2raj

عدم نمایش صحیح زیرمنوها

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام و عرض ادب

جدیدا با یه مشکل روبرو شدیم و اونم عدم نمایش زیر منو ها هست.اگر در عکس دقت کنید متوجه میشید که بعد از منو خدمات مالی و حسابداری که منوی خدمات مجالس و تشریفات ،خدمات چاپ و تبلیغات،خدمات ثبت ، تاسیس و تغییر انواع شرکت و... وجود داره نمایش داده نمیشه حتی با اسکرول به پائین هم نمیتونیم اونهارو مشاهده کنیم

حالا ممنون میشم اگر که ممکنه مشکل رو بررسی کنید و راه حلی ارائه بدید

آدرس سایت

سپاس

Untitled.png

ویرایش شده در توسط 2raj
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

پایان منوی شما ختم میشه به خدمات مهاجرت که زیرمنوها تماما قابل مشاهده هستند

حتی در کد html وبسایت هم شما بررسی کنید بعد از اینها لینک منوی دیگری وجود نداره حتی بصورت زیرمنو

پس دقیقا مشکل شما کجاست؟

submenu-f.png

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 14 دقیقه قبل، sindots گفته است :

سلام

پایان منوی شما ختم میشه به خدمات مهاجرت که زیرمنوها تماما قابل مشاهده هستند

حتی در کد html وبسایت هم شما بررسی کنید بعد از اینها لینک منوی دیگری وجود نداره حتی بصورت زیرمنو

پس دقیقا مشکل شما کجاست؟

submenu-f.png

سلام ممنون بابت پیگیری
یعنی قطعات موتور هم به همین شکل هست؟
مشکل از کجاست یعنی باید صفحه رو کوچک کنم یا ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

بله این موردهم ختم میشه به قطعات جانبی موتور

ظاهرا شما در لپ تاپ وبسایت رو مشاهده میکنید! درسته؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 15 دقیقه قبل، sindots گفته است :

خواهش میکنم

بله این موردهم ختم میشه به قطعات جانبی موتور

ظاهرا شما در لپ تاپ وبسایت رو مشاهده میکنید! درسته؟

بله با لپ تاپ مشاهده میکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالبتون زیاد از لپ تاپ خوشش نمیاد

میشه با کمی استایل این مورد رو تا حدی برطرف کرد اما بازهم بخواید بیشتر از این منو ایجاد کنید به مشکل بر میخورید مثل الان

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 دقیقه قبل، sindots گفته است :

قالبتون زیاد از لپ تاپ خوشش نمیاد

میشه با کمی استایل این مورد رو تا حدی برطرف کرد اما بازهم بخواید بیشتر از این منو ایجاد کنید به مشکل بر میخورید مثل الان

ممنون از شما
باید از چه کدی برای حل این مشکل استفاده کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خواهش میکنم

این کد رو در فایل استایل قالب قرار بدین

پس از ذخیره برای بارگذاری مجدد صفحه وبسایت از کلیدهای ترکیبی ctrl+f5 استفاده کنید

.zanbil-mega .dropdown-menu {
    width: 500px !important;
}

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mrbugx
      سلام
      دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم
      $connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور $db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر $namekala = $_POST['namekala']; $namecompany = $_POST['namecompany']; $maghta = $_POST['maghta']; $zekhamat = $_POST['zekhamat']; $price = $_POST['price']; $status = $_POST['status']; $category = $_POST['category']; $updatedate = $_POST['updatedate']; $tozihatefani = $_POST['tozihatefani']; $keyword = $_POST['keyword']; $pic = $_POST['pic']; $image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence! $image_name = addslashes($_FILES['image']['name']); if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){ //Insert Query of SQL $query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)"); حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟
      ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی
    • توسط hamidfarahani1988
      سلام دوستان من یه مشکل دارم ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه من یه سایت ورد پرسی دارم که عضو گیری با یوزر پرو ست و از افزون یوزر پرو تگ هم استفاد میکنم و مشکلم این که از هر طریقی میخوام این تگ ها رو تو سایتم جستج کنم و یا تگ ها رو توی سایتم قرار بدم نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمک کنه و این که تگ ها به منو هام اضافه میشه ولی با کلیک روی هر کروم از تگ ها ادرسی تو ادرس بار نمایش داده میشه که اون تگ پیدا نمیشه 
      این ادرس سایت هست
      Moshaveronline.net
    • توسط 2raj
      سلام و عرض ادب
      دوستان سایت بنده از برگه های زیادی استفاده میکنه که میخوام بعضی از این برگه ها بعد از لاگین یا ثبت نام نمایش داده بشه راهی برای اینکار هست؟
      البته توی وردپرس دیدم میشه صفحه رو رمزدار یا خصوصی کرد ولی نمیخوام صفحه رمز دار باشه و اینکه وقتی روی خصوصی هم میذارم میزنه صفحه پیدا نشد
      لطفا راهنمایی کنید
    • توسط amirrezaweb
      سلام
      صفحه ی اصلی سایتم توی گوگل ایندکس نشده و وقتی اسم سایتم رو سرچ میکنم صفحات دیگه سایتم رو تو نتایج میاره اما صفحه اصلی رو نه لطفا راهنمایی کنید این باری من خیلی مشکل بزرگیه ممنون
      اینم آدرس سایتم
      javaaneh.ir
      علاوه بر صفحه اصلی صفحه های مهم دیگه ام مثل فروشگاه ایندکس نمیشه
    • توسط bahmanmaleki
      سلام دوستان
      من می خواهم این قطعه کد جاوا اسکریپت رو از قسمت <?php wp_head(); ?> حذفش کنم از بخش هدر سایت
      <script>function loadAsync(e,a){var t=document.createElement("script");t.src=e,null!==a&&(t.readyState?t.onreadystatechange=function(){"loaded"!=t.readyState&&"complete"!=t.readyState||(t.onreadystatechange=null,a())}:t.onload=function(){a()}),document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(t)}</script>  
      لطفا راهنمایی کنید من رو چطور مب تونم به کمک functions این کد رو حذف کنم
      افزودنه هم این فعال هست  Yoast SEO Premium
      تشکر