hamedgh1373

مشکل نمایش ویدئو در اسلایدر

2 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان عزیز

من با پوسته enfold سایتی طراحی کردم 

برای اسلاید صفحه اول یک ویدئو قراردادم ولی اندازه ویدئو بزرگتر از اسلایدر میباشد

آیا راحی هست که بتونم  اندازه ویدئو را با اندازه اسلایدر مچ کنم؟

منظورم با تغییر در کدهای قالب هست

آدرس سایت هم /https://www.stubook.cf

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوستان برنامه نویس کسی نبود راهنمایی کنه بنده رو؟

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط فردین
      سلام خدمت دوستان ببخشید من داخل قالب وقتی ویدئو میزارم به این صورت باز میشه یک پنجره به صورت پاپ اپ باز میشه 
      لینک زیر جهت تست قرار دادم 
      ممنون اگر کسی راهنمایی میتونه بکنه
      http://beytolnoor.ir/?p=239
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان گرامی من یه اسلایدر با جی کوئری نوشتم ولی نمی تونم برای وردپرس داینامکش کنم. از پست تایپ استفاده کردم ولی اونطور که باید جواب نمیده. لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید.
      سپاس
       
      کد html
      <section id="section-5"> <h3 class="text-center">محصولات</h3> <div id="gallery"> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img1.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img2.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img3.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img4.jpg" alt=""> </div> </div> </div> <div class="row"> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img5.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img6.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img7.jpg" alt=""> </div> </div> <div class="col-3"> <div class="image"> <img src="images/img8.jpg" alt=""> </div> </div> </div> </div> <a class="text-center buy-butt" href="#">مشاهده تمام محصولات</a> <div id="bigimage"> <div id="close"></div> <a href="#"><img src="" alt=""></a> <div id="next"></div> <div id="prev"></div> </div> </section>  
    • توسط unid_user
      سلام و دورود
      دوستان من یه اسلایدر ساختم که متاسفانه بخش جی کوئری و کدهای جاوا اسکریپت کار نمیکنه!؟
      ممنون
      کد جاوا اسکریپت:
      $(document).ready(function(){ $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("#circle1").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'5%'},500); $("#data").fadeIn(700); $("#data2,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'60%'}); $("a:nth-child(1)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(2),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle2").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-30%'},500); $("#data2").fadeIn(700); $("#data,#data3,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(2)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(3),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle3").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-190%'},500); $("#data3").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data4").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'55%'}); $("a:nth-child(3)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(4)").css("background-color","black"); }); $("#circle4").click(function(){ $("#slider").animate({'left':'-240%'},500); $("#data4").fadeIn(700); $("#data,#data2,#data3").fadeOut(500); $(".line").animate({'left':'25%'}); $("a:nth-child(4)").css("background-color","white"); $("a:nth-child(1),a:nth-child(2),a:nth-child(3)").css("background-color","black"); }); });  
      site_4.zip
    • توسط MK2
      با سلام
      در  اسلایدر revslider
      با خطای Revolution Slider Error: The param navigaion_type not found in slider params.
      مواجه شدیم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
      تشکر
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی، من می خوام کدی رو معرفی بفرمایید که وقتی روی تصویر شاخص در یک پست کلیک میکنم تصویر در سایز بزرگ به صورته آنچه که در سایت زیر مشاهده می فرمایید به نمایش در بیاد.
      سپاس و تشکر.
      نمونه سایتی که گفتم.