• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
elshan

هدر جدید سایتم

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.هدر سایت من رو ببینید اگه بد و مشکلی داشت بفرمایید.آدرس سایت تو امضام هست.راستی وقتی اندازه مرور گر رو کوچک می کنم هدر از وسط چین بودنش خارج میشه مشکل چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هدر پر شده اما خبری از هارمونی بین المان های هدر نیست.

اون دوخط سفید دوطرف هدر هم نباشه بهتره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هدر پر شده اما خبری از هارمونی بین المان های هدر نیست.

اون دوخط سفید دوطرف هدر هم نباشه بهتره.

منظورتون از هورمونی دقیقا چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم هارمونیش طبیعت و سرسبزیش باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از هورمونی دقیقا چیه؟

منظور از هارمونی به نظر من همون تقارن هست که با دو خط سفید دو طرف هدر سایت شما این هارمونی بهم خورده :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هارمونی تعادل در طرح هست. تعادل بین همه المان های طرح اعم از فونت، رنگ، آیکون و عکس و...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط رو برداشتم ببینید چطور شد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدرتون زیبا بود . من خوشم اومد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا خوشم نیومد!

قبل از اینکه در مورد طرح بگم بگم که سایتت خیلی اسکورل داره...

در مورد هیدر:

چند تا برات الگو قرار میدم تو میتونی با دیدنشون چیزاهایی یاد بگیری:

این ها توش تمپلت هست


http://www.smashingmagazine.com/2008/03/05/blog-headers-for-free-download/
http://www.freewebheaders.com/wh.html
http://freewebpageheaders.com/gallery/index.html
http://rockstartemplate.com/blog-resources/header-banner-design/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از اینکه در مورد طرح بگم بگم که سایتت خیلی اسکورل داره...

شما به چه ریزلیشینی می بینید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1024*768

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1024*768

منظورتون اسکرول عمودی هست یا افقی؟من با 1360*768 می بینم از نظر افقی مشکلی نیست

ویرایش شده در توسط elshan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز به نظر من اسکورل عمودی رو میگم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز به نظر من اسکورل عمودی رو میگم؟

من نمی دونم شما دارین میگین اسکرول زیاد داره.من هم پرسیدم افقی یا عمودی.خوب حالا کدومش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکورل افقی داری... اونم حدود 200-300 پیکسل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sc.png?view

این قسمت قرمز اسکورل هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اون وسط چین نبودنش باید header رو توی یک کادر قرار بدین ، کد هم به این شکل هستش ، فقط اندازه افقی عوض کنید .


.xoz {

direction: rtl;
margin: 0 auto;
padding: 0;
position: relative;
display: block;
width: 968px;
background-color: transparent;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sc.png?view

این قسمت قرمز اسکورل هست

چطوری میشه این رو حل کرد.من تو مانیتور خودم مشکلی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم اسکرولی نمیبینم . صفحه کامل باز میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واسه منم اسکرول داره

شما تو این کد


.fr {
background-image: url("images/a/fr.png");
background-position: right center;
background-repeat: no-repeat;
height: 134px;
margin-top: -6px;
position: absolute;
width: 1186px;
}

این تیکشو تغییر بده


height: 134px;
width: 1186px;

یا کلا بردار ، ببین میشه یا نه

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین اول از همه عرض قسمت مطالب رو به 500 ببر.

بعد اون قسمت بک گراند رو جذف کن(همون قسمتی که با قرمز نشون دادم...) اینجوری اسکورلت رفع باید بشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی اینجا هم هیدر های جالبی داری:

http://header.persianblog.ir/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببین اول از همه عرض قسمت مطالب رو به 500 ببر.

بعد اون قسمت بک گراند رو جذف کن(همون قسمتی که با قرمز نشون دادم...) اینجوری اسکورلت رفع باید بشه...

چطوری اون قسمت قرمز رو جذف کنم؟

ویرایش شده در توسط elshan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض انتخابی و فضای عرضی سایتتون زیاد هست.

باید کمتر کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض انتخابی و فضای عرضی سایتتون زیاد هست.

باید کمتر کنید.

تشکر.عرض استاندارد برای یک وب سایت معمولا چقدره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.