Mrbugx

postid
نحوه ذخیره post id در table sql

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان عزیز من با کد زیر اطلاعاتم رو توی دیتابیس به راحتی سیو می کنم

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values (N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

حالا اگه بخوام پست آی دی رو ذخیره کنم چه باید بکنم ؟

ممنون میشم راهنمایی جامع بکنید مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:

$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 28 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

 

بله صد در صد داخل وردپرس هستم

اما چرا اشتباهه ؟

میشه شفاف بگید تا اشتباهم رو اصلاح کنم؟

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 30 دقیقه قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

اول اینکه اگه تو محیط وردپرس هستید روش کارتون به کلی اشتباهه.

ولی برای اینکه کدتون کامل بشه یه فیلد id به دیتابیس اضافه کنید و کدتون به صورت زیر میشه:


$connection = mysql_connect("localhost", "TABLE","PASSWORD"); // ایجاد ارتباط با سرور
$db = mysql_select_db("DB NAME", $connection); // انتخاب دیتابیس از روی سرور

if(isset($_POST['submitted'])){ // دریافت ورودی های فرم و قرار دادن در متغیر
$id = $_POST['id'];
$namekala = $_POST['namekala'];
$namecompany = $_POST['namecompany'];
$maghta = $_POST['maghta'];
$zekhamat = $_POST['zekhamat'];
$price = $_POST['price'];
$status = $_POST['status'];
$category = $_POST['category'];
$updatedate = $_POST['updatedate'];
$tozihatefani = $_POST['tozihatefani'];
$keyword = $_POST['keyword'];
$pic = $_POST['pic'];
$image = addslashes(file_get_contents($_FILES['image']['tmp_name'])); //SQL Injection defence!
$image_name = addslashes($_FILES['image']['name']);

if($namekala !=''||$namecompany !=''||$maghta !=''||$zekhamat !=''||$price !=''||$status !=''||$category !=''||$updatedate !=''||$tozihatefani !=''||$keyword !=''){
    
        
//Insert Query of SQL
$query = mysql_query("insert into mahsool(id, namekala, namecompany, maghta, zekhamat,price,status,category,updatedate,tozihatefani,keyword,pic) values ($id, N'$namekala', N'$namecompany', N'$maghta', N'$zekhamat', N'$price', N'$status', N'$category', N'$updatedate', N'$tozihatefani', N'$keyword', N'$pic',)");

 

من آی دی اضافه کردم و مشکلی نیست 

می خوام post id رو سیو کنم نه آی دی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان خسته نباشید. کسی میدونه چرا تگ ادامه مطلب تو وردپرس کار نمیکنه؟ مشکل قالب منه یا کلا وردپرس مشکل داره؟
    • توسط sadegh-khan
      با سلام و درود
       
      دوستان تو ووکامرس و قسمت محصولات بخش صفت ها رو ندارم !! ممنون میشم راهنماییم کنید چه باید بکنم ؟
      عکس قسمت محصولات رو پیوست کردم

    • توسط Malmal
      سلام  من میخواستم وردپرس رو وی لوکال هاست بالا بیارم با برنامه ی XAMPP  بعد از انجام تمام مراحل  وقتی که وارد سایت localhostمیشم   ارور میده و  چیزی رو بالا نمیاره ویه مسیر رو نشون میده
      Parse error_syntax error-unexpected_[in /Home /nderson/public_html/localhost. Com/_add.php on line 6
    • توسط oghyanoos98
      سلام
      پلاگین برای وردپرس مانند سایت idigic رو میخواستیم برای فروش فالوور و لایک اینستاگرام
       فقط بخش سفارششو میخوایم سایت رو داریم خودمون، که اطلاعات یوزر رو از اینستا بگیره مثل سایت بالا و  به ای پی ای ما وصل شه و سفارشش رو اتومات ثبت کنه .
      ممنون
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان عزیز. امیدوارم که حالتون خوب باشه. من میخوام جایگاه توضیحات دسته بندی محصولات که تو پوسته بالای محصولات نشون میده رو ببرم پایین محصولات. مثل دیجی کالا. متن توضیحاتم کامل نشون نده و با زدن بیشتر کامل نشون بده. کی میتونه کمکم کنه؟ فایل ووکامرس باید تغییر کنه یا قالبم؟