elshan

هدر جدید سایتم

36 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.هدر سایت من رو ببینید اگه بد و مشکلی داشت بفرمایید.آدرس سایت تو امضام هست.راستی وقتی اندازه مرور گر رو کوچک می کنم هدر از وسط چین بودنش خارج میشه مشکل چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هدر پر شده اما خبری از هارمونی بین المان های هدر نیست.

اون دوخط سفید دوطرف هدر هم نباشه بهتره.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

هدر پر شده اما خبری از هارمونی بین المان های هدر نیست.

اون دوخط سفید دوطرف هدر هم نباشه بهتره.

منظورتون از هورمونی دقیقا چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم هارمونیش طبیعت و سرسبزیش باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از هورمونی دقیقا چیه؟

منظور از هارمونی به نظر من همون تقارن هست که با دو خط سفید دو طرف هدر سایت شما این هارمونی بهم خورده :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هارمونی تعادل در طرح هست. تعادل بین همه المان های طرح اعم از فونت، رنگ، آیکون و عکس و...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خط رو برداشتم ببینید چطور شد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هدرتون زیبا بود . من خوشم اومد .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من اصلا خوشم نیومد!

قبل از اینکه در مورد طرح بگم بگم که سایتت خیلی اسکورل داره...

در مورد هیدر:

چند تا برات الگو قرار میدم تو میتونی با دیدنشون چیزاهایی یاد بگیری:

این ها توش تمپلت هست


http://www.smashingmagazine.com/2008/03/05/blog-headers-for-free-download/
http://www.freewebheaders.com/wh.html
http://freewebpageheaders.com/gallery/index.html
http://rockstartemplate.com/blog-resources/header-banner-design/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از اینکه در مورد طرح بگم بگم که سایتت خیلی اسکورل داره...

شما به چه ریزلیشینی می بینید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1024*768

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1024*768

منظورتون اسکرول عمودی هست یا افقی؟من با 1360*768 می بینم از نظر افقی مشکلی نیست

ویرایش شده در توسط elshan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز به نظر من اسکورل عمودی رو میگم؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عزیز به نظر من اسکورل عمودی رو میگم؟

من نمی دونم شما دارین میگین اسکرول زیاد داره.من هم پرسیدم افقی یا عمودی.خوب حالا کدومش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسکورل افقی داری... اونم حدود 200-300 پیکسل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sc.png?view

این قسمت قرمز اسکورل هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد اون وسط چین نبودنش باید header رو توی یک کادر قرار بدین ، کد هم به این شکل هستش ، فقط اندازه افقی عوض کنید .


.xoz {

direction: rtl;
margin: 0 auto;
padding: 0;
position: relative;
display: block;
width: 968px;
background-color: transparent;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sc.png?view

این قسمت قرمز اسکورل هست

چطوری میشه این رو حل کرد.من تو مانیتور خودم مشکلی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم اسکرولی نمیبینم . صفحه کامل باز میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واسه منم اسکرول داره

شما تو این کد


.fr {
background-image: url("images/a/fr.png");
background-position: right center;
background-repeat: no-repeat;
height: 134px;
margin-top: -6px;
position: absolute;
width: 1186px;
}

این تیکشو تغییر بده


height: 134px;
width: 1186px;

یا کلا بردار ، ببین میشه یا نه

ویرایش شده در توسط ااا TakWarez
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببین اول از همه عرض قسمت مطالب رو به 500 ببر.

بعد اون قسمت بک گراند رو جذف کن(همون قسمتی که با قرمز نشون دادم...) اینجوری اسکورلت رفع باید بشه...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی اینجا هم هیدر های جالبی داری:

http://header.persianblog.ir/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببین اول از همه عرض قسمت مطالب رو به 500 ببر.

بعد اون قسمت بک گراند رو جذف کن(همون قسمتی که با قرمز نشون دادم...) اینجوری اسکورلت رفع باید بشه...

چطوری اون قسمت قرمز رو جذف کنم؟

ویرایش شده در توسط elshan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض انتخابی و فضای عرضی سایتتون زیاد هست.

باید کمتر کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عرض انتخابی و فضای عرضی سایتتون زیاد هست.

باید کمتر کنید.

تشکر.عرض استاندارد برای یک وب سایت معمولا چقدره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر