YOU

ذکر منبع هنگام کپی مطلب

3 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام خدمت دوستان محترم

امروز تو آدرس زیر مطلبی را کپی کردم و داخل یه txt فایل ریختم و متوجه شدم در آخر مطلب بصورت خودکار آدرس سایت به عنوان منبع نیز آورده شده میخواستم ببینم آیا در وردپرس هم میشه چنین برنامه ای نوشت ؟

آدرس سایت :


http://www.mypersianforum.com/showthread.php?t=100151#axzz2IrVbKr8a

مطلبی که کپی کردم:


می خوام برنامه بنویسم تو excel که دو عدد رو بگیره بعد فاصله این دو عدد رو به سیصد قسمت مساوری تقسیم کنه و بعد تو سیصد

چیزی که بعد از past داخل txt فایل مشاهده کردم


می خوام برنامه بنویسم تو excel که دو عدد رو بگیره بعد فاصله این دو عدد رو به سیصد قسمت مساوری تقسیم کنه و بعد تو سیصد
اطلاعات بیشتر: http://www.mypersianforum.com/showthread.php?t=100151#ixzz2IrcBb1VN
منبع این مطلب انجمن گفتگوی پرشین فروم می باشد.

ویرایش شده در توسط YOU
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یک کد جاوا اسکریپته که تو سورس سایت گذاشته میشه و کپی رایت رو اتوماتیک اضافه می کنه به قسمت کپی شده .

جزئیات بیشتر و کد : http://webhub.ir/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%BE%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این یک کد جاوا اسکریپته که تو سورس سایت گذاشته میشه و کپی رایت رو اتوماتیک اضافه می کنه به قسمت کپی شده .

جزئیات بیشتر و کد : http://webhub.ir/افز...متن-های-کپی-شده

ممنون از پاسختان

کد را اینجا میزارم شاید کسی بخواد استفاده کنه


<script type="text/javascript">
function addLink() {
var body_element = document.getElementsByTagName('body')[0];
var selection;
selection = window.getSelection();
var pagelink = "<br /><br /> Readmore At: <a href='"+document.location.href+"'>"+document.location.href+"</a><br />Copyright © your site"; // change this if you want
var copytext = selection + pagelink;
var newdiv = document.createElement('div');
newdiv.style.position='absolute';
newdiv.style.left='-99999px';
body_element.appendChild(newdiv);
newdiv.innerHTML = copytext;
selection.selectAllChildren(newdiv);
window.setTimeout(function() {
body_element.removeChild(newdiv);
},0);
}
document.oncopy = addLink;
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم