 'news', 'post', array( 'hierarchical' => true, 'label' => 'News', 'query_var' => true, 'rewrite' => true ) );
}

}

و البته سه تا از این کد استفاده کردم و هرکدام با نامی خاص.

در صفحه ی single.php میخوام اینهارو به نمایش در بیارم ، از کد :


<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

استفاده میکنم. اما با هر باری که این فراخوانی رو انجام میدم ، سرعت

یعنی اول :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news', '', ', ',''); ?>

دوم :

<?php echo get_the_term_list($post->ID, 'news2', '', ', ',''); ?>

دیگه از اینجا به بعد شاید چند دقیقه طول بکشه بخواد صفحه بالا بیاد ! ! علت چیه دوستان؟ راه حلی هست؟

ویرایش شده در توسط MooCHooL
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

خطایی میده یا فقط مدت لود طولانی میشه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط لود طولانی میشه.

اون کد بالا درسته؟

یه مشکلی که داره هم اینه که به آرشیو نمیره ! یعنی مثلا :http://localhost/news/test بالا میاد. اما http://localhost/news بالا نمیاد ! :دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونه علت های زیادی دخیل باشه.

مثلا قبلا یادمه وردپرس برای جستجوی دلخواه در زمینه ها، وقتی تعداد فیلدهای زمینه از 4 تا بیشتر میشد باعث هنگ mysql میشد!

یا مثلا وقتی تابع th_content رو فیلتر میکردیم سرور دان میشد ولی با get_the_content مشکلی نبود.

در حالت تئوری کد و فیلترهای شما درست هستن.

من مشکل خاصی نمیبینم.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس.

کد دیگه ای برای فراخوانی وجود نداره؟ چون با این وضعیت ، عملا استفاده ازین غیر ممکن میشه ، درصورتی که نیاز مبرم دارم به این......

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع که فقط همین یکی هست.

اما برای نمایش از طریق سلکت به دیتابیس هم میتونید عمل کنید که کدنویسی احتیاج داره.

برای کاری که میخواید انجام بدید(نه این مشکل) این افزونه رو هم بررسی کنید ببینید شاید بکارتون اومد:

http://wordpress.org/extend/plugins/cpt-onomies/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم. وقت دارید برام بنویسید یا راهنمایی کنید ببینم میتونم کاری کنم یا خیر؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تابع get_the_terms را هم تست کنید

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_terms

هر چند کارایی یکسانی دارند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود پارسا جان.

این منظورتون هست دیگه ؟

<?php get_the_terms( $id, $news); ?> 

بازهم عمل نکرده !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری زدنش زمانبر هست. نمونه:

http://wordpress.stackexchange.com/questions/8503/optimize-multiple-taxonomy-term-mysql-query

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ماشاالله چقدر قابل فهمه ! :دی

در هر صورت ممنون ، زحمت کشیدید.

اگر وقت داشتید زحمتش رو بکشید ممنون میشم ، اگر هم که نه فدای سرتون ، ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله کلا باید با join کار کنید و join های تودرتو بزنید.

یک سوال روی لوکال مشکل دارید یا سرور؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لوکال. رو سرور تست نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

رو سرور هم تست بگیرید شاید درست کار کنه!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرور هم تست گرفتم ، نشد متاسفانه ....

ریکوست تایم اوت !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون مشکلی هست که فکرش رو میکردم. درخواست برای واکشی سنگین میشه وجواب نمیده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب راه حلش فقط همون فراخوانی از دیتابیسِ ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا جاییکه من میدونم آره. شاید بعدها کسی بیاد و راه حل مناسبی ارائه کنه ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس با این تفاسیر باید بیخیالش شم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behnamstar
      سلام و عرض ادب
      من یه سایت وردپرسی دارم که به تازگی تغییر دامنه روش انجام دادم که بعد ازینکار مشکل عجیبی اتفاق افتاده 
      من دامنه ی https://damane1.co m رو ریدایرکت کردم به https://damane2.co m الان اتفاقی که میفته دامنه 1 ریدایرکت میشه روی دامنه 2 
      ولی زیر دامنه ها ریدایرکت نمیشن 
      مثلا روی این لینک کلیک بشه (https://damane1.co m/linksite) باید این لینک باز شه (https://damane2.co m/linksite)
      ولی این لینکها جدا جدا باز میشن 
      فقط دامنه https://damane1.co m روی https://damane2.co m ریدایرکت میشه بقیه ی لینک ها همه جدا جدا باز میشن.
      ممنون میشم از دوستان کمک کنن 
      حتی به هاست پشتیبانی هم تیکت دادم ولی متوجه مشکل نشدن.
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط nnmmss
      سلام
      من كاملا در وردپرس تازه كار هستم. سايتي با پوسته RealNews طراحي شده. منوهايي دارم كه داراي منو و زير منو هستند. وقتي يك نوشته را به زير منو اختصاص ميدم بعد روي منو ميروم كليه نوشته هاي زير منو را هم نشان ميدهد. مثلا من به اين صورت است
      منو1
      زيرمنو 1-1
      زير منو1-2
       
      من اگر روي زير منو 1-1 كليك كنم فقط نوشته هاي زير منو 1-1 را نشان ميده ولي وقتي روي منو1 كليك كنم تمام نوشته هاي منو1   ,    زيرمنو1-1 و زيرمنو1-2 را نشان ميدهد. چطور ميتوانم اين موضوع را تصحيح كنم كه با كليك كردن روي منو1 فقط نوشته مربوط به منو1 را نشان دهد
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط naff
      سلام.
      من  میخوام یه صفحه ی استاتیک رو روی ftp  آپلود کنم به عنوان  index اصلی و بعد از کلیک روی دکمه ی مورد نظر کاربر منتقل بشه به سایت اصلی یا همون قالب وردپرس.
       مشکل اینجاست که وقتی صفحه ی  html  رو روی  ftp  آپلود میکنم سایت فقط این صفحه رو به عنوان  index  میشناسه و  این رو جایگزین  index وردپرس میکنه و این صفحه  رو  front page  میشناسه.
       در صورتی که من هر دوتاش رو  میخوام . و صفحه ی html  رو به عنوان  index  میخوام یعنی با وارد کردن اسم سایت اسن صفحه ظاهر بشه.
      صفحه ی اچ دی ام ال:
      https://altourneur.com/new.html
       صفحه ی اصلی سایت:
      https://altourneur.com